Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Σχολές Οδηγών Χαλκίδα

: 13 αποτελέσματα
Χαϊνά 66, Χαλκίδα, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Σχολές Οδηγών
Άδειες οδήγησης μοτοσυκλετών. Μοτοσυκλέτες με συμπλέκτη αλλά και αυτόματες για όλα τα κυβικά. Άδειες οδήγησης επιβατικών, μικρά και ευκολόχρηστα αυτοκίνητα για ερασιτεχνικά διπλώματα. Σύγχρονο αυτόματο αυτοκίνητο, ειδικά τροποποιημένο και για άτομα με ειδικές ανάγκες. Επεκτάσεις διπλωμάτων σε κατηγορίες Γ’ ( Φορτηγό ), Δ’ ( Λεωφορείο ), Ε’ ( Νταλίκα ) με ιδιόκτητα σύγχρονα εξοπλισμένα οχήματα εύκολα στην χρήση. Οι σχολές μας διαθέτουν και τρακτέρ για διπλώματα γεωργικών μηχανημάτων.
Λεωφόρος Χαϊνά 7-9, Χαλκίδα, 34132, ΕΥΒΟΙΑΣ
Σχολές Οδηγών
Λυκόφρονος 6, Χαλκίδα, 34132, ΕΥΒΟΙΑΣ
Σχολές Οδηγών
Λεωφόρος Χαϊνά 82, Χαλκίδα, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Σχολές Οδηγών
Διπλώματα όλων των κατηγοριών.
Λίμνης 14, Χαλκίδα, 34132, ΕΥΒΟΙΑΣ
Σχολές Οδηγών
Δούκα Αθανασίου 71, Χαλκίδα, 34132, ΕΥΒΟΙΑΣ
Σχολές Οδηγών
Σιώκου 20, Χαλκίδα, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Σχολές Οδηγών
25ης Μαρτίου 7 & Θεοχάρη, Χαλκίδα, 34132, ΕΥΒΟΙΑΣ
Σχολές Οδηγών
Σταύρου Περικλέους 9, Χαλκίδα, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Σχολές Οδηγών
Μαθήματα οδήγησης όλες τις ώρες και όλες τις ημέρες Μαθήματα οδήγησης για Α.Μ.Ε.Α. Μαθήματα οδήγησης σε άτομα τα οποία έχουν ήδη δίπλωμα. Μαθήματα οδήγησης στο δικό σας όχημα Μαθήματα οδήγησης σε εξειδικευμένες διαδρομές που έχουν μεγαλύτερη σημασία για σας Μαθήματα οδήγησης σε άτομα μεγάλης ηλικίας (άνω των 60) Διεκπεραιώσεις εργασιών Υ.Μ.Ε. και Κ.Τ.Ε.Ο. Ιδιαίτερα μαθήματα θεωρητικής εκπαίδευσης (ακόμα και διαδικτυακά από τον δικό σας χώρο. Απώλεια διπλώματος, Έκδοση νέου τύπου διπλώματος, Αναθεωρήσεις - Επεκτάσεις
Κώτσου 29, Χαλκίδα, 34132, ΕΥΒΟΙΑΣ
Σχολές Οδηγών
Προαστίου 21, Χαλκίδα, 34132, ΕΥΒΟΙΑΣ
Σχολές Οδηγών
Κώτσου 16, Χαλκίδα, 34133, ΕΥΒΟΙΑΣ
Σχολές Οδηγών
Βαρατάση 19, Χαλκίδα, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Σχολές Οδηγών
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ήρθε η ώρα να καθίσεις στο τιμόνι; Ή ενδιαφέρεσαι για ανανέωση του διπλώματος; Τότε, ο δρόμος για το δίπλωμα οδήγησης περνάει μέσα από τα μαθήματα οδήγησης σε σχολή οδηγών! Μέσα στην κατηγορία Σχολές Οδηγών θα βρεις τη σχολή οδηγών ή τον δάσκαλο οδήγησης που αναζητάς σε Χαλκίδα, για να βγάλεις δίπλωμα οδήγησης για ΙΧ, επαγγελματικό, δίπλωμα μηχανής, λεωφορείου, φορτηγού ή taxi. Το δίπλωμα οδήγησης για να κατακτήσεις τους δρόμους σε Χαλκίδα σε περιμένει. Καλή επιτυχία!
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Σχολές Οδηγών Εύβοιας Σχολές Οδηγών