Φίλτρα
Εξειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Κατασκευαστικές Εταιρείες - Τεχνικά Γραφεία Ναύπλιο

: 13 αποτελέσματα
Περιγιάλι, Περιγιάλι, 20006, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Πολιτικοί Μηχανικοί , Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Ενεργειακές αναβαθμίσεις κτηρίων - Αναλαμβάνουμε ενεργειακές αναβαθμίσεις κτηρίων με ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, που συνοδεύονται από τεκμηριωμένες μελέτες απόσβεσης της επένδυσής του πελάτη. - Αρχιτεκτονικές Μελέτες - Στατικές Μελέτες - Μελέτες Η/Μ Εγκαταστάσεων - Μελέτες ενεργειακής αναβάθμισης - Τοπογραφικές μελέτες - Ανακαινίσεις Οικιών – Επαγγελματικών χώρων - Το κατασκευαστικό γραφείο παραδίδει ολοκληρωμένες λύσεις από την μελέτη έως την κατασκευή, ενώ αναλαμβάνει επίσης ενεργειακές αναβαθμίσεις κτηρίων με ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, που συνοδεύονται από τεκμηριωμένες μελέτες απόσβεσης της επένδυσης του πελάτη.
Κορίνθου 208, Άργος, 21231, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μηχανολόγοι Μηχανικοί , Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες , Ενεργειακοί Επιθεωρητές

Οι υπηρεσίες που παρέχει το γραφείο μας είναι οι εξής:

 • Έκδοση Ενεργειακών Πιστοποιητικών (ΠΕΑ) -
 • Ενεργειακή Αναβάθμιση – Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον -
 • Έκδοση Υπεύθυνης Δήλωσης Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (ΥΔΕ – Ηλεκτρολογικά σχέδια ΔΕΗ) -
 • Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας -
 • Γραπτές Εκτιμήσεις Επαγγελματικού Κινδύνου -
 • Αδειοδότηση επιχειρήσεων – Άδειες λειτουργίας -
 • Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες και επίβλεψη -
 • Έκδοση Οικοδομικών Αδειών -
 • Μελέτη – Αδειοδότηση – Κατασκευή – Συντήρηση Φωτοβολταϊκών συστημάτων -
 • Μελέτη και κατασκευή συστημάτων ψύξης - θέρμανσης -
 • Μελέτες Πυρασφάλειας -
 • Νομιμοποιήσεις - Τακτοποίηση Αυθαίρετων -
 • Μελέτη – Κατασκευή – Συντήρηση Ηλεκτρικών Πεδίων ΜΕΣΗΣ ΤΑΣΗΣ

Ρωτήστε μας για να σας ενημερώσουμε!

