Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Συνεργεία Αυτοκινήτων Χανιά

: 40 αποτελέσματα
Λεωφόρος Μουρνιών 32, Χανιά, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Αντιπροσωπεία - εμπόριο μηχανημάτων και ανταλλακτικών. Τεχνικός έλεγχος, κλιματισμός αυτοκινήτων, λιπαντικά, αξεσουάρ, ηχοσυστήματα, συναγερμοί και ασφάλειες γενικές. Συνεργείο, ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων και φορτηγών (επαγγελματικών). Τοποθέτηση υγραερίου. Βελτιώσεις, αναβαθμίσεις, προγραμματισμός ηλεκτρονικού εξοπλισμού.Ηλεκτρολογείο, συνεργείο, τεχνικός έλεγχος, κλιματισμός, λιπαντικά, ηχοσυστήματα, συναγερμοί, βελτιώσεις, αναβαθμίσεις.
Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων
Αγίας Μαρίνας 24 & Κωνσταντινουπόλεως, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων
Λεωφόρος Καραμανλή Κωνσταντίνου, Πλησίον ΕΦΚΑ, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Mercedes Benz - Smart
Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων
Μυλωνογιάννη Μαθιού 169, Χανιά, 73135, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Αυτοκινήτων
Αγίων Αποστόλων 68, Χανιά - Κουμπές, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Daihatsu - Iveco
Συνεργείο για Τουρμπίνες Αυτοκινήτων
Κωνσταντινουπόλεως 72, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Επισκευές turbo κινητήρων.
Λεωφόρος Καραμανλή Κωνσταντίνου 69, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Seat
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Γογονή Αναγνώστου 154, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Service, επισκευές, έλεγχος air condition, κάρτα καυσαερίων.
Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων
Σκουλά Νικολάου 85 & Μαργουνίου, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Maserati - Ferrari - Alfa Romeo - Fiat - Lancia
Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων
Καζαντζάκη νικ 67, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Opel - Isuzu
Πάροδος Καραμανλή Κωνσταντίνου 244, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Πλαστήρα Νικολάου 4, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Συνεργείο αυτοκινήτων, ευθυγραμμίσεις, ζυγοσταθμίσεις, βελτιώσεις, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, διαγνωστικά μηχανήματα, πλήρωση φρέων A/C, ανάλυση καυσαερίων και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί το αυτοκίνητό σας.
Λεωφόρος Σούδας, Χανιά, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Service αυτοκινήτων, ανταλλακτικά, βελτιώσεις κινητήρων, ηλεκτρονική διάγνωση, προετοιμασία αγωνιστικών, ειδικές κατασκευές.
Αναπαύσεως 9, Χανιά, 73135, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Εξειδικευμένο Συνεργείο
Καζαντζάκη Νικολάου 106, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Peugeot
Χανιά, Χανιά - Πελεκαπίνα, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Μπουλακά 9, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Λεωφόρος Καζαντζάκη Νικολάου 76, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Αναπαύσεως 18, Χανιά, 73135, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Γογονή Αναγνώστου 155, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Σελίδα:
1 2
 
Κανείς δεν ξέρει το ΙΧ αυτοκίνητό σου καλύτερα από τους καλύτερους επαγγελματίες σε Χανιά. Για συνεργεία αυτοκινήτων, service αυτοκινήτων, εξουσιοδοτημένα συνεργεία όλων των κατασκευαστών αυτοκινήτων σε Χανιά. Ό,τι κι αν χρειάζεσαι από: service, συνεργείο αυτοκινήτων, αλλαγή λαδιών, έλεγχο και συντήρηση αυτοκινήτου, μετατροπές και βελτιώσεις στο ΙΧ ή επαγγελματικό αυτοκίνητό σου, είσαι στο σωστό σημείο!
Η OPEL Καράμπαλης Κωνσταντίνος και ο ιδιοκτήτης της κ. Καράμπαλης μας συμβουλεύουν για το πως μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα για τα καύσιμα του αυτοκινήτου μας, τηρώντας 10 απλούς κανόνες.  Συγκεκριμένα, κατά την οδήγηση του αυτοκινήτου θα πρέπει στο μέτρο που είναι εφικτό να ακολουθούνται τα εξής:  Οδηγείτε ομαλά εως και 3.000 στροφές με σταθερό γκάζι. Μία άσκοπη επιτάχυνση είναι καταστροφική καθώς καταναλώνετε τεράστια ποσότητα ενέργειας.  Σβήνετε τη μηχανή του αυτοκινήτου σας στα κόκκινα φανάρια ακόμη κι αν περιμένετε λίγα λεπτά. Τρία λεπτά αδράνειας του κινητήρα είναι σα να οδηγείτε 1 χιλιόμετρο με 50 kh/h .  Αφήνετε τη μηχανή του αυτοκινήτου σας να λειτουργεί λίγα λεπτά πριν την εκκίνηση. Το αποτέλεσμα είναι  να ζεσταθεί η μηχανή και να καταναλώσετε εως και 20% λιγότερο καύσιμο κατά την εκκίνηση. Ετσι έχετε μέχρι και 60% λιγότερες εκπομπές ρύπων. Προσοχή στα καινούργιας τεχνολογίας αυτοκίνητα δε χρειάζεται παραπάνω από 1 με 2 λεπτά ζέσταμα.  Παρκάρετε το αυτοκίνητο σας
Η εταιρεία Opel Κωνσταντίνος Καράμπαλης και ο ιδιοκτήτης της κ. Καράμπαλης μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πως να συντηρήσουμε το αυτοκίνητο μας σε καλή κατάσταση. H σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία έχει στρέψει το ενδιαφέρον των καταναλωτών της στην αγορά αυτοκινήτου, παρά στη συντήρηση του. Ένα σύγχρονο αυτοκίνητο αποτελείται από δεκάδες χιλιάδες κομμάτια, κάτι που το καθιστά ευάλωτο στη φθορά. Η συντήρηση ενός αυτοκινήτου το διατηρεί ασφαλές, του παρατείνει τη διάρκεια ζωής αλλά και του εξασφαλίζει μια καλή μεταπωλητική αξία. Παρακάτω καταγράφονται μερικές χρήσιμες συμβουλές για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας: Αλλαγή λαδιών κάθε 7.000 με 10.000 χλμ ή κάθε 6 μήνες με 1 χρόνο   *Ανάλογα με το μοντέλο και τα χλμ του κάθε αυτοκινήτου. Γενικό Service κάθε 20.000 χλμ ή κάθε 2 χρόνια. Έλεγχος ΚΤΕΟ: Πρώτος Έλεγχος από την ημερομηνία αδείας του αυτοκινήτου στα 4 χρόνια και μετά κάθε 2 χρόνια. Έλεγχος Κάρτας Καυσαερίων ΚΕΚ: Κάθε 1 χρόνο. Έλεγχος απόδοσης του Α/C κάθε 1 χρόνο. Αντι