Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Rafting Ιωάννινα

: 2 αποτελέσματα
21ης Φεβρουαρίου 173, Ιωάννινα, 45221, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Extreme Sports - Υπαίθριες Δραστηριότητες | Rafting
Ζαγοροχώρια, τα περίφημα Τζουμέρκα και όλη η περιοχή της Ηπείρου μας σας περιμένει για να σας μαγέψει με τα ομορφότερα ποτάμια της Ελλάδος, τα παρθένα καταπράσινα δάση, τις τεράστιες χαράδρες, τα επιβλητικά φαράγγια και βουνά και τις ατελείωτες σπάνιες φυσικές ομορφιές που έχουν δοθεί απλόχερα στη περιοχή μας, αποδεικνύει ότι η Ελλάδα είναι ιδανικός προορισμός εναλλακτικού τουρισμού. Μέσα από την εταιρία μας μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στα πιο απίστευτα μέρη που δεν έχετε φανταστεί ! Αθλητικές διαδρομές στη φύση, rafting, canyoning, ιππασία, κανόε καγιάκ, πεζοπορία, αλεξίπτωτο πλαγιάς ( parapente ), αναρρίχηση, hydrospeed, τοξοβολία, mountain bike, sea kayak, ποδηλασία.
Βαπτιστής, Ιωάννινα, 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Extreme Sports - Υπαίθριες Δραστηριότητες | Rafting
Εταιρία αθλητικών υπαίθριων δραστηριοτήτων, rafting στον βοϊδομάτη, rafting στον άραχθο, trekking, canyoning, river trekking, ιππασία, παραπέντε. Μονοήμερες εκδρομές με τουριστικά λεωφορεία.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Rafting μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Rafting σε Ιωάννινα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Rafting Ιωαννίνων Rafting