Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψυχολόγοι Σέρρες

: 12 αποτελέσματα
Ελ. Βενιζέλου 45, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές , Ψυχολόγοι , Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές

2ο Κέντρο: 25ης Σεπτεμβρίου 12, Ηράκλεια, 62400 - 3ο Κέντρο: Σερρών 10, Νιγρίτα - Στο κέντρο μας παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες:

  • Λογοθεραπεία -
  • Εργοθεραπεία -
  • Ειδική Διαπαιδαγώγηση -
  • Μαθησιακή Αποκατάσταση - Δυσλεξία -
  • Πρόγραμμα Οργάνωσης Μελέτης -
  • Συμβουλευτική παιδιού - εφήβου - οικογένειας -
  • Πρωινή Δομή Πρώιμης Παρέμβασης -
  • Προετοιμασία για την Α’ Δημοτικού -
  • Παράλληλη Στήριξη στο Σχολείο -
  • Ομαδικά Προγράμματα
Ψυχολόγος
Εθνικής Αντιστάσεως 13, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Ψυχολόγοι
Πρόληψη, αντιμετώπιση, θεραπεία, συμβουλευτική ενηλίκων, παιδιών και εφήβων σε ατομική, ομαδική και οικογενειακή βάση.
Ψυχολόγος
Ιουστινιανού 5, Σέρρες, 62123, ΣΕΡΡΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος ΑΠΘ με ειδίκευση στη γνωστική συμπεριφορική ψυχοθεραπεία.
Μαραγκουδάκη 10, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Ψυχολόγοι
Δραγούμη Ίωνος 10, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος
Κωστοπούλου Π. 6, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Ψυχολόγοι
Παρέμβαση και αντιμετώπιση σε θέματα όπως : συναισθηματικά προβλήματα ( άγχος, φοβίες, χαμηλή αυτοεκτίμηση ), αντικοινωνική συμπεριφορά ( επιθετικότητα, θυμός, βίαια ξεσπάσματα, λεκτική και σωματική βία, σχολικός εκφοβισμός, προβλήματα κοινωνικότητας ), μαθησιακές δυσκολίες, αναπτυξιακά προβλήματα, τραυματικά γεγονότα ( διαζύγιο, κακοποίηση, πένθος, απώλεια ).
Ψυχολόγος
Δελαπόρτα 3, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική.
Ψυχολόγος
29ης Ιουνίου 4, Σέρρες, 62123, ΣΕΡΡΩΝ
Ψυχολόγοι
Ανατολικής Θράκης 2, Σέρρες, 62100, ΣΕΡΡΩΝ
Ψυχολόγοι
Συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία ενηλίκων, εφήβων, παιδιών.
Ψυχολόγος
Μεραρχίας 29, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Ψυχολόγοι
Συνεδρία : Ατομική, ομαδική, οικογενειακή, ζεύγους. Δυνατότητα συνεδριών μέσω Skype.
Κέντρο Ψυχολογίας - Επικοινωνίας και Συμβουλευτικής
Πλατεία Εμπορίου 15, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Ψυχολόγοι
Στους δύο ορόφους του κέντρου (5ος και 3ος) με τη συνεργάτη μου Μαρία Γουλετά εργαζόμαστε σε: Ψυχοθεραπεία ενηλίκων, εφήβων, παιδιών και οικογένειας. Οικογενειακή συμβουλευτική. Μαθησιακές δυσκολίες: Δυσλεξία, υπερκινητικότητα, διάσπαση προσοχής, προβλήματα συμπεριφοράς και αυτισμό. Τεστ: ΑΘΗΝΑ, WISC III, FAIRYTALE, MMPI κα. Σχολική συμβουλευτική, επαγγελματικός προσανατολισμός, αγχώδεις διαταραχές, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, φοβίες, κατάθλιψη, διαταραχές προσωπικότητας, ατομική συμβουλευτική, συνεδρίες μέσο skype.
