Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Στάμπες Περιστέρι

: 7 αποτελέσματα
Ορεστιάδος 47, Πετρούπολη, 13231, ΑΤΤΙΚΗΣ
Στάμπες , Αυτοκόλλητα , Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Offset
Η Stay-tuned.gr δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων. Κατασκευάζει αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας, τα οποία μπορείς να τα τοποθετήσεις σε κάθε είδους εφαρμογή. Τα σχέδια ποικίλουν από απλά σήματα μέχρι και extreme σχέδια. Παράλληλα σχεδιάζει και εκτυπώνει στάμπες και κεντήματα για μπλουζάκια. Η ποιότητα των υλικών της είναι αδιαμφισβήτητη και άριστη, αφού χρησιμοποιεί ανεξίτηλες κλωστές, που φημίζονται για την αντοχή τους ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες. Η στάμπα βινυλίου, με αντοχή ακόμα και στο σίδερο, αλλά και η ψηφιακή εκτύπωση με μοναδική παλέτα χρωμάτων, μπορούν να δημιουργήσουν προϊόντα, που ξεχωρίζουν!
Μενελάου 103, Ίλιον, 13122, ΑΤΤΙΚΗΣ
Βρεφικά & Παιδικά Ενδύματα - Είδη , Στάμπες
  • Παιδικά ρούχα -
  • Παιδικό αγορίστικο παντελόνι -
  • Παιδικό φόρεμα φούστες -
  • Παιδική φόρμα -
  • Σετ για αγόρια -
  • Σετ για κορίτσια -
  • Παιδικά μπουφάν τζην πουκάμισα -
  • Αγορίστικα παντελόνια
Μεσολογγίου 8, Αγία Βαρβάρα, 12351, ΑΤΤΙΚΗΣ
Στάμπες , Μεταξοτυπίες & Χαλκομανίες , Στολές & Ρούχα Εργασίας , Κεντήματα & Εργόχειρα
Κεντήματα και ψηφιακή εκτύπωση φωτογραφικής ποιότητας σε όλα τα υφάσματα, T-shirt, φουτερ, μπλούζες, φόρμες, καπέλα, μπουφάν, γιλέκα. Αναλαμβάνουμε τις εκτυπώσεις σχεδίων της επιλογής σας σε μπλουζάκια και για ΣΧΟΛΕΙΑ για τις εκδρομές σας με την καλύτερη ποιότητα και τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ του χώρου! - Εκτυπώσεις για αθλητικά σωματεία και συλλόγους. Ψηφιακή εκτύπωση και κέντημα με κορδόνι, χάντρα, απλικέ με laser και strass συνδυάζονται για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στον χώρο της μόδας. Επίσης, κεντήματα σε παραδοσιακές στολές, δέρμα (υποδήματα - τσάντες), σε ραμμένο ρούχο, καπέλο, μπουφάν, και ρούχα εργασίας.
Στάμπες Θερμομεταφερόμενες
Αγίου Ιωάννου Θεολόγου 16, Περιστέρι, 12133, ΑΤΤΙΚΗΣ
Στάμπες
Στάμπες για Μπλούζες και Ημερολόγια
Γονατά 31, Περιστέρι, 12133, ΑΤΤΙΚΗΣ
Στάμπες
Βιοτεχνία Σταμπών
Τεγέας 5, Περιστέρι, 12133, ΑΤΤΙΚΗΣ
Στάμπες
Δελφών 9, Περιστέρι, 12134, ΑΤΤΙΚΗΣ
Στάμπες
To funkyt-shirt.gr αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εκτύπωση μοναδικών προϊόντων όπως μπλουζάκια, καπέλα, κούπες, αφίσες, αυτοκόλλητα. Kάνoυμε ξεχωριστή την εκδήλωση σας, δίνουμε επαγγελματισμό στην επιχείρησή σας, ένα μοναδικό δώρο για σας ή τους ανθρώπους που αγαπάτε.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Στάμπες σε μπλουζάκια, σε αθλητικές μπλούζες και φανέλες, φόρμες, ποδιές, καπέλα, ρούχα... στάμπες παντού! Στην κατηγορία Στάμπες έχουμε συγκεντρώσει όλα τα καταστήματα, εργαστήρια, και μαγαζιά που φτιάχνουν στάμπες και σιδερότυπα σε Περιστέρι. Για κάθε στάμπα ομάδων, συλλόγων, διοργανώσεων, εκδηλώσεων, επετείων, σχολείων, όνομα σε μπλουζάκι σχολείου, τάξης, εταιρείας, για διαφημιστικό δώρο σε καπέλο. Όλος ο κόσμος της στάμπας σε Περιστέρι.