Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψυχολόγοι Σπάρτη

: 9 αποτελέσματα
Λεωνίδου 6, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
  • Θεραπεία ζεύγους -
  • Ατομική -
  • Οικογενειακή -
  • Ομαδική -
  • Ενηλίκων -
  • Εφήβων και παιδιών (στα πλαίσια οικογενειακών ψυχοθεραπευτικών συνεδριών).

Στόχος είναι οι θεραπευμένοι να οδηγούνται στην επίλυση των όποιων προβλημάτων & ψυχικών δυσκολιών και να αναλαμβάνουν την προσωπική τους ευθύνη ως προς τον τρόπο που αναπτύσσονται και συμπεριφέρονται. Το κέρδος τους έγκειται στο θάρρος να αγγίζουν τα επώδυνα του εαυτού τους και των σχέσεων τους και στη δέσμευσή τους να οδηγηθούν στον απεγκλωβισμό, στην αυτοκυριαρχία τους, να αποδώσουν νόημα στις ζωές και το πρόσωπο τους. Τα όποια ψυχικά συμπτώματα οπότε, αξιοποιούνται και γίνονται συνθεραπευτές με στόχο τον εντοπισμό της δυσκολίας, την κατανόηση της ψυχοπαθολογίας και εν τέλει την ανάδειξη της υγείας και της πληρότητας εαυτού, και της ομορφιάς που υπάρχει στον καθένα μας. Ευχή είναι το ψυχοθεραπευτικό ταξίδι να έχει πλήθος ερεθισμάτων, ψυχικών αγγιγμάτων, καθαρών αναπνοών και ουσιαστικών, λυτρωτικών αλλαγών.

Ψυχολόγος
Αγησιλάου 72, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Νευροψυχολογική εκτίμηση ανωτέρων νοητικών λειτουργιών ( προσοχή, μνήμη,αντίληψη, μάθηση ), αποκατάσταση γνωστικών ελλειμμάτων, σχεδιασμός φροντίδας πάσχοντος ατόμου.
Ψυχολόγος
Γκορτσολόγου 111, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Ατομική ψυχοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση παιδιών, συνεδρίες προσωπικής ανάπτυξης, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική, εποπτεία, αντιμετώπιση άγχους, κατάθλιψης, κρίσης πανικού, ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής.
Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Άγιδος 81Α, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική ενηλίκων.
Ψυχολόγος
Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 83, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Συνεργασία με ΕΟΠΥΥ κατόπιν γνωμάτευσης ιατρού.
Κλινική Ψυχολόγος - Ψυχαναλύτρια
Λυκούργου 114, 2ος Όροφος, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Γκορτσολόγου 115, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Ατομική ψυχοθεραπεία, ψυχοθεραπεία οικογένειας, θεραπεία ζεύγους, αντιμετώπιση άγχους, κατάθλιψης, κρίσης πανικού, ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής.
Λεωνίδου 1, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος
Αγησιλάου 22, Σπάρτη - Πλατεία Δούκα, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη; Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου με τον ψυχολόγο ή τον παιδοψυχολόγο της προτίμησή σου σε Σπάρτη. Αν το πρόβλημα είναι η κατάθλιψη, το άγχος, το stress ή οι αναπτυξιακές διαταραχές, στην ενότητα Ψυχολόγοι σε περιμένει ψυχολογική υποστήριξη. Ξέρουμε τους καλύτερους ψυχολόγους – παιδοψυχολόγους σε Σπάρτη.
Είσαι ένας άνθρωπος που τρέχει πολύ. Κάνεις τα πάντα για να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Συνδυάζεις τις υποχρεώσεις στη δουλειά, τις ευθύνες του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έχεις συχνά άγχος και νιώθεις πίεση. Πολλές φορές το άγχος σου εκδηλώνεται και με σωματικά συμπτώματα, όπως με αυπνία, πονοκέφαλο, δύσπνοια και πολλά άλλα. Υπάρχουν, όμως και φορές που δεν έχεις τόση δουλειά ή δεν έχεις μεγάλη πίεση και παρατηρείς ότι το άγχος σου εξακολουθεί να είναι παρόν. Πιάνεις τον εαυτό σου, στο λίγο ελεύθερο χρόνο που σου μένει, να προσπαθείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες ή γεμίζεις το κεφάλι σου με όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν. Έχεις  άγχος και συχνά προσπαθείς να το διαχειριστείς  κάνοντας συνέχεια εξωτερικά πράγματα. Συνειδητοποιείς  σιγά σιγά ότι το άγχος σου δεν συνδέεται μόνο με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής. Υπάρχει μέσα σου ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. Ζεις μαζί του και σε δυσκολεύει. Αναρωτιέσαι τι σου συμβαίνει. Το απο
Συχνά ζευγάρια απευθύνονται σε ειδικούς ψάχνοντας να βρουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν. Ζευγάρια διαφόρων ηλικιών, με διαφορετικά θέματα το καθένα, ψάχνουν τρόπους να συνδεθούν βαθύτερα για να ζήσουν μια αρμονική ζωή. Τις περισσότερες φορές έχουν ερωτήματα όπως: Μπορούμε να κάνουμε κάτι για το πρόβλημά μας; Υπάρχει ελπίδα; Άλλοι πάλι είναι πιο ανυπόμονοι και λένε: Θέλω με μία συνεδρία αμέσως να βρω λύση ή να δω αποτέλεσμα. Τι χρειάζεται, λοιπόν, μια σχέση για να αποκτήσει μια σταθερή βάση; Να γνωρίζεις ότι ο σύντροφός σου, δεν μπορεί να γεμίσει το δικό σου εσωτερικό κενό και να θεραπεύσει να εσωτερικά σου τραύματα. Μπορεί απλά να σε υποστηρίξει αλλά όχι να σε θεραπεύσει.Το εσωτερικό κενό έχει να κάνει με την εικόνα που πραγματικά έχεις για τον εαυτό σου. Συνήθως για τον εαυτό μας πιστεύουμε και δυσάρεστα πράγματα, όπως: ότι δεν αξίζω την αγάπη, ότι είμαι δύσκολος άνθρωπος, ότι αποτυχαίνω στα περισσότερα πράγματα, ότι εμένα κανείς δεν με θέλει ή ότι για να είμαι με κάποιον
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ψυχολόγοι Λακωνίας Ψυχολόγοι