Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Συνεργεία Καθαρισμού Σέρρες

: 8 αποτελέσματα
Μεραρχίας 23-25, 1ος όροφος, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Συνεργεία Καθαρισμού , Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Ο καθαρισμός μπορεί να είναι μια βαρετή δουλειά και γνωρίζουμε ότι έχετε πολλές επιλογές όταν σκέφτεστε να προσλάβετε μία υπηρεσία καθαρισμού. - Για το λόγο αυτό, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τα ήδη υψηλά μας πρότυπα και να είμαστε οι απολύτως καλύτεροι στον κλάδο. - Δεν αρκεί απλά να έχετε εμπιστοσύνη στο συνεργείο καθαρισμού που βάζετε στο χώρο σας... πρέπει επίσης να είστε σίγουροι ότι θα εκτελέσει την καλύτερη εργασία για εσάς. - Με τη συστηματική εκπαίδευση των υπαλλήλων μας διασφαλίζουμε ότι κάθε μέλος της ομάδας μας συμβάλει με τον βέλτιστο τρόπο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 • Απολύμανση χώρων-Απόσμηση χώρων -
 • Εξειδίκευση σε βιομηχανικά δάπεδα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας -
 • Καθαρισμός πολυκατοικιών-οικιών –πολυκατοικιών (Πρώτος καθαρισμός μετά από ανακαίνιση ή κατασκευή) -
 • Καθαρισμός δημόσιων κτιρίων -
 • Λείανση - Κρυσταλλοποίηση δαπέδων -Γυάλισμα μαρμάρων -
 • Καθαρισμός υαλοπινάκων και βιτρινών -
 • Καθαρισμός γραφείων -
 • Καθαρισμός υφασμάτινων επιφανειών -
 • Αρχικοί Καθαρισμοί Κτιρίων, Εργοστασίων -
 • Επαγγελματικοί, Βιομηχανικοί Χώροι -
 • Συνεργασία με Δημόσιο -
 • Καθαρισμός υαλοπινάκων και βιτρινών -
 • Βιομηχανικοί καθαρισμοί σαλονιών -
 • Anti-grafiti (καθαρισμός με ειδικό τζελ) από οποιαδήποτε επιφάνεια -
 • Απολυμάνσεις επαγγελματικών χώρων-εργοστασίων -βιομηχανικών χώρων – οικιών – σπιτιών
Σεβαστείας 27, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Συνεργεία Καθαρισμού
Καθαρισμός Πολυκατοικίων υπεύθυνα και επαγγελματικά σε ανταγωνιστικές τιμές. - Αρχικός καθαρισμός σε διαμερίσματα και καταστήματα - Καθαρισμός σε βιτρίνες καταστημάτων - Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων - Γενικοί τακτικοί καθαρισμοί σε Πολυκατοικίες και κοινόχρηστους χώρους σε πακέτα για όλες τις ανάγκες: - Πακέτο 1: Εβδομαδιαίος γενικός καθαρισμός πολυκατοικίας. - Πακέτο 2: Ένας γενικός καθαρισμός και ένας καθαρισμός εισόδου πολυκατοικίας την εβδομάδα. - Πακέτο 3: Δύο γενικοί καθαρισμοί την εβδομάδα. - Πακέτο XL: Για μεγάλες πολυκατοικίες με περισσότερες ανάγκες προσφέρεται πακέτο με 2 γενικούς καθαρισμούς και έναν καθαρισμό εισόδου την εβδομάδα (Δευτέρα, Πέμπτη, Σάββατο) για να διατηρείται ο χώρος που κατοικείτε πάντα καθαρός.
Συνεργείο Καθαρισμού
Φλωρίνης 34, Σέρρες, 62124, ΣΕΡΡΩΝ
Συνεργεία Καθαρισμού
Πλύσιμο Σαλονιών
Παπανδρέου Γεωργίου 28, Σέρρες, 62123, ΣΕΡΡΩΝ
Συνεργεία Καθαρισμού
Συνεργείο Καθαρισμού
Σεβαστείας 23-25, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Συνεργεία Καθαρισμού
Καθαρισμός σαλονιών, τζαμιών, καταστημάτων, γραφείων, δημόσιους χώρους, οικοδομές.
