Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί Καβάλα

: 4 αποτελέσματα
Μητροπολίτη Χρυσοστόμου 6, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
  • Πιστοποιημένο ειδικά διαμορφωμένο όχημα -
  • Άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό -
  • Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας -
  • Αναπηρικό Αμαξίδιο -
  • Καρότσι-ΦορείοΠαροχή οξυγόνου (φιάλη) - 9 Θέσιο βαν με οδηγό για κάθε είδους μεταφορές

Μεταφορά παιδιών με ασφάλεια - Πείτε «Μεταφορά με ασφάλεια» και το τηλεφωνικό κέντρο θα σας δώσει το νούμερο του ταξί. - Μεταφορές σε οργανωμένες πλαζ - Μεταφορές σε ξενοδοχεία της πόλης μας - Αναλαμβάνουμε περιηγήσεις σε όλη την Καβάλα! - Επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους & τουριστικούς προορισμούς Επικοινωνήστε με τη EUROTAXI KAVALA, εμπιστευθείτε μας για ασφαλείς μετακινήσεις!

Οδηγός Ταξί
Δοϊράνης 6, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Ραδιοταξί
Μητροπολίτη Χρυσοστόμου 6, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Εξυπηρετεί και μεταφορές ατόμων με ειδικές ανάγκες
Οδηγός Ταξί
Καβάλα, Καβάλα, 65201, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Γιατί να περιμένεις για ταξί μέσα στο δρόμο, αφού μπορείς να το έχεις στην…πόρτα σου με ένα τηλεφώνημα; Γι’ αυτό υπάρχουν τα ραδιοταξί! Μία γρήγορη ματιά στην κατηγορία Ταξί Ραδιοταξί Σταθμοί Ταξί σε Καβάλα και νάτη η εταιρεία ραδιοταξί ή ο σταθμός ραδιοταξί - ταξί που θα σε πάει στον προορισμό σου με ασφάλεια και άνεση. Βρες τώρα το τηλέφωνο των σταθμών ταξί - ραδιοταξί που ψάχνεις σε Καβάλα κλείσε το ραντεβού σου και καλό δρόμο!
Προετοιμάζεσαι για διακοπές στην Ζάκυνθο και προβληματίζεσαι για τις μετακινήσεις σου; Ο κάτοχος Euro - Taxi κ. Παναγιώτης Θεοδόσης,  δίνει χρήσιμες πληροφορίες  για τις μετακινήσεις στο νησί και προτείνει τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείς ... Η Ζάκυνθος, το καταπράσινο νησί του Ιονίου, παγκοσμίως γνωστή ως Τζάντε, ή το Φιόρε του Λεβάντε (δηλαδή το Άνθος της Ανατολής), είναι ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσεις τις διακοπές σου, κάθε εποχή του έτους. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να επισκεφτείς  την Ζάκυνθο  και δεν έχεις κάποιο επιβατικό μέσο για την περιήγησή σου στο νησί, διάβασε τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε ο κ. Παναγιώτης  Θεοδόσης, κάτοχος Euro -Taxi. Κατά την προσέλευσή σου στην Ζάκυνθο, μπορείς να μετακινηθείς αλλά και να περιηγηθείς σε κάθε μέρος του νησιού, εύκολα, άμεσα και γρήγορα, χωρίς να αντιμετωπίσεις καμία δυσκολία ή καθυστέρηση. Καλώντας στον τηλεφωνικό κατάλογο του 11880 και ζητώντας Euro Taxi στη Ζάκυνθο, θα μπορέσεις χωρίς αναμονές, να εξυπηρετηθείς σε