Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Τζάκια Αρκαδίας - Κατασκευή, Καθαρισμός, Μετατροπή Τζακιών σε Αρκαδίας

: 2 αποτελέσματα
Ενεργειακά Τζάκια
Λεονταρίου 18, Μεγαλόπολη, 22200, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Τζάκια
Η επιχείρηση μας Ενεργειακά Τζάκια Τριαντάφυλλος μέσα απο εμπειρία 30 χρόνων στο χώρο του τζακιού και με άριστα καταρτισμένο προσωπικό, είναι έτοιμη να σας παρέχει κάθε βοήθεια εκμεταλευόμενη την εμπειρία και την τεχνογνωσία που εχει αποκτήσει στο διάστημα αυτό. Να είστε σίγουροι ότι μετά από κάθε κατασκευή μας συνεχίζουμε να είμαστε στη διαθεσή σας και να σας συμβουλεύουμε όταν μας χρειαστείτε! Ξυλόσομπες, σόμπες pellet, θερμοπομποί, καυστήρες pellet. Μετατέπουμε το παλιό σας τζάκι σε ενεργειακό καλοριφέρ ή αερόθερμο σε μια μέρα χωρίς μερεμέτια. Η επιχειρησή μας προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση και service. Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού και ένας τεχνικός μας θα σας επισκεφθεί στον χώρο σας.
Κατασκευές Χειροποίητων Τζακιών Ξύλου
Άγιος Ανδρέας, Άγιος Ανδρέας, 22001, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Τζάκια
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Με τις τιμές του πετρελαίου στα…ουράνια, η λύση είναι μία: επιστροφή στην παράδοση με τζάκι! Έτοιμοι για κατασκευή, καθαρισμό, επισκευή, μετατροπή απλού τζακιού σε ενεργειακό. Εσύ βάζεις τον χώρο κι εμείς τον ειδικό στα τζάκια σε Αρκαδίας: ενεργειακά, οικολογικά, χωρίς καπνό - καμινάδα, ηλεκτρικά, προπανίου, φυσικού αερίου, βιοαιθανόλης, ενεργειακά τζάκια με υψηλή απόδοση. Όπως κι αν το προτιμάς, εμείς έχουμε τους ειδικούς στα τζάκια σε Αρκαδίας. Κρύο; Καιρός για τζάκι!
Γιατί είναι απαραίτητος; Προκειμένου να διατηρηθεί ένα σπίτι σε καλή κατάσταση είναι αναγκαίο να πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ορισμένες εργασίες συντήρησης. Μία εξ' αυτών είναι ο καθαρισμός τζακιού.Εάν έχετε τζάκι θα γνωρίζετε καλά τα προβλήματα που δύναται να δημιουργήσει η παραμέληση της φροντίδας του. Αυτά μπορεί να είναι από πολύ απλά και ευκόλως αντιμετωπίσιμα, όπως λίγη παραπάνω σκόνη στα έπιπλά σας, έως πολύ σοβαρά και επικίνδυνα, όπως μια φωτιά στο σπίτι σας.Η διαδικασία του καθαρισμού συνιστάται να γίνεται περίπου μία φορά το χρόνο και είναι αρκετά απλή για έναν ειδικό που γνωρίζει όλα τα απαραίτητα βήματα για την αποπεράτωσή της. Είναι, επομένως, σημαντικό να προσέξετε ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή καθαριστή.Παρακάτω θα βρείτε τους λόγους για τους οποίους ο καθαρισμός καμινάδας είναι μείζονος σημασίας όχι μόνο για την οικία σας, αλλά και για εσάς τους ίδιους.1. Σκόνη στο σπίτιΗ συχνή χρήση του τζακιού αναπόφευκτα επιφέρει συνέπειες όπως περισσότερη από τη