Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Συνεργεία Καθαρισμού Ηράκλειο

: 12 αποτελέσματα
Μηλιαρά Μ. 12, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Συνεργεία Καθαρισμού
Για την επίτευξη του στόχου αυτού: - Διαθέτουμε προσωπικό με μακρόχρονη εμπειρία και κατάρτιση. - Διαθέτουμε μηχανήματα και εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας. - Αναπτύξαμε και εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τις αρχές του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2008. - Προσπαθούμε για τη συνεχή βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζουμε. - Τηρούμε τη Νομοθεσία. - Παρέχουμε όλους τους αναγκαίους πόρους για την επίτευξη των παραπάνω.
Ερμή 73, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Συνεργεία Καθαρισμού
Η IliosCleaning παρέχει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών καθαρισμού οικιακών και επαγγελματικών χώρων. - Στα συνεργεία μας απασχολούνται 25 άτομα ενώ διαθέτουμε 9 οχήματα διαφόρων χρήσεων ένα εκ των οποίων ειναι καινούργιο εξειδικευμένο καλαθοφόρο, γερανοφόρο για εξωτερικό καθαρισμό προσόψεων ψηλών κτηρίων μέχρι 20 μέτρα. Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα νέα μηχανήματα και τεχνικές καθαρισμού. Τα Υλικά Καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι της Γερμανικής Εταιρείας BUSIL. - Πιστοποιημένα με ISO 9001, ISO 14001. Τα μηχανήματα που είναι εξοπλισμένα τα συνεργεία μας είναι της Δανέζικης εταιρείας Nilfisk Advance η οποία είναι κορυφαία στο χώρο της. - Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.
Μελά Παύλου 20 & Λευκωσίας, Ηράκλειο - Δειλινά, 71304, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Συνεργεία Καθαρισμού
Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς κτηρίων, καθαρισμούς οικιών – διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων σε όλη τη Μυτιλήνη. - Με ειδικά μηχανήματα καθαρισμού πλύσης-απόπλυσης, μπορούμε να καθαρίσουμε σαλόνια, πολυθρόνες, καρέκλες και στρώματα. Σε όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Επίσης με τον Με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, σας παρέχουμε τη δυνατότητα γυαλίσματος των δαπέδων σας - Κρυσταλλοποίηση Δαπέδων.
Αργυροκάστρου 59, Ηράκλειο, 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Συνεργεία Καθαρισμού

Οι εργασίες που αναλαμβάνει η εταιρεία μας περιλαμβάνουν:

 • Καθαρισμούς γραφείων -
 • Καθαρισμούς καταστημάτων -
 • Καθαρισμούς πολυκατοικιών -
 • Καθαρισμούς αποθηκών -
 • Ειδικοί καθαρισμοί -
 • Ειδικοί καθαρισμοί βιομηχανηκών χώρων (γραμμές παραγωγής – μηχανήματα – ψυγεία) -
 • Καθαρισμούς υαλοπινάκων – τζαμαριών -
 • Καθαρισμούς πάρκινγκ -
 • Γενικούς καθαρισμούς κτηρίων (εσωτερικό – εξωτερικό) -
 • Καθαρισμό εγκατεστημένων φωτοβολταικών -
 • Καθαρισμοί εσωτερικού χώρου λεωφορείων -
 • Καθαρισμούς σκαφών
Μίνωος 36, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Συνεργεία Καθαρισμού
 • Προϊόντα σουηδικά οικολογικά ECO HOUSE -
 • Καθαρισμοί σαλονιών – μοκετών -
 • Καθαρισμοί τζαμιών – κτηρίων -
 • Καθαρισμοί σχολείων – φροντιστηρίων -
 • Αρχικοί καθαρισμοί διαμερισμάτων -
 • Καθαρισμοί δημόσιων υπηρεσιών -
 • Τακτικό καθάρισμα κλιμακοστασίων -
 • Καθαρισμοί φωτοβολταϊκών σταθερά - trackers
Ειρήνης & Φιλίας, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Συνεργεία Καθαρισμού