Ψυχολόγος
Ανατολικής Θράκης 2Α, Σέρρες, 62124, ΣΕΡΡΩΝ
Ψυχολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη; Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου με τον ψυχολόγο ή τον παιδοψυχολόγο της προτίμησή σου σε Σέρρες. Αν το πρόβλημα είναι η κατάθλιψη, το άγχος, το stress ή οι αναπτυξιακές διαταραχές, στην ενότητα Ψυχολόγοι σε περιμένει ψυχολογική υποστήριξη. Ξέρουμε τους καλύτερους ψυχολόγους – παιδοψυχολόγους σε Σέρρες.
Το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας "ΟρίΖω" και επιστημονικοί συνεργάτες του μας εξηγούν τι μας συμβαίνει όταν θυμώνουμε πολύ και «βγαίνουμε» εκτός εαυτού. Άσχημα, απαίσια και εξοργιστικά γεγονότα συμβαίνουν καθημερινά στη δουλειά, στο σπίτι, στην παρέα με φίλους ή και στο δρόμο. Για παράδειγμα, άνθρωποι απολύονται, χωρίζουν, φίλοι προδίδουν φίλους, παιδιά είναι ανυπάκουα και ασεβή. Συνήθως δεν υπάρχει αληθινός λόγος που συμβαίνουν τέτοια γεγονότα ενώ ορισμένες φορές υπάρχει, όλοι όμως οι λόγοι παραμένουν άδικοι. Σε τέτοιες στιγμές, οι άνθρωποι επαναλαμβάνουν τη σκέψη "Γιατί σε μένα;" Βασικά, δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Όταν συμβαίνουν άσχημα γεγονότα, αναβιώνουν έντονα συναισθήματα όπως απελπισία, θυμός και οργή. Αυτά τα συναισθήματα συχνά οδηγούν τους ανθρώπους να αισθάνονται σαν θύματα της αδικίας ή ενός δυσάρεστου γεγονότος. Συνήθως, οι πιο κοντινοί άνθρωποι προσπαθούν να βοηθήσουν. Προσφέρουν στήριξη, συμβουλές και παρηγοριά. Το άτομο αισθάνεται καλύτερα κα
H ψυχολόγος κα. Πεχλιβανίδου – Παπαθανασίου Κατερίνα μας μιλάει για την ντροπή, αυτό το πολύπλευρο συναίσθημα που όλοι έχουν αντιμετωπίσει και τις περισσότερες φορές με δυσκολία έχουν διαχειριστεί... Ορισμός της ντροπής και είδη αυτής: Η ντροπή αποτελεί ένα ενσυνείδητο συναίσθημα,  που είναι άρρηκτα δεμένο με την σχέση μας με τον εαυτό μας και ένα κομμάτι αυτής εγείρεται στο πλαίσιο της αυτοκατηγορίας. Υπάρχουν πολλά είδη ντροπής, όπως η οντολογική, η υγιής, η τοξική, η οξεία, ή χρόνια κ.λ.π. Η ντροπή μπορεί να γίνει περισσότερο αντιληπτή, μέσα από την σύγκριση και την αντιπαράθεση της με την ενοχή. Και τα δύο αυτά συναισθήματα, αποτελούν αρνητικές αντιδράσεις στον εαυτό, με τη διαφορά, ότι ενώ η  ντροπή αναφέρεται στην βασική φύση και ύπαρξη ενός ανθρώπου και αποτελεί  ένα συναίσθημα που αφορά όλο τον εαυτό, ως να μην είναι αρκετός, η ενοχή είναι ένα συναίσθημα που συνοδεύει το κάνω κάτι κακό, βλάπτω κάποιον, παραβαίνω κάποιον ηθικό ή νομικό κώδικα. Μέσα στο σύστημα ενοχής- ντροπής σ
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ψυχολόγοι Σερρών Ψυχολόγοι