Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί Ρόδος

: 10 αποτελέσματα
Ρόδος, Ρόδος - Άνω Ηλιούπολη, 85150, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Παρέχουμε 24ωρη μεταφορά στην πόλη και σε όλο το νησί της Ρόδου, άμεσα και υπεύθυνα. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, με σκοπό να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.
Κοσκινού, Κοσκινού, 85150, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφοράς προς όλους τους προορισμούς πάνω στο νησί. τις Έχουμε εγκαταστήσει σε όλα μας τα οχήματα, σε όλο το νησί της Ρόδου, ένα πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης-διανομής μεταφορών ( Automated Fleet Management Call Distribution System ). Όταν ο πελάτης καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο και δίνει την διεύθυνση του, το σύστημα εντοπίζει (μέσω GPS) την θέση των οχημάτων και στέλνει το ταξί που βρίσκεται πλησιέστερα στον πελάτη. Υπάρχει η δυνατότητα κλήσης 24ώρες στο τηλεφωνικό μας κέντρο για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων απαιτήσεων, καθώς και όλα τα είδη κρατήσεων μέσω της ιστοσελίδας μας.
Υπηρεσίες Ταξί
Ροδίου Παναγιώτη 7, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Ποιοτικές μεταφορές, ιδιωτικές υπηρεσίες ταξί. Premium taxi services in Rhodes island.
Φαληράκι, Φαληράκι, 85105, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Πλατεία Ελευθερίας, Αφάντου, 85103, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΤΘ 633, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Πλατεία, Λίνδος, 85107, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Πλατεία Εκκλησίας, Κρεμαστή, 85104, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ιαλυσός, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Πεύκοι, Λίνδος, 85107, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Σελίδα:
1
 
Γιατί να περιμένεις για ταξί μέσα στο δρόμο, αφού μπορείς να το έχεις στην…πόρτα σου με ένα τηλεφώνημα; Γι’ αυτό υπάρχουν τα ραδιοταξί! Μία γρήγορη ματιά στην κατηγορία Ταξί Ραδιοταξί Σταθμοί Ταξί σε Ρόδος και νάτη η εταιρεία ραδιοταξί ή ο σταθμός ραδιοταξί - ταξί που θα σε πάει στον προορισμό σου με ασφάλεια και άνεση. Βρες τώρα το τηλέφωνο των σταθμών ταξί - ραδιοταξί που ψάχνεις σε Ρόδος κλείσε το ραντεβού σου και καλό δρόμο!
Προετοιμάζεσαι για διακοπές στην Ζάκυνθο και προβληματίζεσαι για τις μετακινήσεις σου; Ο κάτοχος Euro - Taxi κ. Παναγιώτης Θεοδόσης,  δίνει χρήσιμες πληροφορίες  για τις μετακινήσεις στο νησί και προτείνει τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείς ... Η Ζάκυνθος, το καταπράσινο νησί του Ιονίου, παγκοσμίως γνωστή ως Τζάντε, ή το Φιόρε του Λεβάντε (δηλαδή το Άνθος της Ανατολής), είναι ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσεις τις διακοπές σου, κάθε εποχή του έτους. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να επισκεφτείς  την Ζάκυνθο  και δεν έχεις κάποιο επιβατικό μέσο για την περιήγησή σου στο νησί, διάβασε τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε ο κ. Παναγιώτης  Θεοδόσης, κάτοχος Euro -Taxi. Κατά την προσέλευσή σου στην Ζάκυνθο, μπορείς να μετακινηθείς αλλά και να περιηγηθείς σε κάθε μέρος του νησιού, εύκολα, άμεσα και γρήγορα, χωρίς να αντιμετωπίσεις καμία δυσκολία ή καθυστέρηση. Καλώντας στον τηλεφωνικό κατάλογο του 11880 και ζητώντας Euro Taxi στη Ζάκυνθο, θα μπορέσεις χωρίς αναμονές, να εξυπηρετηθείς σε