Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί Ιωάννινα

: 5 αποτελέσματα
4ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων - Αθηνών, Ιωάννινα, 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
  • Μεταφορές ασθενών-μαθητών -
  • Μεταφορές κατοικίδιων -
  • Ασυνόδευτα ραντεβού -
  • Ταξί για ταξίδια - περιηγήσεις σε όλη την Ήπειρο -
  • Μεταφορά σε συνέδρια – ημερίδες -
  • Μεταφορά σε μονές - αρχαιολογικούς χώρους -
  • Παραλαβή από – προς ΚΤΕΛ - Αεροδρόμια – Λιμάνια -
  • Βραδινή διασκέδαση
Οδηγός Ταξί
Αλαμάνας 6, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Μεταφορές από και προς αεροδρόμια, λιμάνια και όλη την Ελλάδα.
Οδηγός Ταξί
Αρύβα 32, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Υπηρεσίες μεταφοράς προσώπων, ασυνοδευτων αντικειμένων. Ασφαλής και συνεπής μετακίνηση εντός και εκτός πόλης Ιωαννίνων. Αναλαμβάνουμε τουριστικές περιηγήσεις, εξυπηρέτηση συνεδρίων ή οποιαδήποτε άλλη μεταφορική σας ανάγκη. Μεταφορά κατοικιδίων ζώων κατ' όπιν συνεννόησης. Αυτοκίνητο Mercedes E Glass.
4ο χλμ Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αθηνών, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Οδηγός Ταξί
Κωνσταντινίδη Α., Ιωάννινα - Σεισμόπληκτα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Γιατί να περιμένεις για ταξί μέσα στο δρόμο, αφού μπορείς να το έχεις στην…πόρτα σου με ένα τηλεφώνημα; Γι’ αυτό υπάρχουν τα ραδιοταξί! Μία γρήγορη ματιά στην κατηγορία Ταξί Ραδιοταξί Σταθμοί Ταξί σε Ιωάννινα και νάτη η εταιρεία ραδιοταξί ή ο σταθμός ραδιοταξί - ταξί που θα σε πάει στον προορισμό σου με ασφάλεια και άνεση. Βρες τώρα το τηλέφωνο των σταθμών ταξί - ραδιοταξί που ψάχνεις σε Ιωάννινα κλείσε το ραντεβού σου και καλό δρόμο!
Προετοιμάζεσαι για διακοπές στην Ζάκυνθο και προβληματίζεσαι για τις μετακινήσεις σου; Ο κάτοχος Euro - Taxi κ. Παναγιώτης Θεοδόσης,  δίνει χρήσιμες πληροφορίες  για τις μετακινήσεις στο νησί και προτείνει τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείς ... Η Ζάκυνθος, το καταπράσινο νησί του Ιονίου, παγκοσμίως γνωστή ως Τζάντε, ή το Φιόρε του Λεβάντε (δηλαδή το Άνθος της Ανατολής), είναι ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσεις τις διακοπές σου, κάθε εποχή του έτους. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να επισκεφτείς  την Ζάκυνθο  και δεν έχεις κάποιο επιβατικό μέσο για την περιήγησή σου στο νησί, διάβασε τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε ο κ. Παναγιώτης  Θεοδόσης, κάτοχος Euro -Taxi. Κατά την προσέλευσή σου στην Ζάκυνθο, μπορείς να μετακινηθείς αλλά και να περιηγηθείς σε κάθε μέρος του νησιού, εύκολα, άμεσα και γρήγορα, χωρίς να αντιμετωπίσεις καμία δυσκολία ή καθυστέρηση. Καλώντας στον τηλεφωνικό κατάλογο του 11880 και ζητώντας Euro Taxi στη Ζάκυνθο, θα μπορέσεις χωρίς αναμονές, να εξυπηρετηθείς σε