Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Τζάκια Κέρκυρας - Κατασκευή, Καθαρισμός, Μετατροπή Τζακιών σε Κέρκυρας

: 5 αποτελέσματα
Σιδέρη Αριστοτέλη 47-49, Όπισθεν Ιόνιου Πανεπιστημίου, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τζάκια
Αντλίες θερμότητας – Heat pumps: Η πιο σύγχρονη, αποδοτική και εύκολη μέθοδος θέρμανσης είναι διαθέσιμη μέσα από τις πιο μεγάλες και αποδοτικές εταιρείες του χώρου. Οποιαδήποτε εγκατάσταση καλοριφέρ, Fan Coil , ενδοδαπέδια κ.ά. μπορεί σήμερα να χρησιμοποιήσει μία αντλία θερμότητας μέσης ή υψηλής θερμοκρασίας, και να εξοικονομήσει άμεσα έως και 70% από τα έξοδα θέρμανσης και Ζεστού Νερού Χρήσης. - Ήλιος… Ηλιακά… Ηλιακοί Θερμοσίφωνες… Τίποτα πιο φθηνό από το δωρεάν. Ο Ήλιος στην Ελλάδα μάς δίνει απλόχερα την ενέργειά του και χωρίς καμία χρέωση. Εσείς δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε έναν ηλιακό θερμοσίφωνα, ένα ηλιακό σύστημα βεβιασμένης κυκλοφορίας ΖΝΧ ή ακόμα και ένα ηλιακό σύστημα υποβοήθησης της θέρμανσης ώστε να απολαύσετε δωρεάν ζεστό νερό όλο το χρόνο. - Οποιαδήποτε και αν είναι η σκέψη σας, οποιαδήποτε και αν είναι η εφαρμογή που θέλετε να πραγματοποιήσετε, για οποιαδήποτε κατασκευή έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και τα συνεργεία για να σας την πραγματοποιήσουμε. Εσείς απλά επικοινωνήστε. - OIKOFIRE Όλη η γνώση και η εμπειρία από το 1991, στη διάθεσή σας.
Ενεργειακά Τζάκια - Αερόθερμα Τζακιών
Ρόδα, Καρουσάδες, 49081, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τζάκια
Κατασκευή - Τοποθέτηση και Εμπόριο Τζακιών Ξύλου και Pellet
Έναντι Κέντρου Υγείας, Λευκίμμη, 49080, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τζάκια
Εμπόριο και Τοποθέτηση Ενεργειακών Τζακιών - Φούρνων - Ψησταριών
Εθνική Οδός Πέλεκα 25, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τζάκια
Εθνική Οδός Παλαιοκαστρίτσας, Κέρκυρα - Σολάρι, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τζάκια
Έχουμε διδαχθεί την τέχνη της κατασκευής ενός παραδοσιακού χειροποίητου τζακιού από τον καλύτερο μάστορα του νησιού, που θέλοντας να συνεχιστεί η τέχνη του χειροποίητου τζακιού μάς έμαθε όλα τα μυστικά. Παράλληλα, μπορούσαμε να αναλάβουμε και τη διακόσμηση ενός τζακιού. Έχοντας αυτή τη γνώση αλλά και τη διάθεση, κοιτούσαμε από κοντά όλες τις εξελίξεις της τεχνολογίας στον χώρο των ενεργειακών τζακιών θεωρώντας τα ως την καλύτερη δυνατή λύση για την οικονομική θέρμανση ενός σπιτιού. Κάναμε συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, ωστόσο θέλοντας να παρουσιάσουμε στους πελάτες μας πολλές εναλλακτικές επιλογές όσον αφορά τα σχέδια.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Με τις τιμές του πετρελαίου στα…ουράνια, η λύση είναι μία: επιστροφή στην παράδοση με τζάκι! Έτοιμοι για κατασκευή, καθαρισμό, επισκευή, μετατροπή απλού τζακιού σε ενεργειακό. Εσύ βάζεις τον χώρο κι εμείς τον ειδικό στα τζάκια σε Κέρκυρας: ενεργειακά, οικολογικά, χωρίς καπνό - καμινάδα, ηλεκτρικά, προπανίου, φυσικού αερίου, βιοαιθανόλης, ενεργειακά τζάκια με υψηλή απόδοση. Όπως κι αν το προτιμάς, εμείς έχουμε τους ειδικούς στα τζάκια σε Κέρκυρας. Κρύο; Καιρός για τζάκι!
Γιατί είναι απαραίτητος; Προκειμένου να διατηρηθεί ένα σπίτι σε καλή κατάσταση είναι αναγκαίο να πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ορισμένες εργασίες συντήρησης. Μία εξ' αυτών είναι ο καθαρισμός τζακιού.Εάν έχετε τζάκι θα γνωρίζετε καλά τα προβλήματα που δύναται να δημιουργήσει η παραμέληση της φροντίδας του. Αυτά μπορεί να είναι από πολύ απλά και ευκόλως αντιμετωπίσιμα, όπως λίγη παραπάνω σκόνη στα έπιπλά σας, έως πολύ σοβαρά και επικίνδυνα, όπως μια φωτιά στο σπίτι σας.Η διαδικασία του καθαρισμού συνιστάται να γίνεται περίπου μία φορά το χρόνο και είναι αρκετά απλή για έναν ειδικό που γνωρίζει όλα τα απαραίτητα βήματα για την αποπεράτωσή της. Είναι, επομένως, σημαντικό να προσέξετε ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή καθαριστή.Παρακάτω θα βρείτε τους λόγους για τους οποίους ο καθαρισμός καμινάδας είναι μείζονος σημασίας όχι μόνο για την οικία σας, αλλά και για εσάς τους ίδιους.1. Σκόνη στο σπίτιΗ συχνή χρήση του τζακιού αναπόφευκτα επιφέρει συνέπειες όπως περισσότερη από τη