Φίλτρα
Ειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψυχοθεραπεία Καβάλα

: 5 αποτελέσματα
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Βενιζέλου Ελευθερίου 31, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχολόγοι | Ψυχοθεραπευτές
Κλινική υπνοθεραπεία, ψυχοθεραπεία γνωσιακή συμπεριφορική, ψυχοθεραπεία κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, διαχείριση άγχους, φοβίες, παχυσαρκεία, διακοπή καπνίσματος. Ατομική και ομαδική θεραπεία, θεραπεία ζεύγους.
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής - Γνωστικός Αναλυτικός Θεραπευτής
Βενιζέλου Ελευθερίου 26, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι | Ψυχοθεραπευτές
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής
1η Πάροδος Δραγούμη Ίωνος & Αμύντα, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι | Ψυχοθεραπευτές
Η γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεία ( C.B.T ) είναι μια από τις κύριες μορφές ψυχοθεραπείας στη σημερινή εποχή. Εξετάζει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά μας ως απάντηση σε μια κατάσταση ή ένα πρόβλημα και πώς αυτά επηρεάζουν τον τρόπο που αντιδρούμε. Η κατανόηση αυτής της αλληλεπίδρασης, μέσω μιας διαδικασίας ψυχολογικής ανάλυσης ανάμεσα στον θεραπευτή και τον θεραπευόμενο, οδηγεί σε αλλαγή της συμπεριφοράς και του τρόπου σκέψης του ατόμου. Η Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (C.B.T ) έχει σημαντικά τεκμηριωμένες επιστημονικές αποδείξεις για το ότι μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος ψυχολογικών προβλημάτων και καταστάσεων.
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια
Βενιζέλου Ελευθερίου 30Α, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι | Ψυχοθεραπευτές
Η Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια Ξανθούλα Πιστοφίδου παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε οτιδήποτε αφορά την αντιμετώπιση και παρακολούθηση των ψυχικών ζητημάτων ενήλικων και υπερήλικων, μέσω του ιατρείου της στην πόλη της Καβάλας. Αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές διάθεσης, νόσος Alzheimer και γεροντική άνοια, διαταραχές μνήμης,ψύχωση, διαταραχές κατά την διάρκεια του ύπνου.
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής
Δαγκλή 6, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι | Ψυχοθεραπευτές
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Εδώ θα βρεις κάθε ψυχοθεραπευτή - ψυχοθεραπεύτρια σε Καβάλα. Εξειδικευμένες υπηρεσίες με ατομική ή ομαδική ψυχοθεραπεία για διαχείριση άγχους, κρίσεις πανικού, διατροφικές διαταραχες και για οποιαδήποτε κατάσταση χρήζει ψυχοθεραπείας. Διάλεξε από τους καλύτερους ψυχοθεραπευτές έτσι ώστε να πραγματοποιήσεις ψυχοθεραπεία σε Καβάλα.
Τι είναι η ΔΕΠΥ (ADHD); Η ΔΕΠΥ, διαταραχή ελλειματικής προσοχής και υπερκινητικότητας προσοχής  (ADHD) είναι μια διαταραχή ψυχικής υγείας που μπορεί να προκαλέσει νοσηρά επίπεδα υπερκινητικών και παρορμητικών συμπεριφορών. Τα άτομα με ΔΕΠΥ επίσης δυσκολεύονται να εστιάσουν την προσοχή τους σε μία μόνο εργασία ή να παραμείνουν ακίνητα για μεγάλες χρονικές περιόδους. Τόσο οι ενήλικες όσο και τα παιδιά μπορούν να έχουν ΔΕΠΥ.  Τα συμπτώματα της ΔΕΠΥ εμφανίζονται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες. Συμπτώματα ΔΕΠΥ Ένα ευρύ φάσμα συμπεριφορών σχετίζεται με τη ΔΕΠΥ. Τα άτομα με ΔΕΠΥ:     δυσκολεύονται να εστιάσουν ή να επικεντρωθούν σε εργασίες     ξεχνούν ή αναβάλουν την ολοκλήρωση εργασιών     αποσπούνται εύκολα     έχουν δυσκολία να καθίσουν ακίνητοι    δεν έχουν υπομονή    διακόπτουν τους αλλους  όταν μιλάνε Εάν εσείς ή το παιδί σας πάσχετε από ΔΕΠΥ, μπορεί να έχετε ορισμένα ή όλα αυτά τα συμπτώματα. Τα συμπτώματα που εξαρτώνται από τον τύπο ΔΕΠΥ που έχετε.Τύποι ΔΕΠΥ Για μια α
Τι προκαλεί την ΔΕΠΥ; Αντίθετα με το πόσο συχνή είναι η ΔΕΠΥ σε παιδιά και ενήλικες, γιατροί, ειδικοί και ερευνητές εξακολουθούν να μην είναι σίγουροι για το τι την προκαλει την πάθηση. Πιστεύεται ότι έχει νευρολογική προέλευση. Η γενετική μπορεί επίσης να διαδραματίσει κάποιο ρόλο στην δημιουργία της. Έρευνες υποδηλώνουν ότι η μείωση της ντοπαμίνης αποτελεί παράγοντα ανάπτυξης  της ΔΕΠΥ. Η ντοπαμίνη είναι μια χημική ουσία στον εγκέφαλο που βοηθάει στην κίνηση των σημάτων από το ένα νεύρο στο άλλο. Παίζει ρόλο στην ενεργοποίηση συναισθηματικών απαντήσεων και κινήσεων. Άλλες έρευνες υποδηλώνουν διαρθρωτική διαφορά στον εγκέφαλο. Τα ευρήματα δείχνουν ότι τα άτομα με ΔΕΠΥ έχουν μικρότερο όγκο γκρίζας ύλης. Οι ερευνητές εξακολουθούν να μελετούν πιθανές αιτίες της ΔΕΠΥ, όπως το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Διάγνωση ΔΕΠΥ Δεν υπάρχει κάποια διαγνωστική Κλίμακα  που να μπορεί να σας πει εάν εσείς ή το παιδί σας έχετε ΔΕΠΥ. Οι περισότεροι κλινικοί γιατροί πιστεύουν ότι η διάγ