Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί Καλαμάτα

: 8 αποτελέσματα
Υπηρεσίες Μεταφοράς με Πολυτελή Ταξί
1η Πάροδος Ξενοφώντος 7, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Υπηρεσίες Ταξί. Έξυπνες και οικονομικές λύσεις με πολυτελή αυτοκίνητα ταξί. Διαδρομές από Καλαμάτα - Αθήνα και αντίθετα, Καλαμάτα - Πάτρα και αντίθετα και άλλες διαδρομές καθώς και ημερήσιες εκδρομές. Οι καλύτερες τιμές με πολυτελή ταξί και καταρτισμένους οδηγούς για ταξίδια Καλαμάτα - Αθήνα και αντίστροφα.
Οδηγός Ταξί
Καλαμάτα, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
24ωρη εξυπηρέτηση.
Οδηγός Ταξί
Συνοικίας Πλάκα 33, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Δυτικό Εμπορικό Κέντρο 30, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Νέδοντος & Αιπύτου, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Οδηγός Ταξί
Αγίου Γεωργίου 22, Καλαμάτα, 24134, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Νέδοντος & Πλατεία 23ης Μαρτίου, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Κεντρική Πλατεία, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Γιατί να περιμένεις για ταξί μέσα στο δρόμο, αφού μπορείς να το έχεις στην…πόρτα σου με ένα τηλεφώνημα; Γι’ αυτό υπάρχουν τα ραδιοταξί! Μία γρήγορη ματιά στην κατηγορία Ταξί Ραδιοταξί Σταθμοί Ταξί σε Καλαμάτα και νάτη η εταιρεία ραδιοταξί ή ο σταθμός ραδιοταξί - ταξί που θα σε πάει στον προορισμό σου με ασφάλεια και άνεση. Βρες τώρα το τηλέφωνο των σταθμών ταξί - ραδιοταξί που ψάχνεις σε Καλαμάτα κλείσε το ραντεβού σου και καλό δρόμο!
Προετοιμάζεσαι για διακοπές στην Ζάκυνθο και προβληματίζεσαι για τις μετακινήσεις σου; Ο κάτοχος Euro - Taxi κ. Παναγιώτης Θεοδόσης,  δίνει χρήσιμες πληροφορίες  για τις μετακινήσεις στο νησί και προτείνει τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείς ... Η Ζάκυνθος, το καταπράσινο νησί του Ιονίου, παγκοσμίως γνωστή ως Τζάντε, ή το Φιόρε του Λεβάντε (δηλαδή το Άνθος της Ανατολής), είναι ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσεις τις διακοπές σου, κάθε εποχή του έτους. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να επισκεφτείς  την Ζάκυνθο  και δεν έχεις κάποιο επιβατικό μέσο για την περιήγησή σου στο νησί, διάβασε τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε ο κ. Παναγιώτης  Θεοδόσης, κάτοχος Euro -Taxi. Κατά την προσέλευσή σου στην Ζάκυνθο, μπορείς να μετακινηθείς αλλά και να περιηγηθείς σε κάθε μέρος του νησιού, εύκολα, άμεσα και γρήγορα, χωρίς να αντιμετωπίσεις καμία δυσκολία ή καθυστέρηση. Καλώντας στον τηλεφωνικό κατάλογο του 11880 και ζητώντας Euro Taxi στη Ζάκυνθο, θα μπορέσεις χωρίς αναμονές, να εξυπηρετηθείς σε