Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Συνεργεία Καθαρισμού Κέρκυρα

: 6 αποτελέσματα
Ιάσονος & Σωσιπάτρου 64, Ανεμόμυλος Γαρίτσας, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Συνεργεία Καθαρισμού , Καθαρισμός Τζαμιών
Χρησιμοποιούμε βιοδιασπώμενα και, εάν είναι δυνατόν, 100% φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά. - Φέρνουμε τη δύναμη της φύσης στην κατώτατη γραμμή σας. Οι άρτια εκπαιδευμένες ομάδες καθαρισμού μπορούν να φιλοξενήσουν το πολυάσχολο πρόγραμμά σας. Είναι γρήγοροι και λειτουργούν γρήγορα με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια. Η ομάδα μας θα φωτίσει την επιχείρησή σας από κάθε γωνία, ώστε να αγαπάτε το χώρο σας από κάθε πλευρά. - Ας καθαρίσουμε τις ανησυχίες σας! - Εάν σας ενδιαφέρει, θα χαρούμε να σας εξηγήσουμε τα μεμονωμένα σημεία της διασφάλισης ποιότητας για την επιχείρησή σας στην προσωπική μας συμβουλευτική λύση καθαρισμού μετά από δωρεάν επιτόπιο έλεγχο. - Με την ολοκλήρωση θα λάβετε μια πλήρη γραπτή προσφορά για την έγκρισή σας προτού ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία. - Η Cleanco.gr δεσμεύεται για την απόλυτη ικανοποίηση του Παρόντος και του Μέλλοντος! - Η γκάμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες: Καθαρισμός Καταλυμάτων και Κατοικιών - Καθαρισμός Γραφείων - Καθαρισμός Ιατρείων - Καθαρισμός Επιχειρήσεων Εστίασης - Καθαρισμός Παραθύρων και Τζαμιών - Καθαρισμός Κλιμακοστασίων - Βιομηχανικός Καθαρισμός Δαπέδων - Έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες και τις προσφορές μας; - Καλέστε μας η στείλτε μας email! - Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλες τις ανάγκες του καθαρισμού σας!
Σπύρου Κοντομάρη 21, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Συνεργεία Καθαρισμού
Καθαρισμός κτηρίων, γραφείων, καταστημάτων, εμπορικών κέντρων, φροντιστηρίων, γυμναστηρίων, ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων, βιλλών, δημόσιων χώρων – υπηρεσιών, κοινόχρηστων χώρων, πολυκατοικιών – υπαίθριων χώρων. - Ειδικοί καθαρισμοί, έκτακτοι καθαρισμοί από καιρικά φαινόμενα, καθαρισμοί νοσοκομείων, εκθεσιακών χώρων, εργοστασίων.
Ρήγα Φεραίου 38, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Συνεργεία Καθαρισμού
Κάτω Κορακιανά, Σκριπερό, 49083, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Συνεργεία Καθαρισμού
2ο χλμ Εθνικής Οδού Πέλεκα, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Συνεργεία Καθαρισμού
Αφρα, Κέρκυρα, 49150, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Συνεργεία Καθαρισμού
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Εδώ θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα συνεργεία καθαρισμού χώρων σε Κέρκυρα. Επίλεξε ανάμεσα στους εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι αναλαμβάνουν τον καθαρισμό πολυκατοικίας, καθαρισμό κτιρίου, επαγγελματικού χώρου και χώρου εστίασης. Ακόμα θα βρεις συνεργεία που πραγματοποιούν απλό ή βιολογικό καθαρισμό καναπέδων, στρωμάτων και σαλονιών.
Ενημερωθείτε για τα αναγκαία βήματα προφύλαξης που εφαρμόζει η επιχείρηση Καθαρισμού & Υγιεινής Pure Green Cleaning (PGC) για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας που εκδηλώνεται από τον κοροναϊό (COVID – 19).  Α. Διασφάλιση ότι τα μέτρα προφύλαξης ακολουθούν τις οδηγίες των Δημόσιων Φορέων και συνδυάζονται με τη σύνταξη σχετικής μελέτης κινδύνου Κατά πρώτον τα μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό (COVID – 19) πρέπει να εναρμονίζονται με τις οδηγίες των αρμοδίων Δημόσιων Φορέων όπως του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και της Γενικής (ΕΟΔΥ). LINK: https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/  B. Σύνταξη αναθεωρημένης μελέτης κινδύνου από Τεχνικό Ασφαλείας Κατά δεύτερον συνιστάται να αναθεωρηθεί η μελέτη εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου σε συνεργασία με τον αρμόδιο τεχνικό ασφαλείας της εταιρείας καθαρισμού με στόχο τον εντοπισμό των κινδύνων που μπορεί να εμφανιστούν από τον κοροναϊό (COVID – 19).    Γ. Οδηγίες και μέτρα πρόληψης για συνεργεία καθαρισμού από τον κοροναϊ
Η εταιρεία CARPETASOS, που ειδικεύεται στον καθαρισμό σαλονιών, μοκετών και στρωμάτων μας ενημερώνει πόσο σημαντική είναι η απομάκρυνση των ακάρεων από το υπνόστρωμα μας… Ο ύπνος αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές καθημερινές λειτουργίες του ανθρώπου, γιατί  συμβάλει καθοριστικά στην διατήρηση της σωστής και ισορροπημένης πνευματικής αλλά και σωματικής υγείας. Ο καθαρισμός του στρώματος ύπνου, είναι μία από τις βασικές  οικιακές εργασίες, που δεν πρέπει να αμελείς,  γιατί συμβάλει σημαντικά στην διατήρηση αλλά και στην βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και της υγείας σου! Αν λοιπόν ταλαιπωρείσαι -εσύ ή τα μέλη της οικογένειας σου - από χρόνιες ή εποχιακές αλλεργίες, ή αν τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονο το αίσθημα της κόπωσης ακόμα και μετά από αρκετές ώρες ύπνου, τότε κρίνεται απαραίτητο να μεριμνήσεις για τον καθαρισμό του στρώματος ύπνου  από τα ακάρεα… Τα ακάρεα, είναι οι αόρατοι αλλά βλαβεροί μικροοργανισμοί που αναπτύσσονται στα στρώματα των κρεβατιών, από την ύπαρξη της οι