Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί Ξάνθη

: 4 αποτελέσματα
Πλάτωνος 35, Ξάνθη, 67100, ΞΑΝΘΗΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
  • Μεταφορά σε όλο τον νομό -
  • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο -
  • Μεταφορά κατοικίδιων -
  • Παραλαβή και Μεταφορά ασυνόδευτων δεμάτων -
  • Ξενάγηση σε τουριστικούς προορισμούς
Νέος Ζυγός, Ξάνθη, 67150, ΞΑΝΘΗΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Άμεση εξυπηρέτηση, ασφαλής, άνετη και γρήγορη μετακίνηση, με σεβασμό στον πελάτη, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο για τον ελάχιστο χρόνο της αναμονής σας. Εμπιστευτείτε το ταξί σαν το πιο γρήγορο και ασφαλές μέσο μετακίνησης.
Οδηγός Ταξί
Ξάνθη, Ξάνθη, 67100, ΞΑΝΘΗΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Υπηρεσίες Ταξί
Πεσόντων 2, Έναντι Στάσης Αστικών Λεωφορείων, Ξάνθη, 67100, ΞΑΝΘΗΣ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Γιατί να περιμένεις για ταξί μέσα στο δρόμο, αφού μπορείς να το έχεις στην…πόρτα σου με ένα τηλεφώνημα; Γι’ αυτό υπάρχουν τα ραδιοταξί! Μία γρήγορη ματιά στην κατηγορία Ταξί Ραδιοταξί Σταθμοί Ταξί σε Ξάνθη και νάτη η εταιρεία ραδιοταξί ή ο σταθμός ραδιοταξί - ταξί που θα σε πάει στον προορισμό σου με ασφάλεια και άνεση. Βρες τώρα το τηλέφωνο των σταθμών ταξί - ραδιοταξί που ψάχνεις σε Ξάνθη κλείσε το ραντεβού σου και καλό δρόμο!
Προετοιμάζεσαι για διακοπές στην Ζάκυνθο και προβληματίζεσαι για τις μετακινήσεις σου; Ο κάτοχος Euro - Taxi κ. Παναγιώτης Θεοδόσης,  δίνει χρήσιμες πληροφορίες  για τις μετακινήσεις στο νησί και προτείνει τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείς ... Η Ζάκυνθος, το καταπράσινο νησί του Ιονίου, παγκοσμίως γνωστή ως Τζάντε, ή το Φιόρε του Λεβάντε (δηλαδή το Άνθος της Ανατολής), είναι ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσεις τις διακοπές σου, κάθε εποχή του έτους. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να επισκεφτείς  την Ζάκυνθο  και δεν έχεις κάποιο επιβατικό μέσο για την περιήγησή σου στο νησί, διάβασε τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε ο κ. Παναγιώτης  Θεοδόσης, κάτοχος Euro -Taxi. Κατά την προσέλευσή σου στην Ζάκυνθο, μπορείς να μετακινηθείς αλλά και να περιηγηθείς σε κάθε μέρος του νησιού, εύκολα, άμεσα και γρήγορα, χωρίς να αντιμετωπίσεις καμία δυσκολία ή καθυστέρηση. Καλώντας στον τηλεφωνικό κατάλογο του 11880 και ζητώντας Euro Taxi στη Ζάκυνθο, θα μπορέσεις χωρίς αναμονές, να εξυπηρετηθείς σε