Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Σχολές Καλών Τεχνών Αθήνα

: 6 αποτελέσματα
Θέμιδος 9, Παλαιό Φάληρο, 17563, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών , Σχολές Καλών Τεχνών
  • Το Κ.Δ.Β.Μ. 1, BORGIAS Fine Art, Culture & Design, παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών Fine art, Εικονογράφησης, Κεραμικής, Χειροποίητου Κοσμήματος, Γλυπτικής, Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Τέχνης, Τμήμα προετοιμασίας στο ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο, Παιδικά τμήματα ζωγραφικής, Προετοιμασία Portfolio για υποψηφίους Αρχιτεκτονικής, Α.Τ.Ε.Ι. και Α.Σ.Κ.Τ. -
  • Πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές περιηγήσεις σε μουσεία και εκδρομές σε πολιτιστικούς χώρους του κόσμου, όπως και διήμερες ή μονοήμερες εξορμήσεις για σχέδιο και ζωγραφική στην ύπαιθρο. -
  • Διδάσκονται σεμινάρια στη Μουσειολογία, Διαχείριση Χώρων Πολιτισμού & Σκηνογραφία -
  • Υπάρχει η δυνατότητα διδασκαλία εξ αποστάσεως σε προγράμματα ή σεμινάρια. -
  • Προσφέρονται δωρεάν Διαλέξεις ή ημερίδες με θέματα Τέχνης & Πολιτισμού. Διεξάγονται πανελλήνιοι διαγωνισμοί ζωγραφικής και παρέχονται στους διακριθέντες Υποτροφίες. -
  • Λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη και χώρος πώλησης υλικών ζωγραφικής.
Κέντρο Τεχνών
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 8-10, Αθήνα, 11743, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Καλών Τεχνών
Το Vivarte είναι κέντρο καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και δράσης με τμήματα ενηλίκων για ζωγραφική, φωτογραφία, γλυπτική, διακόσμηση.
Χατζηκωνσταντή Μ. 5-7, Πλησίον Σταθμού Μετρό Πανόρμου, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11524, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Καλών Τεχνών
Μαθήματα ζωγραφικής, σχεδίου ελεύθερου και γραμμικού, αγιογραφίας, ψηφιδωτά σεμινάρια, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μουσική, κινηματογράφος.
Πατησίων 42, Αθήνα, 10682, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Καλών Τεχνών
Κομοτηνής 10, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11526, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Καλών Τεχνών
Η Σχολή φωτογραφικών σπουδών Όραμα ιδρύθηκε το 2007 στην Αθήνα και παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα στο χώρο της δημιουργικής και εφαρμοσμένης φωτογραφίας. Mέσω σύγχρονων διδακτικών προγραμμάτων οι σπουδαστές εμπνέονται και παράγουν φωτογραφικά έργα με τα οποία πραγματεύονται τα συναισθήματά τους, διευρύνουν την οπτική τους, εκφράζουν το όραμα και την αισθητική τους. Συγχρόνως μαθαίνουν να αμφισβητούν τις ιδέες τους, να δοκιμάζουν νέες προσεγγίσεις ξεπερνώντας τα όριά τους, ενώ ενθαρρύνονται να εξερευνήσουν έννοιες προσδιορίζοντας το προσωπικό τους ύφος.
Καρνεάδου 34-36, Στάση Μετρό Ευαγγελισμός, Αθήνα - Κολωνάκι, 10676, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Καλών Τεχνών
Ζωγραφική, σχέδιο, μοντέλο, χαρακτική, σκηνογραφία, μικρογλυπτική, εννοιολογική τέχνη, photoshop, ιστορία τέχνης, δημιουργική έκφραση, επισκέψεις σε εικαστικούς εκθεσιακούς χώρους.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Σχολές Καλών Τεχνών μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Σχολές Καλών Τεχνών σε Αθήνα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.