Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Κατασκευαστικές Εταιρείες - Τεχνικά Γραφεία Πολίχνη

: 8 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Τεχνική - Κατασκευαστική Εταιρία
Μερκούρη Μελίνας 9, Πολίχνη, 56533, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Ανακαινίσεις διαμερισμάτων και επαγγελματιών χώρων, γραφεία και καταστήματα, επισκευές όψεων κατοικιών και οικοδομών, μονώσεις δωμάτων, τοίχων και υπογείω,ν χωρίσματα και κατασκευές από γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες, εγκαταστάσεις εξαερισμού και κλιματισμού, χρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
Τεχνική Εταιρία
Παπανδρέου Ανδρέα 255, Πολίχνη, 56532, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Τεχνικό Γραφείο
Καστοριάς 15, Πολίχνη, 56532, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Τεχνικό Γραφείο
Λεωφόρος Στρατού 1, Πολίχνη, 56429, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Τεχνική - Κατασκευαστική Εταιρία
Λεωφόρος Στρατού 153, Πολίχνη, 56429, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Τεχνική Εταιρία
Αξιού 6, Πολίχνη, 56532, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Τεχνική Εταιρία
Αγίου Πέτρου 10, Πολίχνη, 56535, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Κατασκευαστική Εταιρία
Αττάλου 29 & Κρυστάλλη 31, Πολίχνη, 56532, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Σελίδα:
1
 
 
 
 
Ανακαίνιση; Κατασκευή; Μελέτη επαγγελματικού χώρου, κτηρίου ή κατοικίας; Ένα τεχνικό γραφείο ή μια τεχνική - κατασκευαστική - εργοληπτική εταιρεία είναι σίγουρα στη διάθεσή σου σε Πολίχνη. Για τεχνικές, κατασκευαστικές, εργοληπτικές, (κάθε τάξεως) εταιρείες, γραφεία και υπηρεσίες, για μελέτες, κατασκευές, διαχείριση έργων κάθε κατηγορίας, οικοδομικές άδειες και ανακαινίσεις στην κατηγορία Τεχνικά Γραφεία Εταιρίες σε Πολίχνη , κάθε αρχή και ... εύκολη!
Η ολική ή τμηματική ανακαίνιση μιας οικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου γίνεται είτε από ανάγκη είτε από εσωτερική μας επιθυμία ανανέωσης. Και στη μία και στην άλλη περίπτωση, θα προβούμε σε αγορά προϊόντων – εξοπλισμού και εύρεση κατάλληλων συνεργείων για την αποπεράτωση του έργου. Θα ήθελα να σας παραθέσω ως επαγγελματίας τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν αναγκαία την απεικόνιση του χώρου σε 3D σχέδιο. 3D σχέδιο χώρου οικίας 3D σχέδιο χώρου οικίας 3D σχέδιο καφετέριας take away 3D σχέδιο καφετέριας take away   “Μια εικόνα ίσων χίλιες λέξεις” Βλέπω το αποτέλεσμα πριν την υλοποίηση του. Τί πιο σημαντικό να δω τον χώρο μου πριν καν ξοδέψω 1€ για την πραγματοποίηση της ιδέας. Βαδίζω λοιπόν με σίγουρα βήματα στο αποτέλεσμα. Βάση του 3D σχεδιασμού γίνεται η κοστολόγηση όλων των προϊόντων και εξοπλισμών που πρέπει να προβούμε στην αγορά τους. Δεν είναι ότι καλύτερο να ξεκινάμε μια ανακαίνιση χώρου και να εμφανίζονται συνέχεια “extra έξοδα” που δεν είχαμε υπολογίσει εξ αρχής.
Αναζητάς εύκολες, γρήγορες και προπάντων οικονομικές λύσεις για την ανανέωση του σπιτιού σου; Διάβασε τις έξυπνες συμβουλές της Πολιτικού Μηχανικού Άννας - Μαρίας Χοντζοπούλου... Επειδή η κρίση είναι παντού,  η διάθεσή μας είναι πεσμένη, αλλά και η δυνατότητα για αλλαγή σπιτιού είναι μάλλον  αδύνατη, έχουμε να σου  προτείνουμε μερικούς μικρούς τρόπους για να ανανεώσεις εύκολα και  γρήγορα το σπίτι σου με πολύ λίγα χρήματα. Πάμε  λοιπόν! Αποφάσισε ποιο είναι το στυλ που θέλεις να έχει το σπίτι σου (π.χ. μίνιμαλ, αποικιακό, ρομαντικό, κλασσικό) και άρχισε να οργανώνεσαι. Συμβουλέψου περιοδικά και ιστοσελίδες εσωτερικής διακόσμησης και αρχιτεκτονικής ώστε να πάρεις ιδέες και να ενημερωθείς για τα νέα υλικά και τις τεχνοτροπίες Όρισε ένα budget (προϋπολογισμό)  πριν ξεκινήσεις το οτιδήποτε ! Ανανέωσε την κεντρική είσοδο.  Ο χώρος της  υποδοχής είναι πολύ σημαντικός,  αφού δίνει στον επισκέπτη την πρώτη εικόνα και το στίγμα του γούστου σου.  Συνήθως ένα μεγάλος καθρέφτης με