Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψυχολόγοι Ρόδος

: 19 αποτελέσματα
Πίνδου 30, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι

Παρέχονται υπηρεσίες Ατομικής ή/και Ομαδικής Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας για θέματα που αφορούν:

 • θλίψη -
 • άγχος -
 • κρίσεις πανικού -
 • φοβίες -
 • πένθος -
 • διαχείριση κρίσεων / βίας -
 • ψυχοσωματικές διαταραχές -
 • διατροφικές διαταραχές -
 • χρόνιες ασθένειες -
 • θέματα στην οικογένεια – (συμβουλευτική γονέων ατομικά και σε ομάδες) -
 • θέματα στο ζευγάρι – (θεραπεία ζεύγους)

Παρέχονται επίσης υπηρεσίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε Εφήβους με τη χρήση του προγράμματος ΠΥΞΙΔΑ της Evalion People Psychometric Solutions (πρώην SHL Hellas) & Συμβουλευτική Καριέρας σε Επαγγελματίες & Ανέργους με τη χρήση του EV-Career της Evalion People Psychometric Solutions.

Ψυχολόγος - Οικογενειακή Σύμβουλος
28ης Οκτωβρίου 4, Ρόδος, 85131, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος, οικογενειακή σύμβουλος, θεραπεία φόβων, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη.
Ψυχολόγος
Δήλου 9, Ρόδος, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Κέννεντυ Τζων 32, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Παιδοψυχολόγος
Θέμελη Δημητρίου 83, Ρόδος, 85131, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Διάγνωση και θεραπεία συναισθηματικών και μαθησιακών προβλημάτων σε παιδιά και εφήβους, συμβουλευτική γονέων.
Ψυχολόγος
Ρόδος, Ρόδος - Απόλλων, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ψυχολόγος
Ναυαρίνου 4, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Κλινική Ψυχολόγος - Οικογενειακή Σύμβουλος
Καρίας 1, Ρόδος - Ροδίνι, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Η κατάθλιψη είναι μια εμπειρία στις μέρες μας, που οδηγεί πολλούς ανθρώπους να νιώθουν ότι διέρχονται από έντονη συναισθηματική κρίση. Τα συμπτώματα που πρέπει να μας αφυπνίσουν, είναι χαμηλή ενέργεια τάση προς απομόνωση, αισθήματα λύπης, απογοήτευσης, δυσκολία στον ύπνο, στο φαγητό, χαμηλή αυτοπεποίθηση, απελπισία, μοναξιά, ανησυχία, φόβος, εμμονή με το παρελθόν, μεγάλο άγχος, δυσφορία, απάθεια, έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, θυμός, ενοχή, έλλειψη κινήτρου, έντονο συναίσθημα απώλειας, εσωτερικού κενού κ.ά. Αυτά τα συμπτώματα έχουν μεγάλη διάρκεια χρειάζεται να απευθυνθούμε σε ειδικό και να αναζητήσουμε μαζί τις αιτίες που προκαλούν το πρόβλημα. Κατόπιν ραντεβού.
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Εθνάρχου Μακαρίου 28, Εντός Cairo Palace - 2ος Όροφος, Ρόδος, 85131, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχοκοινωνική εκπαίδευση εφήβων, συµβουλευτική επαγγελµατικού προσανατολισµού, συµβουλευτική ζευγαριού, γονέα, οικογένειας, ψυχολογική ενδυνάµωση ενηλίκων, εκπαίδευση στη διαχείριση αγχωδών διαταραχών ( γενικευµένο άγχος, κρίσεις πανικού, κοινωνική φοβία, ειδική φοβία, ψυχαναγκασµοί, καταναγκασµοί ), υποστήριξη και εκπαίδευση στη διαχείριση συναισθηµατικών διαταραχών, συµβουλευτική ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ατόµων σε ανάρρωση από σοβαρές ασθένειες ( εγκεφαλικό, καρδιακό επεισόδιο ), συµβουλευτική ατόµων µε χρόνιες παθήσεις και αυτοάνοσα νοσήµατα. Συµβουλευτική ατόµων µε συµπτώµατα Αλτσχάιµερ, άνοιας ( µικρής, µέτριας έντασης ) και των οικείων, φροντιστών τους, ψυχοµετρικά τεστ, διάγνωση.
Ψυχολόγος
Κυρά της Ρω 34, Ρόδος - Ροδίνι, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Υπηρεσίες για παιδιά και εφήβους. Αποκατάσταση ειδικών μαθησιακών δυσκολιών, συμβουλευτική, προγράμματα, ομάδες πρόληψης. Υπηρεσίες για ενήλικες. Συμβουλευτική, διαδικτυακή συμβουλευτική, ψυχοθεραπεία, ειδικά προγράμματα πρόληψης, ομαδική συμβουλευτική.
Ψυχολόγος
Καζούλη Στεφάνου 18, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Καζούλη Στεφάνου 18, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Παπαχριστοδούλου Χ. 25, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Παιδοψυχολόγος
