Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Σχολές Χορού Καλλιθέα

: 14 αποτελέσματα
Παπανδρέου Γεωργίου 52, Αργυρούπολη, 16451, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού
 • Latin -
 • Oriental -
 • Tango -
 • Disco -
 • Hip Hop -
 • Pilates -
 • Zumba -
 • Ευρωπαϊκοί χοροί -
 • Παιδικά τμήματα -
 • Παραδοσιακοί χοροί -
 • Χορογραφία γάμου -
 • Επαγγελματικά προγράμματα
Σωκράτους 76 & Δαβάκη, Καλλιθέα, 17672, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού
Η σχολή είναι ερασιτεχνική, 32 χρόνια στην ίδια διεύθυνση και διδάσκει μπαλέτο, σύγχρονο, κάρακτερ, λάτιν, μοντέρνο, φλαμένγκο. Η σχολή είναι αναγνωρισμένη από το κράτος. Καθηγήτρια η κυρία Κορφιάτη Δανάη.
Γρυπάρη 55, Καλλιθέα, 17671, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού
Salsa Cubanna - Tango Argentino - Oriental Belly Dance - Group Dances - Animation Party - Greek Dance - Pilates - Yoga - Aerobic
Salsa cubanna, tango argentino, oriental belly dance, group dances, animation party, greek dance, pilates, yoga, aerobic.
Σχολή Χορού
Κύπρου 16Α & Ύδρας, Καλλιθέα, 17661, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού
Σχολή Χορού
Σοφοκλέους 236, Καλλιθέα, 17673, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού
Σχολή χορού στην Καλλιθέα, όπου διδάσκονται όλα τα είδη χορού. Μουσικοκινητική αγωγή, modern jazz, contemporary, jazz, hip hop, brake dance, barre a terre, pole dance με γαλλικό σύστημα διδασκαλίας. Στη σελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για τα παιδικά τμήματα από 3 ετών - αρχαρίων και τμήματα προχωρημένων.
Χορευτική Ομάδα
Μεγίστης 18-20, Καλλιθέα, 17673, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού
Χίου 12 & Ηρακλέους 157Α, Καλλιθέα, 17673, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού
Funky - Jazz - Latin - Hip Hop
Διδάσκονται κλασικό μπαλέτο για όλα τα επίπεδα, σύγχρονος χορός, funky, jazz, latin, hip hop, χορευτική γυμναστική ενηλίκων.
Σχολή Χορού
Αριστείδου 109, Καλλιθέα, 17672, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού
Διδάσκονται όλα τα είδη χορού, latin, argentine tango, smooth, hip hop, oriental και ελληνικοί χοροί. Χορογραφίες γάμου.
Σχολή Χορού
Λεωφόρος Βενιζέλου Ελευθερίου 120, Καλλιθέα, 17676, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού
Σχολή Χορού
Λεωφόρος Βενιζέλου Ελευθερίου 26, Καλλιθέα, 17676, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού
Latin - Ballroom - Argentine - Salsa - Oriental - Hip Hop - Zumba - Jazz - Funky Jazz - Σύγχρονο Zumba - Stretching Power Yoga - Dance Extreme - Λαϊκοί Χοροί
Παιδικά τμήματα, επαγγελματικά προγράμματα με πτυχία αναγνωρισμένα από το WDC και ΕΣΧΕ, ερασιτεχνικά τμήματα, αγωνιστικά τμήματα, χορογραφίες γάμου.
Αγίων Πάντων 80 & Βενιζέλου Ελευθερίου, Καλλιθέα, 17676, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού
Σχολή Χορού
Σιβιτανίδου 8, Καλλιθέα, 17676, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού
Κρέμου 233, Καλλιθέα, 17675, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού
Γρυπάρη Ιωάννη 134, Καλλιθέα, 17672, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Σχολές Χορού μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Σχολές Χορού σε Καλλιθέα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Το Πέιντμπολ (Paintball) είναι η ιδανική επιλογή για να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι, που θα χαρίσει σε σένα και στην παρέα σου συναρπαστικές στιγμές διασκέδασης, εκτόνωσης και άθλησης.  Ο κ. Περικλής Γαλανάκης,  μας δίνει όλες τις πληροφορίες γύρω από το Πέιντμπολ (Paintball). Το Paintball (ελληνιστί Χρωματοσφαίριση), αποτελεί μία μοναδική επιλογή διασκέδασης για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι το διαφορετικό και σίγουρα όχι τετριμμένο. Είναι ένα άθλημα ταχέως αναπτυσσόμενο παγκοσμίως κι αποκτάει φανατικούς θαυμαστές καθημερινά.  Όποιος έχει παίξει έστω και μία φορά,  σίγουρα έχει αισθανθεί την αδρεναλίνη του να "χτυπάει κόκκινο" και οπωσδήποτε περιμένει με ανυπομονησία την επόμενη φορά που θα μαζευτεί η παρέα του για να ξανανιώσει το ίδιο έντονο συναίσθημα. Το paintball είναι ένα άθλημα κατά το οποίο δύο παρέες (ομάδες) ατόμων προσπαθούν να μαρκάρουν (να βγάλουν εκτός μάχης δηλαδή) τους παίχτες της αντίπαλης ομάδας κάνοντας χρήση των μαρκαδόρων (το "όπλο" της χρωματοσφαίρισης). Οι μαρκ
Ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις μαθήματα χορού; Ακολούθησε τα tips της Καθηγήτριας Χορού, Παναγιώτας Κυρέλη και κάνε μία καλή επιλογή στο είδος και στη σχολή του χορού που θα ακολουθήσεις ... Ο χορός  εκτός από πηγή έκφρασης, χαράς και ευεξίας, σε βοηθά στην ομοιόμορφη εκγύμναση του κορμιού σου, ενώ παράλληλα σου δίνει την ευκαιρία να μάθεις ακόμα καλύτερα το σώμα σου. Για να ξεκινήσεις μία τόσο όμορφη δραστηριότητα, όπως ο χορός, θα πρέπει πρώτα να επιλέξεις την κατάλληλη σχολή χορού.   Αν λοιπόν δεν θέλεις να μπεις σε περιττά έξοδα, εξαιτίας μίας βιαστικής επιλογής, ακολούθησε τις χρήσιμες συμβουλές μας, που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις σωστά, την σχολή χορού που θα καλύπτει τις ανάγκες σου. 1. Πριν πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου σε κάποια σχολή με μαθήματα χορού, φρόντισε πρώτα να μάθεις κάποιες λεπτομέρειες για το είδος του χορού που σε ενδιαφέρει. Κάθε είδος χορού είναι διαφορετικό, για αυτό θα πρέπει να πάρεις όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να σχηματίσεις μία π