Φίλτρα
Προϊόντα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Σόμπες Pellet Σέρρες

: 4 αποτελέσματα
Σόμπες Pellet - Ξύλου - Καλοριφέρ - Θερμοπομποί
Πατριάρχου Γρηγορίου Ζ 13, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Είδη Θέρμανσης | Σόμπες Pellet
Θέρμανση, κλιματισμός, υδραυλικά, φυσικό αέριο, φίλτρα νερού, ηλιακά αντλίες, πιεστικά. Εμπόριο λιανικής - χονδρικής εγκαταστάσεις.
Λέβητες - Ξυλολέβητες - Σόμπες Pellet - Ξυλόσομπες
Στρυμώνος 10, Σέρρες, 62044, ΣΕΡΡΩΝ
Είδη Θέρμανσης | Σόμπες Pellet
Ξυλόσομπες - Σόμπες Pellet
Φιλίππου 29, Σέρρες, 62124, ΣΕΡΡΩΝ
Είδη Θέρμανσης | Σόμπες Pellet
Σόμπες Pellet - Ξύλου
Χατζηπανταζή Αθανασίου 15, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Είδη Θέρμανσης | Σόμπες Pellet
Η εταιρία μας παρέχει άριστης ποιότητας πέλλετ ξύλου και παράλληλα δραστηριοποιείται στην εμπορία και εγκατάσταση μέσων θέρμανσης, όπως σόμπες πέλλετ και ξύλου, λέβητες βιομάζας, πέλλετ και ξύλου.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Σόμπες Pellet μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Σόμπες Pellet σε Σέρρες. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Ο κ. Σάκης Αναστασόπουλος, ο οποίος εμπορεύεται καυσόξυλα για τζάκι, μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στην σωστή επιλογή  καυσόξυλων, για να περάσουμε έναν ζεστό αλλά και οικονομικό χειμώνα Το τζάκι μας προσφέρει ζεστή συντροφιά για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα και σήμερα αποτελεί ένα πιο  οικονομικό τρόπο θέρμανσης σε σχέση με τις τιμές των καυσίμων. Ο κ. Σάκης Αναστασόπουλος, ο οποίος εμπορεύεται καυσόξυλα για τζάκι, μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στην σωστή επιλογή  καυσόξυλων, για να περάσουμε έναν ζεστό αλλά και οικονομικό χειμώνα. Ποια είναι η ιδανική εποχή για την αγορά καυσόξυλων; Η καλύτερη εποχή για την αγορά καυσόξυλων για τζάκι,  είναι το καλοκαίρι  και συγκεκριμένα οι μήνες από  Ιούνιο ως τα τέλη του  Αυγούστου. Εκείνη την χρονική περίοδο, μπορείς να βρεις  στεγνά αλλά και πιο οικονομικά καυσόξυλα. Αν δεν προλάβεις να προμηθευτείς τα καυσόξυλα για το τζάκι σου κατά την θερινή περίοδο και πραγματοποιήσεις την αγορά μετά το πέ
Ο κ. Κωνσταντίνος Φελέσκουρας, με την πολυετή εμπειρία του στην πώληση καυσόξυλων και στερεών υλικών, μας δίνει τις χρήσιμες συμβουλές του, για το σωστό άναμμα του τζακιού… Η φλόγα του τζακιού, μας χαλαρώνει, μας ταξιδεύει,  αλλά εκτός από καλή παρέα, κρατά και ζεστό το χώρο μας,  τις κρύες μέρες αλλά και νύχτες του χειμώνα. Το σωστό άναμμα στο τζάκι, δεν θέλει τέχνη, αλλά γνώση, εμπειρία και υπομονή. Αν μέχρι τώρα δεν γνωρίζεις πώς πρέπει να ανάψεις το τζάκι σου, αρκεί να διαβάσεις τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές που μας έδωσε ο κ. Κωνσταντίνος Φελέσκουρας.  Μάθε όλα τα μυστικά για να διατηρείς δυνατή τη φλόγα στο τζάκι σου! Τι καυσόξυλα πρέπει να προμηθευτώ για το τζάκι μου; Για το σωστό άναμμα του τζακιού σου, χρειάζεται να προμηθευτείς σκληρά καυσόξυλα από ελιά, δρυ ή οξιά, τα οποία έχουν  μεγαλύτερη διάρκεια στη φλόγα,  αλλά και σου προσφέρουν καλύτερη θερμοκρασία στο χώρο σου. Για το προσάναμμα στο τζάκι σου,  προτίμησε  ξύλο πεύκου αλλά και ψηλά κλαδιά ελιάς, που μπορούν πολύ
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Σόμπες Pellet Σερρών Σόμπες Pellet