Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί Άργος

: 6 αποτελέσματα
Βασιλέως Κωνσταντίνου 1, Άργος, 21232, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Πέρα από την απλή μετακίνηση, αναλαμβάνουμε:Μεταφορά ασυνόδευτων πακέτων, δεμάτων, αντικειμένων, κ.τ.λ.Καθημερινές ανάγκες μετακίνησης: Οργανωμένη μετακίνηση μαθητών (πρόγραμμα ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ) από και προς το σπίτι, σχολείο, φροντιστήριο, γυμναστήριο, κ.τ.λ.Οργανωμένη μετακίνηση προσωπικού - στελεχών εργοστασίων κ.τ.λ. Ραντεβού 24 ΩΡΕΣΠαραλαβή από Αεροδρόμια, λιμάνια, ΚΤΕΛ, ΟΣΕ, Transfer προς αεροδρόμιο και αντιστρόφωςΔρομολόγια εντός και εκτός του νομού ΑττικήςΑσφαλή μετακίνηση τουριστών, μακρινούς προορισμούς, περιηγήσειςΑσφαλή μετακίνηση οδηγών υπό την επήρεια μέθηςΜεταφορά ασθενών, αλλά και πασχόντων από χρόνιες παθήσεις καθώς και των συνοδών αυτών, όσο και σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.
Τσώκρη Δημητρίου 2, Άργος, 21231, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Υπηρεσίες Ταξί
Μενάνδρου 5, Άργος, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Εξυπηρετούμε: από και προς αεροδρόμια, σταθμούς και λιμάνια, τα παιδιά σας από και προς το σχολείο τους, διαδρομές με στάσεις και αναμονές, ομαδικές μετακινήσεις για εκθέσεις και συνέδρια, ταξίδια και εκδρομές σε όλη την Ελλάδα, για ταξιδιωτικά γραφεία, επαγγελματίες, εταιρίες. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά ασυνόδευτων φακέλων, μικρών και μεγάλων δεμάτων όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, με ασφάλεια, εχεμύθεια και ταχύτητα σε όλη την Ελλάδα.
Οδηγός Ταξί
Αγίας Αικατερίνης, Πλησίον Αεροδρομίου, Άργος, 21200, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Αεροδρόμια και λιμάνια, μεταφορά από και προς αεροδρόμια και λιμάνια, μεταφορά αποσκευών με ασφάλεια και επαγγελματισμό ( κατόπιν συνεννοήσεως ) όλο το 24ωρο. Ξεναγήσεις, ελάτε να σας ξεναγήσουμε στα δημοφιλέστερα αρχαιολογικά μέρη της Ελλάδος, εκδρομές. Προαστιακός, μπορούμε να σας μεταφέρουμε από και προς προαστιακούς σταθμούς και σταθμούς τρένων και κατόπιν συνεννοήσεως με ασφάλεια όλο το 24ωρο. Μεταφορά από και προς νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές όλο το 24ωρο. Μεταφορά από και προς σχολεία φροντιστήρια και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Κλιματιζόμενο όχημα.
Οδηγός Ταξί
Φαρμακά 33, Άργος, 21231, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Οδηγός Ταξί
Καρατζά Ανδρέα 44, Άργος, 21231, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Εξυπηρετούμε από και προς αεροδρόμια, σταθμούς, λιμάνια, διαδρομές με στάσεις και αναμονές, ομαδικές μετακινήσεις για εκθέσεις και συνέδρια. Τα παιδιά σας από και προς το σχολείο τους. Ταξίδια και εκδρομές σε όλη την Ελλάδα.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Γιατί να περιμένεις για ταξί μέσα στο δρόμο, αφού μπορείς να το έχεις στην…πόρτα σου με ένα τηλεφώνημα; Γι’ αυτό υπάρχουν τα ραδιοταξί! Μία γρήγορη ματιά στην κατηγορία Ταξί Ραδιοταξί Σταθμοί Ταξί σε Άργος και νάτη η εταιρεία ραδιοταξί ή ο σταθμός ραδιοταξί - ταξί που θα σε πάει στον προορισμό σου με ασφάλεια και άνεση. Βρες τώρα το τηλέφωνο των σταθμών ταξί - ραδιοταξί που ψάχνεις σε Άργος κλείσε το ραντεβού σου και καλό δρόμο!
Προετοιμάζεσαι για διακοπές στην Ζάκυνθο και προβληματίζεσαι για τις μετακινήσεις σου; Ο κάτοχος Euro - Taxi κ. Παναγιώτης Θεοδόσης,  δίνει χρήσιμες πληροφορίες  για τις μετακινήσεις στο νησί και προτείνει τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείς ... Η Ζάκυνθος, το καταπράσινο νησί του Ιονίου, παγκοσμίως γνωστή ως Τζάντε, ή το Φιόρε του Λεβάντε (δηλαδή το Άνθος της Ανατολής), είναι ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσεις τις διακοπές σου, κάθε εποχή του έτους. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να επισκεφτείς  την Ζάκυνθο  και δεν έχεις κάποιο επιβατικό μέσο για την περιήγησή σου στο νησί, διάβασε τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε ο κ. Παναγιώτης  Θεοδόσης, κάτοχος Euro -Taxi. Κατά την προσέλευσή σου στην Ζάκυνθο, μπορείς να μετακινηθείς αλλά και να περιηγηθείς σε κάθε μέρος του νησιού, εύκολα, άμεσα και γρήγορα, χωρίς να αντιμετωπίσεις καμία δυσκολία ή καθυστέρηση. Καλώντας στον τηλεφωνικό κατάλογο του 11880 και ζητώντας Euro Taxi στη Ζάκυνθο, θα μπορέσεις χωρίς αναμονές, να εξυπηρετηθείς σε