Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψυχολόγοι Σπάρτη

: 9 αποτελέσματα
Λεωνίδου 6, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
  • Θεραπεία ζεύγους -
  • Ατομική -
  • Οικογενειακή -
  • Ομαδική -
  • Ενηλίκων -
  • Εφήβων και παιδιών (στα πλαίσια οικογενειακών ψυχοθεραπευτικών συνεδριών).

Στόχος είναι οι θεραπευμένοι να οδηγούνται στην επίλυση των όποιων προβλημάτων & ψυχικών δυσκολιών και να αναλαμβάνουν την προσωπική τους ευθύνη ως προς τον τρόπο που αναπτύσσονται και συμπεριφέρονται. Το κέρδος τους έγκειται στο θάρρος να αγγίζουν τα επώδυνα του εαυτού τους και των σχέσεων τους και στη δέσμευσή τους να οδηγηθούν στον απεγκλωβισμό, στην αυτοκυριαρχία τους, να αποδώσουν νόημα στις ζωές και το πρόσωπο τους. Τα όποια ψυχικά συμπτώματα οπότε, αξιοποιούνται και γίνονται συνθεραπευτές με στόχο τον εντοπισμό της δυσκολίας, την κατανόηση της ψυχοπαθολογίας και εν τέλει την ανάδειξη της υγείας και της πληρότητας εαυτού, και της ομορφιάς που υπάρχει στον καθένα μας. Ευχή είναι το ψυχοθεραπευτικό ταξίδι να έχει πλήθος ερεθισμάτων, ψυχικών αγγιγμάτων, καθαρών αναπνοών και ουσιαστικών, λυτρωτικών αλλαγών.

Ψυχολόγος
Αγησιλάου 72, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Νευροψυχολογική εκτίμηση ανωτέρων νοητικών λειτουργιών ( προσοχή, μνήμη,αντίληψη, μάθηση ), αποκατάσταση γνωστικών ελλειμμάτων, σχεδιασμός φροντίδας πάσχοντος ατόμου.
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Γκορτσολόγου 115, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Ατομική ψυχοθεραπεία, ψυχοθεραπεία οικογένειας, θεραπεία ζεύγους, αντιμετώπιση άγχους, κατάθλιψης, κρίσης πανικού, ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής.
Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος
Αγησιλάου 22, Σπάρτη - Πλατεία Δούκα, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 83, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Συνεργασία με ΕΟΠΥΥ κατόπιν γνωμάτευσης ιατρού.
Λεωνίδου 1, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Γκορτσολόγου 111, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Ατομική ψυχοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση παιδιών, συνεδρίες προσωπικής ανάπτυξης, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική, εποπτεία, αντιμετώπιση άγχους, κατάθλιψης, κρίσης πανικού, ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής.
Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Άγιδος 81Α, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική ενηλίκων.
Κλινική Ψυχολόγος - Ψυχαναλύτρια
Λυκούργου 114, 2ος Όροφος, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη; Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου με τον ψυχολόγο ή τον παιδοψυχολόγο της προτίμησή σου σε Σπάρτη. Αν το πρόβλημα είναι η κατάθλιψη, το άγχος, το stress ή οι αναπτυξιακές διαταραχές, στην ενότητα Ψυχολόγοι σε περιμένει ψυχολογική υποστήριξη. Ξέρουμε τους καλύτερους ψυχολόγους – παιδοψυχολόγους σε Σπάρτη.
Συχνά ζευγάρια απευθύνονται σε ειδικούς ψάχνοντας να βρουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν. Ζευγάρια διαφόρων ηλικιών, με διαφορετικά θέματα το καθένα, ψάχνουν τρόπους να συνδεθούν βαθύτερα για να ζήσουν μια αρμονική ζωή. Τις περισσότερες φορές έχουν ερωτήματα όπως: Μπορούμε να κάνουμε κάτι για το πρόβλημά μας; Υπάρχει ελπίδα; Άλλοι πάλι είναι πιο ανυπόμονοι και λένε: Θέλω με μία συνεδρία αμέσως να βρω λύση ή να δω αποτέλεσμα. Τι χρειάζεται, λοιπόν, μια σχέση για να αποκτήσει μια σταθερή βάση; Να γνωρίζεις ότι ο σύντροφός σου, δεν μπορεί να γεμίσει το δικό σου εσωτερικό κενό και να θεραπεύσει να εσωτερικά σου τραύματα. Μπορεί απλά να σε υποστηρίξει αλλά όχι να σε θεραπεύσει.Το εσωτερικό κενό έχει να κάνει με την εικόνα που πραγματικά έχεις για τον εαυτό σου. Συνήθως για τον εαυτό μας πιστεύουμε και δυσάρεστα πράγματα, όπως: ότι δεν αξίζω την αγάπη, ότι είμαι δύσκολος άνθρωπος, ότι αποτυχαίνω στα περισσότερα πράγματα, ότι εμένα κανείς δεν με θέλει ή ότι για να είμαι με κάποιον
Οι μαθησιακές δυσκολίες σχετίζονται με την ικανότητα του εγκεφάλου να συλλέξει, να επεξεργαστεί και να αναλύσει ή να διατηρήσει πληροφορίες. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να επηρεάσουν την ικανότητα ενός παιδιού να μάθει τόσο γρήγορα όσο κάποιο άλλο που δεν έχει μαθησιακές δυσκολίες. Υπάρχουν πολλά είδη μαθησιακών δυσκολιών, που μπορεί να αφορούν: νοητική καθυστέρηση, συναισθηματικές δυσκολίες, ειδικές γλωσσικές διαταραχές, προβλήματα όρασης ή ακοής, δυσλεξία, ΔΕΠ-Υ, κτλ. Οι μαθησιακές δυσκολίες εμφανίζονται λόγω γενετικής προδιάθεσης, προβλημάτων στην ανάπτυξη του εγκεφάλου πριν ή μετά τη γέννηση, αλλά και λόγω περιβαλλοντικών επιδράσεων. Τι είναι η δυσλεξία; Αφορά δυσκολίες του παιδιού στη γραφή και στην ανάγνωση. Σχετίζεται με τον τρόπο που ο εγκέφαλος επεξεργάζεται τις πληροφορίες. Όταν ένα παιδί με δυσλεξία διαβάζει, χρησιμοποιεί μέρη του εγκεφάλου που δεν χρησιμοποιούνται από μη δυσλεκτικά άτομα. Ποια συμπτώματα πρέπει να με ανησυχήσουν; Δυσκολίες στην ανάγνωση, παρόλο που η νο
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ψυχολόγοι Λακωνίας Ψυχολόγοι