Ανδρονίκου Μ. 48, Σέρρες, 62121, ΣΕΡΡΩΝ
Συνεργεία Καθαρισμού
Συνεργείο Καθαρισμού Χώρων
Ιουστινιανού 3, Σέρρες, 62123, ΣΕΡΡΩΝ
Συνεργεία Καθαρισμού
Κισσάβου 25, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Συνεργεία Καθαρισμού
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Εδώ θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα συνεργεία καθαρισμού χώρων σε Σέρρες. Επίλεξε ανάμεσα στους εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι αναλαμβάνουν τον καθαρισμό πολυκατοικίας, καθαρισμό κτιρίου, επαγγελματικού χώρου και χώρου εστίασης. Ακόμα θα βρεις συνεργεία που πραγματοποιούν απλό ή βιολογικό καθαρισμό καναπέδων, στρωμάτων και σαλονιών.
Ενημερωθείτε για τα αναγκαία βήματα προφύλαξης που εφαρμόζει η επιχείρηση Καθαρισμού & Υγιεινής Pure Green Cleaning (PGC) για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας που εκδηλώνεται από τον κοροναϊό (COVID – 19).  Α. Διασφάλιση ότι τα μέτρα προφύλαξης ακολουθούν τις οδηγίες των Δημόσιων Φορέων και συνδυάζονται με τη σύνταξη σχετικής μελέτης κινδύνου Κατά πρώτον τα μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό (COVID – 19) πρέπει να εναρμονίζονται με τις οδηγίες των αρμοδίων Δημόσιων Φορέων όπως του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και της Γενικής (ΕΟΔΥ). LINK: https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/  B. Σύνταξη αναθεωρημένης μελέτης κινδύνου από Τεχνικό Ασφαλείας Κατά δεύτερον συνιστάται να αναθεωρηθεί η μελέτη εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου σε συνεργασία με τον αρμόδιο τεχνικό ασφαλείας της εταιρείας καθαρισμού με στόχο τον εντοπισμό των κινδύνων που μπορεί να εμφανιστούν από τον κοροναϊό (COVID – 19).    Γ. Οδηγίες και μέτρα πρόληψης για συνεργεία καθαρισμού από τον κοροναϊ
Η εταιρεία CARPETASOS, που ειδικεύεται στον καθαρισμό σαλονιών, μοκετών και στρωμάτων μας ενημερώνει πόσο σημαντική είναι η απομάκρυνση των ακάρεων από το υπνόστρωμα μας… Ο ύπνος αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές καθημερινές λειτουργίες του ανθρώπου, γιατί  συμβάλει καθοριστικά στην διατήρηση της σωστής και ισορροπημένης πνευματικής αλλά και σωματικής υγείας. Ο καθαρισμός του στρώματος ύπνου, είναι μία από τις βασικές  οικιακές εργασίες, που δεν πρέπει να αμελείς,  γιατί συμβάλει σημαντικά στην διατήρηση αλλά και στην βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και της υγείας σου! Αν λοιπόν ταλαιπωρείσαι -εσύ ή τα μέλη της οικογένειας σου - από χρόνιες ή εποχιακές αλλεργίες, ή αν τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονο το αίσθημα της κόπωσης ακόμα και μετά από αρκετές ώρες ύπνου, τότε κρίνεται απαραίτητο να μεριμνήσεις για τον καθαρισμό του στρώματος ύπνου  από τα ακάρεα… Τα ακάρεα, είναι οι αόρατοι αλλά βλαβεροί μικροοργανισμοί που αναπτύσσονται στα στρώματα των κρεβατιών, από την ύπαρξη της οι