Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Συνεργεία Αυτοκινήτων Ρόδος

: 73 αποτελέσματα
Προγραμματισμός Εγκεφάλων Αυτοκινήτων
7ο χλμ Λεωφόρου Ρόδου - Λίνδου, Ρόδος - Ασγούρου, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Καλώς ήρθατε στο ευρωπαϊκό δίκτυο αναβαθμίσεων και χαρτογράφισης κινητήρων με πρόγραμμα. Αναβαθμίσεις και βελτιώσεις κινητήρων με χαρτογράφιση σε αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσικλέτες και βαριά μηχανήματα. Υπάρχει standard εγγύηση 5 ετών στο πρόγραμμα του κινητήρα! Bελτιώσεις κινητήρων chip tuning, immobilizer! Επαναπρογραμματισμός εγκεφάλων των αερόσακων! Προγραμματισμός κλειδιών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών! Επισκευή και ρύθμιση ηλεκτρονικών καντράν και αλλαγή οθονών! Επισκευάζουμε τα ηλεκτρικά τιμόνια στα αυτοκίνητα fiat, lancia, alfa romeo, opel, hyundai, ford, kia κ.ά.
Εξειδικευμένο Συνεργείο
6ο χλμ Εθνικής Οδού Ρόδου - Λίνδου, Ρόδος - Ασγούρου, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
BMW - Audi - Volkswagen
Service, κάρτα καυσαερίων, καθαρισμός μπεκ, δωρεάν έλεγχος. BMW, Audi, Volkswagen
Έμπωνας, Έμπωνας, 85108, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων
Καποδιστρίου 44, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Alfa Romeo - Fiat - Lancia
Alfa romeo, fiat, lancia, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, γνήσια μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση.
3ο χλμ Λεωφόρου Καλλιθέας, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Κόντογλου Φώτη 79 & Λεωφόρος Καλλιθέας, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Εξειδικευμένο Συνεργείο
7ο χλμ Λεωφόρου Ρόδου - Λίνδου, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Fiat - Alfa Romeo - Lancia
6ο χλμ Ρόδου - Λίνδου, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Επισκευή και συντήρηση παντός τύπου οχημάτων! Συνεργασία με επιχειρήσεις για συντήρηση κλαρκ στο χώρο τους και φορτηγών τύπου Sprinter. Ανακατασκευή παλαιών αυτοκινήτων!
Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων
3ο χλμ Λεωφόρου Ρόδου - Καλλιθέας, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Volkswagen - Audi - Seat - Skoda
Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων
Βενέζη Ηλία, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Hyundai
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων
3ο χλμ Ρόδου - Λίνδου, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Renault
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ιάσονος, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
3ο χλμ Κρεμαστής - Παστίδας, Κρεμαστή, 85104, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Συνεργείο αυτοκινήτων - Διαγνωστικός ηλεκτρονικός έλεγχος - Πλήρης τεχνικός έλεγχος - Έκδοση κάρτας καυσαερίων.
6ο χλμ Ρόδου - Λίνδου, Ρόδος - Ασγούρου, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων, ανταλλακτικά παντός τύπου. Συντήρηση, επισκευή αυτοκινήτων, προετοιμασία ΚΤΕΟ, service a/c, βελτιώσεις.
Σικελιανού Άγγελου, Σγουρού, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Service, μετατροπές, υγραεριοκίνηση.
Κρητηνία, Έμπωνας, 85108, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Είμαστε συνεργείο αυτοκινήτων παντός φύσεως, με ειδικότητα στα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο αυτό πάνω από τριάντα χρόνια με μεγάλη πείρα στα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, δουλεύοντας και μαθαίνοντας πρώτα στο εξωτερικό και έπειτα επιστρέφοντας στην Ελλάδα. Υπάρχουν εκατοντάδες τύποι αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων, για σχεδόν όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν. Εμείς έχοντας πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά και κατέχοντας την τεχνογνωσία μπορούμε να φτιάξουμε το δικό σας αυτοκίνητο.
Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων
Αθηνάς 6, Αφάντου, 85103, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Εμπόριο και Επισκευές Εξατμίσεων Αυτοκινήτων
Καναδά 20-22, Ρόδος, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Συνεργείο Ηλεκτρονικού Ελέγχου Αυτοκινήτων
6ο χλμ Ρόδου - Λίνδου, Ρόδος - Ασγούρου, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Power Oil F3+1 - Yacco - Delkol - SKS
Συνεργείο αυτοκινήτων, βελτιώσεις, ηλεκτρονικός έλεγχος, αύξηση ιπποδύναμης από 15% έως 35%, οικονομία κατανάλωσης καυσίμων χωρίς μετατροπές από 8% έως 40%. Βελτιώσεις και θωρακίσεις μηχανής και σασμάν, σβήσιμο λαθών μνήμης εγκεφάλου. ηλεκτρονικός έλεγχος. Λιπαντικά κατασκευαστών Yacco, Delkol, SKS, καθαρισμός injection μηχανής και καταλύτη.
Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων
Βρεττάκου Νικηφόρου, Ρόδος - Ασγούρου, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Mercedes - Smart
Σελίδα:
1 2 3 4
 