Το συνεργείο καθαρισμού Ηρακλείου Cosaclean διαθέτει καλά εκπαιδευμένο προσωπικό και άρτια οργανωμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, δίνοντας τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της ξεχωριστή καθαριότητα. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις. - Υπηρεσίες Επαγγελματικού Καθαρισμού: - Γραφείων, Καταστημάτων, Βιτρινών - Κτηρίων, Επαγγελματικών Χώρων, Σχολείων - Φροντιστηρίων, Τραπεζών, Δημόσιων Υπηρεσιών - Νοσοκομείων, Ξενοδοχειακών Μονάδων - Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων - Αρχικοί Καθαρισμοί Διαμερισμάτων - Τακτικοί Καθαρισμοί Διαμερισμάτων - Καθαρισμοί προσόψεων Κτηρίων, Καταστημάτων - Καθαρισμοί παντός μεγέθους Υαλοπινάκων (Τζαμαριών) - Καθαρισμοί Δαπέδων: - Βιομηχανικών, Πλαστικών, Μαρμάρινων Δαπέδων - Κρυσταλλοποιήσεις - Ειδικοί Καθαρισμοί: - Χαλιά, Μοκέτες - Σαλόνια - Ταπετσαρίες Τοίχου (στον χώρο σας) - Στρωμάτων, Εξολόθρευση ακάρεων - Καθαρισμός Τεντών, Φωτοβολταϊκών, Κήπων - Καθαρισμοί Σκαφών Αναψυχής. - Διαθέτουμε το 5% των κερδών μας στο Χαμόγελο του παιδιού! - ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Γερωνυμάκη 77, Ηράκλειο, 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Συνεργεία Καθαρισμού , Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη
Η MASTER CLEAN εδώ και 20 χρόνια προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού κτηρίων και όχι μόνο. Γενικοί Καθαρισμοί χώρων, Καθαρισμοί Κτηρίων - Σαλονιών - Σκαφών, Καθαρισμός & Απολύμανση δεξαμενών, Αποφράξεις - Άντληση υδάτων, Κατασκευή & συντήρηση κήπων, Καθαρισμός & φύλαξη χαλιών - μοκετών, Καθαρισμός ευαίσθητων & μεταξωτών, Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της κατασκευής και συντήρησης κήπων, δημιουργώντας έναν κήπο ο οποίος ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Η μελέτη και ο σχεδιασμός του περιβάλλοντα χώρου γίνεται με βάση τις επιθυμίες σας, σε συνδυασμό με την ορθή χρήση των φυτών και υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για τη διαμόρφωσή του. Μετά την κατασκευή του κήπου, αναλαμβάνουμε και τη συντήρησή του ώστε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε κήπους στο νομό Ηρακλείου και Λασιθίου. Σχεδιασμός-Κατασκευή-Συντήρηση κήπων, Γκαζόν - Αυτόματο πότισμα κήπων, Κλαδέματα δέντρων & θάμνων, Λίπασμα.
Μπουνιαλή 21-25, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Συνεργεία Καθαρισμού , Κατασκευή & Διαμόρφωση Κήπου

Με πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία, σεβασμό και υπευθυνότητα, η DEVELOP FACILITY MANAGEMENT ανήκει στις πλέον κορυφαίες εταρείες παροχής υπηρεσιών. Προτεραιότητα μας, οι ανάγκες των πελατών μας και η άμεση επίλυση των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν. Προσπαθούμε να παρέχουμε πάντα ποιοτικές αλλά ταυτόχρονα και οικονομικές υπηρεσίες. Αναλυτικότερα οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας είναι οι εξής:

 • Γενικοί καθαρισμοί -
 • Συντήρηση επαγγελματικού καθαρισμού -
 • Ειδικευμένοι καθαρισμοί χώρων και κτηρίων -
 • Περιοδικοί καθαρισμοί -
 • Καθαρισμός υαλοπινάκων -
 • Καθαρισμός και γυάλισμα μαρμάρινων επιφανειών -
 • Καθαρισμός χαλιών και μοκετών -
 • Καθαρισμός graffiti
Ανωγείων 67, Ηράκλειο, 71304, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Συνεργεία Καθαρισμού
Η AlexClean παρέχει προηγμένες υπηρεσίες στους εξής τομείς καθαριότητας: Καθαρισμός και συντήρηση πολυκατοικιών, γραφείων και δημόσιων υπηρεσιών, πολυκατοικιών, διαμερισμάτων, σπιτιών, γραφείων, cafe bar, κτηρίων, εργοστασίων, επαγγελματικών χώρων, αποθηκευτικών χώρων κ.ά. Καθαρισμός και συντήρηση σχολείων, στρατοπέδων, εκθεσιακών χώρων, καταστημάτων, υαλοπινάκων κ.ά.Καθαρισμός εξωτερικών χώρων, γυάλισμα δαπέδων, πλύσιμο μοκετών επί τόπου με τη μέθοδο spray extraction. Καθαρισμός επιγραφών, πλύσιμο τεντών, πλύσιμο προσόψεων σπιτιών και οικοδομών. Απολυμάνσεις χώρων.
Συνεργείο Γενικού Καθαρισμού
Κνωσσού 200, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Συνεργεία Καθαρισμού
Παπαντωνίου Ζαχαρία 6, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Συνεργεία Καθαρισμού
Ιωνίας 66, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Συνεργεία Καθαρισμού
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Εδώ θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα συνεργεία καθαρισμού χώρων σε Ηράκλειο. Επίλεξε ανάμεσα στους εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι αναλαμβάνουν τον καθαρισμό πολυκατοικίας, καθαρισμό κτιρίου, επαγγελματικού χώρου και χώρου εστίασης. Ακόμα θα βρεις συνεργεία που πραγματοποιούν απλό ή βιολογικό καθαρισμό καναπέδων, στρωμάτων και σαλονιών.
Ενημερωθείτε για τα αναγκαία βήματα προφύλαξης που εφαρμόζει η επιχείρηση Καθαρισμού & Υγιεινής Pure Green Cleaning (PGC) για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας που εκδηλώνεται από τον κοροναϊό (COVID – 19).  Α. Διασφάλιση ότι τα μέτρα προφύλαξης ακολουθούν τις οδηγίες των Δημόσιων Φορέων και συνδυάζονται με τη σύνταξη σχετικής μελέτης κινδύνου Κατά πρώτον τα μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό (COVID – 19) πρέπει να εναρμονίζονται με τις οδηγίες των αρμοδίων Δημόσιων Φορέων όπως του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και της Γενικής (ΕΟΔΥ). LINK: https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/  B. Σύνταξη αναθεωρημένης μελέτης κινδύνου από Τεχνικό Ασφαλείας Κατά δεύτερον συνιστάται να αναθεωρηθεί η μελέτη εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου σε συνεργασία με τον αρμόδιο τεχνικό ασφαλείας της εταιρείας καθαρισμού με στόχο τον εντοπισμό των κινδύνων που μπορεί να εμφανιστούν από τον κοροναϊό (COVID – 19).    Γ. Οδηγίες και μέτρα πρόληψης για συνεργεία καθαρισμού από τον κοροναϊ
Η εταιρεία CARPETASOS, που ειδικεύεται στον καθαρισμό σαλονιών, μοκετών και στρωμάτων μας ενημερώνει πόσο σημαντική είναι η απομάκρυνση των ακάρεων από το υπνόστρωμα μας… Ο ύπνος αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές καθημερινές λειτουργίες του ανθρώπου, γιατί  συμβάλει καθοριστικά στην διατήρηση της σωστής και ισορροπημένης πνευματικής αλλά και σωματικής υγείας. Ο καθαρισμός του στρώματος ύπνου, είναι μία από τις βασικές  οικιακές εργασίες, που δεν πρέπει να αμελείς,  γιατί συμβάλει σημαντικά στην διατήρηση αλλά και στην βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και της υγείας σου! Αν λοιπόν ταλαιπωρείσαι -εσύ ή τα μέλη της οικογένειας σου - από χρόνιες ή εποχιακές αλλεργίες, ή αν τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονο το αίσθημα της κόπωσης ακόμα και μετά από αρκετές ώρες ύπνου, τότε κρίνεται απαραίτητο να μεριμνήσεις για τον καθαρισμό του στρώματος ύπνου  από τα ακάρεα… Τα ακάρεα, είναι οι αόρατοι αλλά βλαβεροί μικροοργανισμοί που αναπτύσσονται στα στρώματα των κρεβατιών, από την ύπαρξη της οι