Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Συστήματα ασφαλείας σε Κομοτηνή

: 7 αποτελέσματα
Ζυμβρακάκη 8, όπισθεν ΔΕΗ, Αλεξανδρούπολη, 68100, ΕΒΡΟΥ
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας

Η LIONS SECURITY μελετά και εγκαθιστά όλους τους τύπους ηλεκτρονικών συστημάτων συναγερμού απομακρυσμένης παρακολούθησης. Πριν από κάθε εγκατάσταση το τεχνικό τμήμα, μετά από αυτοψία στο χώρο, σχεδιάζει το σύστημα ασφαλείας σύμφωνα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις του πελάτη και προβαίνει στην ανάλογη τοποθέτηση. Τα συστήματα συναγερμού έχουν τη σφραγίδα των πιο αξιόπιστων κατασκευαστικών εταιρειών (BOSCH, SIEMENS, SAMSUNG, TEXECOM) και παρέχουν πλήρη κάλυψη των αναγκών θωράκισης του χώρου σας. Οι μέθοδοι ασφαλείας μπορεί να βελτιώνονται αντίστοιχα όμως βελτιώνονται και οι τεχνικές επίθεσης, οι οποίες προσπαθούν να παρακάμψουν τους υπάρχοντες μηχανισμούς ανίχνευσης. - Η LIONS SECURITY παρακολουθεί και αξιοποιεί όλα τα τελευταία επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας για αυτό και μπορεί να αναλάβει με συνέπεια και εχεμύθεια την παροχή των παρακάτω υπηρεσιών:

  • Συστήματα Ασφαλείας – Πυρανίχνευσης – Παρακολούθησης – Υδρασφάλειας -
  • Στατικές φυλάξεις -
  • Προστασία χώρων μέσω συστημάτων ασφαλείας και άμεση επέμβαση -
  • 24ωρο Κέντρο λήψεως σημάτων συναγερμών -
  • 24ωρο Κέντρο λήψεων εικόνας και ήχου -
  • Υπηρεσίες Ασφαλείας Κέντρου Ελέγχου
Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας - Εμπόριο - Τοποθέτηση Υπηρεσιών Ασφαλείας
Μακεδονίας 15, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας
Βρισκόμαστε δίπλα σας 24 ώρες την ημέρα, με άμεση επέμβαση στον χώρο σας, με στατικές φυλάξεις με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, με υπευθυνότητα και εχεμύθειά. Τα προϊόντα και η υπηρεσίες μας είναι πιστοποιημένα και αδειοδοτημένα έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε το μέγιστο για την ασφάλεια σας.
Φρουρίου 11-13, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας
Οι υπηρεσίες μας περιέχουν εύρεση εργασίας στη Γερμανία 24ωρη επιτήρηση - φύλαξη περιοχής, έλεγχο εισόδου και εξόδου, σωματικό έλεγχο ρεσεψιόν και υπηρεσίες θυρωρού, περιπολίες, έλεγχο εξωτερικών κινδύνων, έλεγχο προσώπων και οχημάτων. Προστατεύουμε το σπίτι σας εσωτερικά και εξωτερικά όσο εσείς λείπετε. Χρήση ανιχνευτών και συσκευών X-Ray για άτομα ή για τον ελέγχο αποσκευών. Υπηρεσίες σωματοφύλακα, ένοπλο και άοπλο προσωπικό με τεθωρακισμένα οχήματα. Χρηματαποστολές και μεταφορές πολύτιμων αντικειμένων και αγαθών. Υπηρεσίες αεροδρομίου. Υπηρεσίες Ντεντέκτιβ. Υπηρεσίες συστημάτων ασφαλείας. Υπηρεσίες παροχής συμβουλών σε θέματα ασφαλείας. Υπηρεσίες συμβουλών για κανόνες ασφαλείας.
Ζωίδη Νικολάου 68Α, Κομοτηνή, 69133, ΡΟΔΟΠΗΣ
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας
Εμπορία και Εγκατάσταση Συστημάτων Ασφαλείας
6ο χλμ Κομοτηνής - Παραδημής, Κομοτηνή, 69100, ΡΟΔΟΠΗΣ
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας
Δημοκρίτου 60, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας
Επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας G4S.
Ζωίδη Ν. 56, Κομοτηνή, 69100, ΡΟΔΟΠΗΣ
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Θέλετε ολοκληρωμένη προστασία στο σπίτι σας ή στην επιχείρηση σας? Στην κατηγορία Συστήματα Υπηρεσίες Ασφάλειας θα βρείτε οποιαδήποτε υπηρεσία security χρειάζεστε σε Κομοτηνή από συναγερμό, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, θυροτηλεοράσεις μέχρι δορυφορικά συστήματα και φύλαξη και περιπολία χώρου!