Μοιράσου το:
       
Κανείς δεν ξέρει το ΙΧ αυτοκίνητό σου καλύτερα από τους καλύτερους επαγγελματίες σε Ρόδος. Για συνεργεία αυτοκινήτων, service αυτοκινήτων, εξουσιοδοτημένα συνεργεία όλων των κατασκευαστών αυτοκινήτων σε Ρόδος. Ό,τι κι αν χρειάζεσαι από: service, συνεργείο αυτοκινήτων, αλλαγή λαδιών, έλεγχο και συντήρηση αυτοκινήτου, μετατροπές και βελτιώσεις στο ΙΧ ή επαγγελματικό αυτοκίνητό σου, είσαι στο σωστό σημείο!
Η OPEL Καράμπαλης Κωνσταντίνος και ο ιδιοκτήτης της κ. Καράμπαλης μας συμβουλεύουν για το πως μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα για τα καύσιμα του αυτοκινήτου μας, τηρώντας 10 απλούς κανόνες.  Συγκεκριμένα, κατά την οδήγηση του αυτοκινήτου θα πρέπει στο μέτρο που είναι εφικτό να ακολουθούνται τα εξής:  Οδηγείτε ομαλά εως και 3.000 στροφές με σταθερό γκάζι. Μία άσκοπη επιτάχυνση είναι καταστροφική καθώς καταναλώνετε τεράστια ποσότητα ενέργειας.  Σβήνετε τη μηχανή του αυτοκινήτου σας στα κόκκινα φανάρια ακόμη κι αν περιμένετε λίγα λεπτά. Τρία λεπτά αδράνειας του κινητήρα είναι σα να οδηγείτε 1 χιλιόμετρο με 50 kh/h .  Αφήνετε τη μηχανή του αυτοκινήτου σας να λειτουργεί λίγα λεπτά πριν την εκκίνηση. Το αποτέλεσμα είναι  να ζεσταθεί η μηχανή και να καταναλώσετε εως και 20% λιγότερο καύσιμο κατά την εκκίνηση. Ετσι έχετε μέχρι και 60% λιγότερες εκπομπές ρύπων. Προσοχή στα καινούργιας τεχνολογίας αυτοκίνητα δε χρειάζεται παραπάνω από 1 με 2 λεπτά ζέσταμα.  Παρκάρετε το αυτοκίνητο σας
Η εταιρεία Opel Κωνσταντίνος Καράμπαλης και ο ιδιοκτήτης της κ. Καράμπαλης μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πως να συντηρήσουμε το αυτοκίνητο μας σε καλή κατάσταση. H σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία έχει στρέψει το ενδιαφέρον των καταναλωτών της στην αγορά αυτοκινήτου, παρά στη συντήρηση του. Ένα σύγχρονο αυτοκίνητο αποτελείται από δεκάδες χιλιάδες κομμάτια, κάτι που το καθιστά ευάλωτο στη φθορά. Η συντήρηση ενός αυτοκινήτου το διατηρεί ασφαλές, του παρατείνει τη διάρκεια ζωής αλλά και του εξασφαλίζει μια καλή μεταπωλητική αξία. Παρακάτω καταγράφονται μερικές χρήσιμες συμβουλές για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας: Αλλαγή λαδιών κάθε 7.000 με 10.000 χλμ ή κάθε 6 μήνες με 1 χρόνο   *Ανάλογα με το μοντέλο και τα χλμ του κάθε αυτοκινήτου. Γενικό Service κάθε 20.000 χλμ ή κάθε 2 χρόνια. Έλεγχος ΚΤΕΟ: Πρώτος Έλεγχος από την ημερομηνία αδείας του αυτοκινήτου στα 4 χρόνια και μετά κάθε 2 χρόνια. Έλεγχος Κάρτας Καυσαερίων ΚΕΚ: Κάθε 1 χρόνο. Έλεγχος απόδοσης του Α/C κάθε 1 χρόνο. Αντι