Τεχνική - Κατασκευαστική Εταιρία
Μεσολογγίου 48, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών έργων, πάσης φύσεως βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Κατασκευή εναέριων και υπογείων δικτύων ηλεκτροδότησης και τηλεπικοινωνιών.
Τεχνικό Γραφείο
Γυθείου 2, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Τεχνικό Γραφείο
Ηρακλέους 12, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Τεχνικό Γραφείο
Μεθάνων 3, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Τεχνικό Γραφείο
Αιγίου 31, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Άδειες δόμησης, τοπογραφικά διαγράμματα, ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές μελέτες. Μελέτες και πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης κτιρίων. Άδειες ίδρυσης και λειτουργίας δραστηριοτήτων. Μελέτες έκδοσης και ανανέωσης πιστοποιητικών πυρασφάλειας. Διαχείριση αυθαίρετων κατασκευών. Έκδοση βεβαιώσεων μηχανικού Ν. 4495/17. Δηλώσεις, μεταβολές κτηματολογικών καταχωρήσεων. Διαχείριση χωρικών δεδομένων. G.I.S. εφαρμογές. Διαχείριση αιτήσεων στο πρόγραμμα ξοικονoμώ κατ' οίκον ΙΙ.
Τεχνική Εταιρία
Οίακος 3, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Τεχνική Εταιρία
Προφήτου Ηλία 17, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Τεχνικό Γραφείο
Μπουμπουλίνας 19, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Κατασκευαστική Εταιρία
Ναύπλιο, Ναύπλιο - Κιόσκια, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Τεχνικό Γραφείο
Θεσσαλονίκης 4, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Αρχιτεκτονικά σχέδια, ανακαινίσεις , νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων, ενεργειακά πιστοποιητικά, έκδοση οικοδομικών αδειών.
Τεχνική Εταιρία
Μηναίου Γεωργίου 1, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Ανακαίνιση; Κατασκευή; Μελέτη επαγγελματικού χώρου, κτηρίου ή κατοικίας; Ένα τεχνικό γραφείο ή μια τεχνική - κατασκευαστική - εργοληπτική εταιρεία είναι σίγουρα στη διάθεσή σου σε Ναύπλιο. Για τεχνικές, κατασκευαστικές, εργοληπτικές, (κάθε τάξεως) εταιρείες, γραφεία και υπηρεσίες, για μελέτες, κατασκευές, διαχείριση έργων κάθε κατηγορίας, οικοδομικές άδειες και ανακαινίσεις στην κατηγορία Τεχνικά Γραφεία Εταιρίες σε Ναύπλιο , κάθε αρχή και ... εύκολη!
Αναζητάς εύκολες, γρήγορες και προπάντων οικονομικές λύσεις για την ανανέωση του σπιτιού σου; Διάβασε τις έξυπνες συμβουλές της Πολιτικού Μηχανικού Άννας - Μαρίας Χοντζοπούλου... Επειδή η κρίση είναι παντού,  η διάθεσή μας είναι πεσμένη, αλλά και η δυνατότητα για αλλαγή σπιτιού είναι μάλλον  αδύνατη, έχουμε να σου  προτείνουμε μερικούς μικρούς τρόπους για να ανανεώσεις εύκολα και  γρήγορα το σπίτι σου με πολύ λίγα χρήματα. Πάμε  λοιπόν! Αποφάσισε ποιο είναι το στυλ που θέλεις να έχει το σπίτι σου (π.χ. μίνιμαλ, αποικιακό, ρομαντικό, κλασσικό) και άρχισε να οργανώνεσαι. Συμβουλέψου περιοδικά και ιστοσελίδες εσωτερικής διακόσμησης και αρχιτεκτονικής ώστε να πάρεις ιδέες και να ενημερωθείς για τα νέα υλικά και τις τεχνοτροπίες Όρισε ένα budget (προϋπολογισμό)  πριν ξεκινήσεις το οτιδήποτε ! Ανανέωσε την κεντρική είσοδο.  Ο χώρος της  υποδοχής είναι πολύ σημαντικός,  αφού δίνει στον επισκέπτη την πρώτη εικόνα και το στίγμα του γούστου σου.  Συνήθως ένα μεγάλος καθρέφτης με
Ενδιαφέρεσαι να πραγματοποιήσεις ανακαίνιση σπιτιού; Τότε διάβασε τις σημαντικές πληροφορίες του Υπεύθυνου Έργων, κ. Χρήστου Σιγάλα... Το θέμα της ανακαίνισης κατοικίας απασχολεί στις μέρες μας όλο και περισσότερους ανθρώπους, καθώς η οικονομική κρίση και η έλλειψη ρευστότητας έχουν οδηγήσει στη λύση της αγοράς παλαιάς κατοικίας, αφού οι τιμές είναι σημαντικά χαμηλότερες. Επίσης πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων στρέφονται στη λύση της ανακαίνισης ώστε να κάνουν τα ακίνητά τους ελκυστικότερα στον εκάστοτε αγοραστή ή ενοικιαστή. Με μια πλήρης ή περιορισμένης εκτάσεως ανακαίνιση δίνουμε προστιθέμενη αξία στο ακίνητό μας και έτσι έχουμε περισσότερες ευκαιρίες ώστε να πουληθεί ή να ενοικιαστεί σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Σε ότι αφορά τους υποψήφιους αγοραστές, οι τιμές των ακινήτων όλων των κατηγοριών είναι δελεαστικές και πολλές φορές κάνοντας μια πλήρης ανακαίνιση του χώρου, το συνολικό κόστος (αγορά και ανακαίνιση) σε σύγκριση με ένα νέο ακίνητο, είναι αρκετά χαμηλότερο. Επίσης σημαντικ