Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Συστήματα ασφαλείας σε Λιβαδειά

: 4 αποτελέσματα
Θέση Κατσιμίχα, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας , Κλειστά Κυκλώματα Τηλεοράσεων
Προϊόντα - Συστήματα ασφαλείας και συναγερμού (Intruder & Burglar Alarm) - Συστήματα πυρανίχνευσης, πυρόσβεσης και κατάσβεσης (Fire Detection) - Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (C.C.TV) - Συστήματα ελέγχου πρόσβασης (Access Control -Time Attendance) - Υπηρεσίες - Υπηρεσίες στατικών, επανδρωμένων φυλάξεων σε βιομηχανικά κτίρια, λιμάνια (πιστοποίηση ISPS), αεροδρόμια, εργοστάσια, εργοτάξια καθώς και κτήρια δημόσιων οργανισμών και υπηρεσιών. - Υπηρεσίες οπτικού ελέγχου μετά από την ενεργοποίηση του συστήματος ασφάλειας. - Άμεση επέμβαση. - 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων πανελλαδικής κάλυψης το οποίο διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό ανταποκρίνεται με επιτυχία στην αποστολή της επιτήρησης των χιλιάδων συνδεδεμένων συστημάτων πανελλαδικά και του συντονισμού όλων των προβλεπόμενων ενεργειών σε 24ωρη βάση. - Μεταφορές χρημάτων.
Θεσσαλονίκης 21, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας
Όλα τα στελέχη της εταιρείας επικοινωνούν με ειδικές ασύρματες συσκευές (τύπου VHF και UHF) για την αμεσότητα της επικοινωνίας με τον υπεύθυνο ασφάλειας. - Οι φυλακές ελέγχονται από τον υπεύθυνο ασφάλειας με τακτικούς εφόδους στον φυλασσόμενο χώρο αλλά και με εξειδικευμένης τεχνολογίας πρωτοποριακό σύστημα που μόνο εμείς προσφέρουμε. - Το ειδικό ωρομετρικό τερματικό ex pocket (Barcode) είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εταιρείας μας που μας δίνει την δυνατότητα να ελέγχουμε την απόδοση του προσωπικού μας αλλά και οι πελάτες μας να επωφελούνται της αξιοπιστίας της εταιρείας μας. - Παρέχουμε επίσης συστήματα ασφάλειας σε συνεργασίας με άριστους τεχνικούς έτοιμους να δώσουν λύση σε κάθε σας ανάγκη. Οι τιμές μας είναι προσιτές προσφέροντας το δικαίωμα της ασφάλειας σε όλους. Ειδικά πακέτα προσφορών για μικρές κοινότητες παρέχουν επίβλεψη και ασφάλεια. - Σταθερή Φύλαξη - Περιπολίες - Άμεση Επέμβαση - Κάμερες-Συναγερμοί - 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας
Συστήματα Ασφαλείας
Σοφοκλέους 53, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας
Εμπόριο - Service Συναγερμών
Παπασπύρου Δημητρίου 12, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Θέλετε ολοκληρωμένη προστασία στο σπίτι σας ή στην επιχείρηση σας? Στην κατηγορία Συστήματα Υπηρεσίες Ασφάλειας θα βρείτε οποιαδήποτε υπηρεσία security χρειάζεστε σε Λιβαδειά από συναγερμό, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, θυροτηλεοράσεις μέχρι δορυφορικά συστήματα και φύλαξη και περιπολία χώρου!