Καμείρου 76 & Απόλλωνος 24, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Κέντρο Μαθησιακής και Ψυχολογικής Υποστήριξης
Καμύνδου, Ρόδος, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
25ης Μαρτίου 30-32, Ρόδος, 85131, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Σκοπός του Κέντρου είναι η έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση διαταραχών ανάπτυξης και μάθησης, καθώς και η στοχευμένη υποστήριξη των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών τους. Στόχος του Κέντρου Έρευνας είναι η διεξαγωγή έρευνας στο χώρο των Δωδεκανήσων και των Νήσων Ανατολικού Αιγαίου η οποία προκύπτει από α) τα διαγνωστικά και θεραπευτικά αποτελέσματα β) από τη συνεργασία με ιδιωτικούς φορείς και γ) από τη συνεργασία με φορείς του Δήμου. Με εργαλείο τις ερευνητικές μελέτες και τη δημοσίευσή τους η δομή του ΚΕΔΙΑΘ αποβλέπει στην κατανόηση των ισχυουσών συνθηκών στον τομέα των ανθρωπιστικών και κοινωνικών φαινομένων, με στόχο την ανάπτυξη σε ό,τι αφορά την ψυχική υγεία.
Ερυθρού Σταυρού 6 & Μεταξά, Ρόδος, 85131, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Καζούλη Στέφανου 15, Ρόδος, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ψυχολόγος
Κοσκινού, Κοσκινού - Προφήτης Ηλίας, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη; Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου με τον ψυχολόγο ή τον παιδοψυχολόγο της προτίμησή σου σε Ρόδος. Αν το πρόβλημα είναι η κατάθλιψη, το άγχος, το stress ή οι αναπτυξιακές διαταραχές, στην ενότητα Ψυχολόγοι σε περιμένει ψυχολογική υποστήριξη. Ξέρουμε τους καλύτερους ψυχολόγους – παιδοψυχολόγους σε Ρόδος.
Συχνά ζευγάρια απευθύνονται σε ειδικούς ψάχνοντας να βρουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν. Ζευγάρια διαφόρων ηλικιών, με διαφορετικά θέματα το καθένα, ψάχνουν τρόπους να συνδεθούν βαθύτερα για να ζήσουν μια αρμονική ζωή. Τις περισσότερες φορές έχουν ερωτήματα όπως: Μπορούμε να κάνουμε κάτι για το πρόβλημά μας; Υπάρχει ελπίδα; Άλλοι πάλι είναι πιο ανυπόμονοι και λένε: Θέλω με μία συνεδρία αμέσως να βρω λύση ή να δω αποτέλεσμα. Τι χρειάζεται, λοιπόν, μια σχέση για να αποκτήσει μια σταθερή βάση; Να γνωρίζεις ότι ο σύντροφός σου, δεν μπορεί να γεμίσει το δικό σου εσωτερικό κενό και να θεραπεύσει να εσωτερικά σου τραύματα. Μπορεί απλά να σε υποστηρίξει αλλά όχι να σε θεραπεύσει.Το εσωτερικό κενό έχει να κάνει με την εικόνα που πραγματικά έχεις για τον εαυτό σου. Συνήθως για τον εαυτό μας πιστεύουμε και δυσάρεστα πράγματα, όπως: ότι δεν αξίζω την αγάπη, ότι είμαι δύσκολος άνθρωπος, ότι αποτυχαίνω στα περισσότερα πράγματα, ότι εμένα κανείς δεν με θέλει ή ότι για να είμαι με κάποιον
Οι μαθησιακές δυσκολίες σχετίζονται με την ικανότητα του εγκεφάλου να συλλέξει, να επεξεργαστεί και να αναλύσει ή να διατηρήσει πληροφορίες. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να επηρεάσουν την ικανότητα ενός παιδιού να μάθει τόσο γρήγορα όσο κάποιο άλλο που δεν έχει μαθησιακές δυσκολίες. Υπάρχουν πολλά είδη μαθησιακών δυσκολιών, που μπορεί να αφορούν: νοητική καθυστέρηση, συναισθηματικές δυσκολίες, ειδικές γλωσσικές διαταραχές, προβλήματα όρασης ή ακοής, δυσλεξία, ΔΕΠ-Υ, κτλ. Οι μαθησιακές δυσκολίες εμφανίζονται λόγω γενετικής προδιάθεσης, προβλημάτων στην ανάπτυξη του εγκεφάλου πριν ή μετά τη γέννηση, αλλά και λόγω περιβαλλοντικών επιδράσεων. Τι είναι η δυσλεξία; Αφορά δυσκολίες του παιδιού στη γραφή και στην ανάγνωση. Σχετίζεται με τον τρόπο που ο εγκέφαλος επεξεργάζεται τις πληροφορίες. Όταν ένα παιδί με δυσλεξία διαβάζει, χρησιμοποιεί μέρη του εγκεφάλου που δεν χρησιμοποιούνται από μη δυσλεκτικά άτομα. Ποια συμπτώματα πρέπει να με ανησυχήσουν; Δυσκολίες στην ανάγνωση, παρόλο που η νο
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ψυχολόγοι Δωδεκανήσων Ψυχολόγοι