Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Σχολές Καλών Τεχνών Αθήνα

: 5 αποτελέσματα
Χατζηκωνσταντή Μ. 5-7, Πλησίον Σταθμού Μετρό Πανόρμου, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11524, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Καλών Τεχνών
Μαθήματα ζωγραφικής, σχεδίου ελεύθερου και γραμμικού, αγιογραφίας, ψηφιδωτά σεμινάρια, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μουσική, κινηματογράφος.
Καρνεάδου 34-36, Στάση Μετρό Ευαγγελισμός, Αθήνα - Κολωνάκι, 10676, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Καλών Τεχνών
Ζωγραφική, σχέδιο, μοντέλο, χαρακτική, σκηνογραφία, μικρογλυπτική, εννοιολογική τέχνη, photoshop, ιστορία τέχνης, δημιουργική έκφραση, επισκέψεις σε εικαστικούς εκθεσιακούς χώρους.
Κομοτηνής 10, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11526, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Καλών Τεχνών
Η Σχολή φωτογραφικών σπουδών Όραμα ιδρύθηκε το 2007 στην Αθήνα και παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα στο χώρο της δημιουργικής και εφαρμοσμένης φωτογραφίας. Mέσω σύγχρονων διδακτικών προγραμμάτων οι σπουδαστές εμπνέονται και παράγουν φωτογραφικά έργα με τα οποία πραγματεύονται τα συναισθήματά τους, διευρύνουν την οπτική τους, εκφράζουν το όραμα και την αισθητική τους. Συγχρόνως μαθαίνουν να αμφισβητούν τις ιδέες τους, να δοκιμάζουν νέες προσεγγίσεις ξεπερνώντας τα όριά τους, ενώ ενθαρρύνονται να εξερευνήσουν έννοιες προσδιορίζοντας το προσωπικό τους ύφος.
Πατησίων 42, Αθήνα, 10682, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Καλών Τεχνών
Κέντρο Τεχνών
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 8-10, Αθήνα, 11743, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Καλών Τεχνών
Το Vivarte είναι κέντρο καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και δράσης με τμήματα ενηλίκων για ζωγραφική, φωτογραφία, γλυπτική, διακόσμηση.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Σχολές Καλών Τεχνών μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Σχολές Καλών Τεχνών σε Αθήνα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.