Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Τζάκια Λάρισα - Κατασκευή, Καθαρισμός, Μετατροπή Τζακιών σε Λάρισα

: 12 αποτελέσματα
Παπανδρέου Άνδρέα 85, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Τζάκια , Κεντρική Θέρμανση
Το κατάστημα δημιουργήθηκε από το όραμά μας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης μέσω συστημάτων εναλλακτικών μορφών ενέργειας όπως βιοκαύσιμα ξύλο φυσικό αέριο. - Σκοπός μας είναι να καλύψουμε πλήρως την ανάγκη του καταναλωτή για οικονομική θέρμανση προσφέροντας πιστοποιημένα μηχανήματα Ελλήνων και ξένων κατασκευαστών στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. - Στο κατάστημα εφαρμόζουμε το τρίπτυχο μελέτη - εγκατάσταση -συντήρηση. - Οι άρτια εκπαιδευόμενοι εκγαταστάτες μας θα τοποθετήσουν το σύστημα θέρμανσης που ταιριάζει στο χώρο σας με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο και εγγυώνται τη σωστή λειτουργία του χωρίς προβλήματα. - Το κατάστημα είναι συμβεβλημένο στο πρόγραμμα εξοικονόμησης κατ' οίκον.
Πολυμέρη 47, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Τζάκια , Είδη Θέρμανσης

Το after sale service για Ν.Μαγνησίας γίνεται από το εξειδικευμένο συνεργείο μας. - Προϊόντα: Τζάκια, σόμπες, bbq, μαντεμένια μαγειρικά σκεύη, καπναγωγοί.

  • Εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα με τοπικούς αντιπροσώπους. -
6ο χλμ. Λάρισας - Καρδίτσας, Λάρισα, 41334, ΛΑΡΙΣΑΣ
Τζάκια , Μάρμαρα
  • Ενεργειακά τζάκια -
  • Μάρμαρα -
  • Τζάκια νερού -
  • Ξυλόσομπες -
  • Γρανίτες -
  • Τεχνογρανίτες -
  • Πλακάκια
Ενεργειακά Τζάκια - Αερόθερμα Τζακιών - Τζάκια Pellet
Μουσούρου Μάρκου, Στο Ύψος του 3ου χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας - Αθηνών, Λάρισα, 41335, ΛΑΡΙΣΑΣ
Τζάκια
Τζάκια ενεργειακά, τζάκια καλοριφέρ, μετατροπή παραδοσιακού τζακιού σε ενεργειακό, ξυλόσομπες, σόμπες pellet, barbeques. Κάθε τζάκι ανοικτού τύπου, έχουμε την δυνατότητα να το μετατρέψουμε σε ενεργειακό τζάκι, απολαμβάνοντας όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που κάνουν την διαφορά μεταξύ ενός παλαιού τύπου τζακιού, με ένα νέου τύπου ενεργειακό τζάκι ( ένθετη κασέτα ), με πολύ καλά αποτελέσματα θέρμανσης.
18ο χλμ Λάρισας - Αγιάς, Λάρισα, 41335, ΛΑΡΙΣΑΣ
Τζάκια
Βιοτεχνία Ενεργειακών Τζακιών
4ο χλμ Λάρισας - Καρδίτσας, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Τζάκια
Ενεργειακά Τζάκια
3ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας - Βόλου, Λάρισα, 41000, ΛΑΡΙΣΑΣ
Τζάκια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ενεργειακά Τζάκια και Pellet
4ο χλμ Λάρισας - Φαλάνης, Λάρισα, 41001, ΛΑΡΙΣΑΣ
Τζάκια
Ενεργειακά Τζάκια - Καυσόξυλα
Τέρμα Φαρσάλων, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Τζάκια
1ο χλμ Εθνικής Οδού Λάρισας - Κοζάνης, Λάρισα, 41447, ΛΑΡΙΣΑΣ
Τζάκια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Φαρσάλων 161, Λάρισα, 41335, ΛΑΡΙΣΑΣ
Τζάκια
Ενεργειακά Τζάκια - Τζάκια Νερού - Αερόθερμα Τζακιού
6ο χλμ Εθνικής Οδού Λάρισας - Θεσσαλονίκης, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Τζάκια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Με τις τιμές του πετρελαίου στα…ουράνια, η λύση είναι μία: επιστροφή στην παράδοση με τζάκι! Έτοιμοι για κατασκευή, καθαρισμό, επισκευή, μετατροπή απλού τζακιού σε ενεργειακό. Εσύ βάζεις τον χώρο κι εμείς τον ειδικό στα τζάκια σε Λάρισα: ενεργειακά, οικολογικά, χωρίς καπνό - καμινάδα, ηλεκτρικά, προπανίου, φυσικού αερίου, βιοαιθανόλης, ενεργειακά τζάκια με υψηλή απόδοση. Όπως κι αν το προτιμάς, εμείς έχουμε τους ειδικούς στα τζάκια σε Λάρισα. Κρύο; Καιρός για τζάκι!
Γιατί είναι απαραίτητος; Προκειμένου να διατηρηθεί ένα σπίτι σε καλή κατάσταση είναι αναγκαίο να πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ορισμένες εργασίες συντήρησης. Μία εξ' αυτών είναι ο καθαρισμός τζακιού.Εάν έχετε τζάκι θα γνωρίζετε καλά τα προβλήματα που δύναται να δημιουργήσει η παραμέληση της φροντίδας του. Αυτά μπορεί να είναι από πολύ απλά και ευκόλως αντιμετωπίσιμα, όπως λίγη παραπάνω σκόνη στα έπιπλά σας, έως πολύ σοβαρά και επικίνδυνα, όπως μια φωτιά στο σπίτι σας.Η διαδικασία του καθαρισμού συνιστάται να γίνεται περίπου μία φορά το χρόνο και είναι αρκετά απλή για έναν ειδικό που γνωρίζει όλα τα απαραίτητα βήματα για την αποπεράτωσή της. Είναι, επομένως, σημαντικό να προσέξετε ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή καθαριστή.Παρακάτω θα βρείτε τους λόγους για τους οποίους ο καθαρισμός καμινάδας είναι μείζονος σημασίας όχι μόνο για την οικία σας, αλλά και για εσάς τους ίδιους.1. Σκόνη στο σπίτιΗ συχνή χρήση του τζακιού αναπόφευκτα επιφέρει συνέπειες όπως περισσότερη από τη
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Τζάκια Λάρισας Τζάκια