Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Σκυρόδεμα Παραγωγή Μεταφορά Παιανία

: 5 αποτελέσματα
Ευλαμπίας 57, Ίλιον, 13123, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σκυρόδεμα - Παραγωγή & Μεταφορά
  • Άντληση σκυροδέματος -
  • Έτοιμο μπετό -
  • Αντλία σκυροδέματος -
  • Μεταφορά μπετόν -
  • Προεντεταμένο σκυρόδεμα -
  • Μπετονιέρα μεταφοράς σκυροδέματος -
  • Αντλία εκτόξευσης σκυροδέματος -
  • Αυτοκινούμενο συγκρότημα παραγωγής σκυροδέματος -
  • Τσιμέντο
Απολλωνίου 8, ΒΙΠΕ, Κορωπί, 19400, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σκυρόδεμα - Παραγωγή & Μεταφορά , Προϊόντα Τσιμέντου
Όσον αφορά στα μηχανήματα έργων, μέσω έμπειρων συνεργατών μας, διαθέτουμε αντλίες σκυροδέματος έως 52m και ειδικές αντλίες με δίκτυο έως 150m. - Είτε πρόκειται για μονώσεις ταρατσών ή υπογείων, είτε πρόκειται για βιομηχανικά δάπεδα ή ράμπες εμπιστευτείτε τη Super Beton. Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι αν οι ανάγκες του έργου σας απαιτούν οποιαδήποτε ειδική σύνθεση, είμαστε σε θέση να την παράξουμε άμεσα. - Σε συνεργασία μαζί μας μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο εργασιών με σκυροδέματα ειδικής σύνθεσης (γκανάιτ, αμμόδεμα, τσιμεντοκονία, σταμπωτά κ.λπ.). Ενδεικτικά αναφέρουμε παρακάτω μερικούς ακόμη τομείς εφαρμογής για καλαίσθητα, ανθεκτικά και εύχρηστα δάπεδα από ειδικά σκυροδέματα: πλατείες – πεζοδρόμια – χώροι στάθμευσης – ξενοδοχεία – πισίνες – κοινόχρηστους χώρους κ.λπ.
Βιομηχανία Ετοίμου Σκυροδέματος
19.3 χλμ Λεωφόρου Μαρκοπούλου, Παιανία, 19002, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σκυρόδεμα - Παραγωγή & Μεταφορά
Εμπόριο - Άντληση και Μεταφορά Ετοίμου Σκυροδέματος
Λεωφόρος Λαυρίου 159, Παιανία, 19002, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σκυρόδεμα - Παραγωγή & Μεταφορά
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του ετοίμου σκυροδέματος. Από το 1991, με κύριο αντικείμενο την εμπορία σκυροδέματος καθώς την άντληση και τη μεταφορά του. Η πιστοποίηση των προϊόντων μας τόσο για την ποιότητα όσο τόσο όσο και για την ποσότητα, καθώς η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και ο υψηλός βαθμός παροχής υπηρεσιών τόσο σε τεχνικό εξοπλισμό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, μας καθιστούν ανάμεσα στις πλέον ανταγωνιστικές εταιρίες διάθεσης ετοίμου σκυροδέματος στην Αττική.
Παραγωγή - Εμπόριο Σκυροδέματος
19ο χλμ Λεωφόρου Παιανίας - Μαρκοπούλου, Παιανία, 19002, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σκυρόδεμα - Παραγωγή & Μεταφορά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Σκυρόδεμα Παραγωγή Μεταφορά μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Σκυρόδεμα Παραγωγή Μεταφορά σε Παιανία. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.