Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί Φλώρινα

: 4 αποτελέσματα
Πτολεμαίων 1, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Περιηγήσεις - Εκδρομές σε Φλώρινα και Πρέσπες - Μεταφορές κατοικιδίων - Μεταφορές μαθητών - Μεταφορές ΑΜΕΑ - Γίνονται δρομολόγια από και προς Μοναστήρι - Δρομολόγια για πολυήμερες & μακροχρόνιες μισθώσεις - Μεταφορές Νεφροπαθών με rdv για αιμοκάθαρση - Εχεμύθεια - Συνέπεια - Άμεση εξυπηρέτηση - Ραντεβού
Ραδιοταξί
Πλατεία Μόδη Γεωργίου 19, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Εφέσου 5, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Η επιχείρησή μας διαθέτει δυο οχήματα Mercedes. Ένα πέντε θέσεων και ένα εννέα. Σας μεταφέρουμε άμεσα και με ασφάλεια σε όποιον προορισμό θέλετε με αναμονή και επιστροφή.
Χάσου Νικολάου 31, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Πολυτελείς υπηρεσίες ταξί υψηλής ποιότητας και ασφάλειας. Παρεχόμενες υπηρεσίες: Κλήσεις - ραντεβού. Μετακινήσεις από και προς αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς. Μετακινήσεις σε όλη την Ελλάδα. Τουριστικές εκδρομές: Χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας. Λίμνες Πρεσπών (Τουριστικό tour Άγιος Αχίλλειος, Ψαράδες, Άγιος Γερμανός, Λαιμός). Νυμφαίο ( Παρδοσιακός οικισμός, κέντρο φιλοξενείας αγρίων ζώων ( ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ). Καστορία. Μοναστήρια σε όλη την Ελλάδα. Ειδικές υπηρεσίες: Δρομολόγια από και προς Μοναστήρι Σκοπίων/ Bitola FYROM. Δρομολόγια από και προς Οχρίδα Σκοπίων/Ohrid FYROM. Ειδικές εξυπηρετήσεις σε γάμους, βαπτίσεις και λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Γιατί να περιμένεις για ταξί μέσα στο δρόμο, αφού μπορείς να το έχεις στην…πόρτα σου με ένα τηλεφώνημα; Γι’ αυτό υπάρχουν τα ραδιοταξί! Μία γρήγορη ματιά στην κατηγορία Ταξί Ραδιοταξί Σταθμοί Ταξί σε Φλώρινα και νάτη η εταιρεία ραδιοταξί ή ο σταθμός ραδιοταξί - ταξί που θα σε πάει στον προορισμό σου με ασφάλεια και άνεση. Βρες τώρα το τηλέφωνο των σταθμών ταξί - ραδιοταξί που ψάχνεις σε Φλώρινα κλείσε το ραντεβού σου και καλό δρόμο!
Προετοιμάζεσαι για διακοπές στην Ζάκυνθο και προβληματίζεσαι για τις μετακινήσεις σου; Ο κάτοχος Euro - Taxi κ. Παναγιώτης Θεοδόσης,  δίνει χρήσιμες πληροφορίες  για τις μετακινήσεις στο νησί και προτείνει τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείς ... Η Ζάκυνθος, το καταπράσινο νησί του Ιονίου, παγκοσμίως γνωστή ως Τζάντε, ή το Φιόρε του Λεβάντε (δηλαδή το Άνθος της Ανατολής), είναι ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσεις τις διακοπές σου, κάθε εποχή του έτους. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να επισκεφτείς  την Ζάκυνθο  και δεν έχεις κάποιο επιβατικό μέσο για την περιήγησή σου στο νησί, διάβασε τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε ο κ. Παναγιώτης  Θεοδόσης, κάτοχος Euro -Taxi. Κατά την προσέλευσή σου στην Ζάκυνθο, μπορείς να μετακινηθείς αλλά και να περιηγηθείς σε κάθε μέρος του νησιού, εύκολα, άμεσα και γρήγορα, χωρίς να αντιμετωπίσεις καμία δυσκολία ή καθυστέρηση. Καλώντας στον τηλεφωνικό κατάλογο του 11880 και ζητώντας Euro Taxi στη Ζάκυνθο, θα μπορέσεις χωρίς αναμονές, να εξυπηρετηθείς σε