Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί Τρικάλων

: 9 αποτελέσματα
Προμηθέως 26, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
  • Εξυπηρέτηση επιβατικού κοινού από τους Σταθμούς (πιάτσες). -
  • Μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) -
  • Εξυπηρέτηση επιβατικού κοινού από τον ιστό της πόλης. -
  • Μεταφορά στελεχών και εργαζομένων σε επιχειρήσεις, καταστήματα κ.λπ. -
  • Μεταφορά επιβατών προς όλα τα σημεία του Νομού αλλά και σε περιοχές και πόλεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. -
  • Μεταφορά επιβατών που επιθυμούν να παρευρίσκονται σε κοινωνικές εκδηλώσεις. -
  • Μεταφορά στελεχών που συμμετέχουν σε συνέδρια. -
  • Μεταφορά σπουδαστών στα διάφορα τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ που υπάρχουν στο νομό μας. -
  • Μεταφορά ασθενών αλλά και πασχόντων από χρόνιες παθήσεις καθώς και των συνοδών αυτών τόσο στο Γ.Ν.Ν.Π. όσο και σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα άλλων πόλεων. -
  • Μεταφορά επισκεπτών και τουριστών από τα ξενοδοχεία του Νομού μας, με δυνατότητα μεταφοράς τους από οδηγό που γνωρίζει ξένη γλώσσα.
Οδηγός Ταξί
Ελάτη, Πύλη, 42032, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Ταξί στον Δήμο Πύλης νομού Τρικάλων. Μετακινήσεις με ταξί στην ευρύτερη περιοχή (Τρίκαλα, Πύλη, Ελάτη, Περτούλι, Νεραϊδοχώρι, περιοχή Ασπροποτάμου, περιοχή λίμνης Πλαστήρα, Καλαμπάκα, Μετέωρα.) όπως και για οποιονδήποτε άλλο προορισμό. Διατίθεται ταξί 4x4 για τις δύσκολες λόγω καιρού ή λόγω δρόμου μετακινήσεις.
Αμαλίας 14, Τρίκαλα, 42132, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Το Ράδιο Ταξί Τρικάλων Άγιος Χριστόφορος ιδρύθηκε το 1984. Αποτελείται από 107 μέλη και 92 αυτοκίνητα. Στο τηλεφωνικό του κέντρο εργάζονται πέντε άριστα εκπαιδευμένες τηλεφωνήτριες εξυπηρετώντας το επιβατικό κοινό όλο το 24ωρο. Η ομαλή λειτουργία του Ράδιο Ταξί επιβλέπεται από το Δοιηκητικό Συμβούλιο που αποτελείται από 7 μέλη. Το Ράδιο Ταξί Τρικάλων λειτουργεί με επιτυχία από το 1984 έχοντας πάντα ως απώτερο στόχο την εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών του επιβατικού κοινού. Το 18300 καλύπτει όλο το νομό Τρικάλων καθώς ισχύει και σε άλλες 14 πόλεις ( Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιος Νικόλαος, Κέρκυρα, Τρίπολη, Σέρρες, Λειβαδιά, Αμαλιάδα, Βέροια, Kώ ).
Υπηρεσίες Ταξί
Πίνδου 65 & Δημουλά, Καλαμπάκα, 42200, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Μεταφορές επιβατών, tour στα Μετέωρα, transfer μεταφορές από λιμάνια, αεροδρόμια, σταθμούς τρένων.
Αμαλίας 14, Τρίκαλα, 42132, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Συνεργάζεται με το Ραδιοταξί Κόσμος του Νομού Αττικής.
Αγίου Νικολάου, Πύλη, 42032, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ρόδου 1, Καλαμπάκα, 42200, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Μανδάλου 1, Καλαμπάκα, 42200, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ιακωβάκη 1, Τρίκαλα, 42132, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Γιατί να περιμένεις για ταξί μέσα στο δρόμο, αφού μπορείς να το έχεις στην…πόρτα σου με ένα τηλεφώνημα; Γι’ αυτό υπάρχουν τα ραδιοταξί! Μία γρήγορη ματιά στην κατηγορία Ταξί Ραδιοταξί Σταθμοί Ταξί σε Τρικάλων και νάτη η εταιρεία ραδιοταξί ή ο σταθμός ραδιοταξί - ταξί που θα σε πάει στον προορισμό σου με ασφάλεια και άνεση. Βρες τώρα το τηλέφωνο των σταθμών ταξί - ραδιοταξί που ψάχνεις σε Τρικάλων κλείσε το ραντεβού σου και καλό δρόμο!
Προετοιμάζεσαι για διακοπές στην Ζάκυνθο και προβληματίζεσαι για τις μετακινήσεις σου; Ο κάτοχος Euro - Taxi κ. Παναγιώτης Θεοδόσης,  δίνει χρήσιμες πληροφορίες  για τις μετακινήσεις στο νησί και προτείνει τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείς ... Η Ζάκυνθος, το καταπράσινο νησί του Ιονίου, παγκοσμίως γνωστή ως Τζάντε, ή το Φιόρε του Λεβάντε (δηλαδή το Άνθος της Ανατολής), είναι ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσεις τις διακοπές σου, κάθε εποχή του έτους. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να επισκεφτείς  την Ζάκυνθο  και δεν έχεις κάποιο επιβατικό μέσο για την περιήγησή σου στο νησί, διάβασε τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε ο κ. Παναγιώτης  Θεοδόσης, κάτοχος Euro -Taxi. Κατά την προσέλευσή σου στην Ζάκυνθο, μπορείς να μετακινηθείς αλλά και να περιηγηθείς σε κάθε μέρος του νησιού, εύκολα, άμεσα και γρήγορα, χωρίς να αντιμετωπίσεις καμία δυσκολία ή καθυστέρηση. Καλώντας στον τηλεφωνικό κατάλογο του 11880 και ζητώντας Euro Taxi στη Ζάκυνθο, θα μπορέσεις χωρίς αναμονές, να εξυπηρετηθείς σε