Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Συνεργεία Αυτοκινήτων Αλεξάνδρεια

: 17 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων
1ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Αλεξάνδρειας - Θεσσαλονίκης, Αλεξάνδρεια, 59300, ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων
Βενιζέλου Ελευθερίου 63, Αλεξάνδρεια, 59300, ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Αντιπρόσωπος της εταιρίας Carglass.
Εξειδικευμένο Συνεργείο
1ο χλμ Αλεξανδρείας - Γιαννιτσών & Καραμανλή Κωνσταντίνου 3, Αλεξάνδρεια, 59300, ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Mercedes
1ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Αλεξάνδρειας - Βέροιας, Αλεξάνδρεια, 59300, ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Bosch
Γενικός έλεγχος και έλεγχος καυσαερίων, επιθεώρηση οχήματος, διάγνωση ηλεκτρονικών συστημάτων, έλεγχος 10 σημείων, service A/C επαγγελματικό service φρένων.
Βενιζέλου Ελευθερίου 87, Αλεξάνδρεια, 59300, ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων
28ης Οκτωβρίου 24, Αλεξάνδρεια, 59300, ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Καραμανλή Κωνσταντίνου 17, Αλεξάνδρεια, 59300, ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Συντήρηση, επισκευή οχημάτων, πλήρης έλεγχος μηχανικών και ηλεκτρολογικών μερών οχημάτων, εγγυημένη τοποθέτηση και διάρκεια των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε. Υψηλά επίπεδα ποιότητας παροχής υπηρεσιών. Προσωπική επαφή με τoν πελάτη και after service servises.
25ης Μαρτίου 10, Αλεξάνδρεια, 59300, ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Mercedes Benz
1ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Αλεξάνδρειας - Βεροίας, Αλεξάνδρεια, 59300, ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
28ης Οκτωβρίου 15, Αλεξάνδρεια, 59300, ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Μακεδονομάχων 4, Αλεξάνδρεια, 59300, ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Βεροίας 3, Αλεξάνδρεια, 59300, ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Τέρμα 28ης Οκτωβρίου, Αλεξάνδρεια, 59300, ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Βενιζέλου Ελευθερίου 13, Αλεξάνδρεια, 59300, ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Βρυσάκι, Αλεξάνδρεια, 59300, ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Μελισσοχωρίου 7, Αλεξάνδρεια, 59300, ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Νησί, Αλεξάνδρεια, 59300, ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Κανείς δεν ξέρει το ΙΧ αυτοκίνητό σου καλύτερα από τους καλύτερους επαγγελματίες σε Αλεξάνδρεια. Για συνεργεία αυτοκινήτων, service αυτοκινήτων, εξουσιοδοτημένα συνεργεία όλων των κατασκευαστών αυτοκινήτων σε Αλεξάνδρεια. Ό,τι κι αν χρειάζεσαι από: service, συνεργείο αυτοκινήτων, αλλαγή λαδιών, έλεγχο και συντήρηση αυτοκινήτου, μετατροπές και βελτιώσεις στο ΙΧ ή επαγγελματικό αυτοκίνητό σου, είσαι στο σωστό σημείο!
Η OPEL Καράμπαλης Κωνσταντίνος και ο ιδιοκτήτης της κ. Καράμπαλης μας συμβουλεύουν για το πως μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα για τα καύσιμα του αυτοκινήτου μας, τηρώντας 10 απλούς κανόνες.  Συγκεκριμένα, κατά την οδήγηση του αυτοκινήτου θα πρέπει στο μέτρο που είναι εφικτό να ακολουθούνται τα εξής:  Οδηγείτε ομαλά εως και 3.000 στροφές με σταθερό γκάζι. Μία άσκοπη επιτάχυνση είναι καταστροφική καθώς καταναλώνετε τεράστια ποσότητα ενέργειας.  Σβήνετε τη μηχανή του αυτοκινήτου σας στα κόκκινα φανάρια ακόμη κι αν περιμένετε λίγα λεπτά. Τρία λεπτά αδράνειας του κινητήρα είναι σα να οδηγείτε 1 χιλιόμετρο με 50 kh/h .  Αφήνετε τη μηχανή του αυτοκινήτου σας να λειτουργεί λίγα λεπτά πριν την εκκίνηση. Το αποτέλεσμα είναι  να ζεσταθεί η μηχανή και να καταναλώσετε εως και 20% λιγότερο καύσιμο κατά την εκκίνηση. Ετσι έχετε μέχρι και 60% λιγότερες εκπομπές ρύπων. Προσοχή στα καινούργιας τεχνολογίας αυτοκίνητα δε χρειάζεται παραπάνω από 1 με 2 λεπτά ζέσταμα.  Παρκάρετε το αυτοκίνητο σας
Η εταιρεία Opel Κωνσταντίνος Καράμπαλης και ο ιδιοκτήτης της κ. Καράμπαλης μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πως να συντηρήσουμε το αυτοκίνητο μας σε καλή κατάσταση. H σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία έχει στρέψει το ενδιαφέρον των καταναλωτών της στην αγορά αυτοκινήτου, παρά στη συντήρηση του. Ένα σύγχρονο αυτοκίνητο αποτελείται από δεκάδες χιλιάδες κομμάτια, κάτι που το καθιστά ευάλωτο στη φθορά. Η συντήρηση ενός αυτοκινήτου το διατηρεί ασφαλές, του παρατείνει τη διάρκεια ζωής αλλά και του εξασφαλίζει μια καλή μεταπωλητική αξία. Παρακάτω καταγράφονται μερικές χρήσιμες συμβουλές για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας: Αλλαγή λαδιών κάθε 7.000 με 10.000 χλμ ή κάθε 6 μήνες με 1 χρόνο   *Ανάλογα με το μοντέλο και τα χλμ του κάθε αυτοκινήτου. Γενικό Service κάθε 20.000 χλμ ή κάθε 2 χρόνια. Έλεγχος ΚΤΕΟ: Πρώτος Έλεγχος από την ημερομηνία αδείας του αυτοκινήτου στα 4 χρόνια και μετά κάθε 2 χρόνια. Έλεγχος Κάρτας Καυσαερίων ΚΕΚ: Κάθε 1 χρόνο. Έλεγχος απόδοσης του Α/C κάθε 1 χρόνο. Αντι