Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Σύμβουλοι Μηχανικοί Λάρισα

: 2 αποτελέσματα
Σύμβουλος Μηχανικός
Μανδηλαρά 28, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύμβουλοι Μηχανικοί
Στόχος είναι η παροχή ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών, engineering, εξοπλισμού και συνεχούς υποστήριξης, για την υλοποίηση επιχειρηματικών σχεδίων και τεχνολογικών λύσεων. Από τη σύλληψη και τη διαμόρφωση μας επιχειρηματικής ιδέας μέχρι την κατασκευή και την εκκίνηση λειτουργίας, αλλά και πέρα από αυτή.
Σύμβουλος Μηχανικός
Μελετίου 3 & Βενιζέλου Ελευθερίου, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύμβουλοι Μηχανικοί
Παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας και ο βασικότερος λόγος γι' αυτό είναι η προσωπική μας ανάμιξη και συμμετοχή σε κάθε έργο, σε όλες του τις φάσεις. Σχεδιάζουμε, οργανώνουμε, διαχειριζόμαστε και κατασκευάζουμε τεχνικά έργα υψηλών απαιτήσεων. Παρέχουμε συμβουλευτικές και μελετητικές υπηρεσίες για έργα και δραστηριότητες του ιδιωτικού τομέα. Διενεργούμε μη καταστροφικό έλεγχο σε κτίρια και εγκασταστάσεις. Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό θερμογράφησης, όργανα μέτρησης περιβαλλοντικών παραμέτρων, εντοπισμού διαρροών και υγρασίας καθώς και ενδοσκοπικών καμερών για πρόσβαση και έλεγχο δύσκολων σημείων. Sellyourbrand^(easier) για εταιρείες franchise.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Σύμβουλοι Μηχανικοί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Σύμβουλοι Μηχανικοί σε Λάρισα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.