Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Τζάκια Θέρμη - Κατασκευή, Καθαρισμός, Μετατροπή Τζακιών σε Θέρμη

: 9 αποτελέσματα
6.5 χλμ. Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά, Ευκαρπία, 56429, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τζάκια , Είδη Θέρμανσης
  • Ενεργειακά τζάκια - Ίσια - Πολυγωνικά - Στρογγυλά - Γωνιακά - Πανοραμικά -
  • Τζάκια - Εστίες Βιοαιθανόλης -
  • Σόμπες - Απλές σόμπες - Αερόθερμες σόμπες - Σόμπες νερού -
  • Εναλλάκτες τζακιού -
  • Αξεσουάρ τζακιού
Εμπόριο Ενεργειακών Τζακιών
14ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονικης - Πολυγύρου, Θέρμη, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τζάκια
Ψησταριές, φούρνοι παραδοσιακοί, θερμάστρες βιομασαζ.
Ενεργειακά Τζάκια
Γεωργικής Σχολής 124, Θέρμη, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τζάκια
Για τα Τζάκια : Nordpeis
Η θαλπωρή της ζεστασιάς, που εξαπλώνεται σιγά σιγά σε όλο το σπίτι σας, ονομάζεται ζεστασιά αγωγιμότητας και δημιουργείται ανάμεσα από το θάλαμο καύσης της ένθετης εστίας και της επένδυσης. Κρύος αέρας ρουφιέται από το πάτωμα θερμαίνεται, άγεται προς τα επάνω και βγαίνει από μία σίτα, ειδικά κατασκευασμένη. Με αυτό το σύστημα φυσικής κυκλοφορίας ( τα ζεστά μόρια ρέουν προς τα κρύα ) θα φτάσει η ζεστασιά και στην πιο μακρινή γωνία του σπιτιού σας. Τα περισσότερα μοντέλα τοποθετούνται κατευθείαν στο ξύλινο πάτωμα, χωρίς προηγούμενη βάση. Αυτό κάνει την εγκατάσταση ενός τζακιού πολύ πιο εύκολη από την εγκατάσταση ενός εναλλακτικού προϊόντος.
Τζάκια Pellet - Ξύλου - Ενεργειακά - Εκθεσιακός Χώρος
14ο χλμ Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, Θέρμη, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τζάκια
Piazzetta
Εισαγωγή και εμπορία τζακιών, κατασκευή διακοσμήσεων τζακιών, εξόρυξη πέτρας λακώματος, επεξεργασία και εμπορία πετρωμάτων, μαρμάρων.
Ενεργειακά Τζάκια
14ο χλμ Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας, Θέρμη, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τζάκια
Supra
Ενεργειακά Τζάκια
15ο χλμ Θεσσαλονίκης - Περαίας, Θέρμη, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τζάκια
Ενεργειακά Τζάκια
Βενιζέλου Ελευθερίου 5, Θέρμη, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τζάκια
Ενεργειακά Τζάκια
Γοργοποτάμου 3, Θέρμη, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τζάκια
17ο χλμ Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας, Θέρμη, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τζάκια
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Με τις τιμές του πετρελαίου στα…ουράνια, η λύση είναι μία: επιστροφή στην παράδοση με τζάκι! Έτοιμοι για κατασκευή, καθαρισμό, επισκευή, μετατροπή απλού τζακιού σε ενεργειακό. Εσύ βάζεις τον χώρο κι εμείς τον ειδικό στα τζάκια σε Θέρμη: ενεργειακά, οικολογικά, χωρίς καπνό - καμινάδα, ηλεκτρικά, προπανίου, φυσικού αερίου, βιοαιθανόλης, ενεργειακά τζάκια με υψηλή απόδοση. Όπως κι αν το προτιμάς, εμείς έχουμε τους ειδικούς στα τζάκια σε Θέρμη. Κρύο; Καιρός για τζάκι!
Γιατί είναι απαραίτητος; Προκειμένου να διατηρηθεί ένα σπίτι σε καλή κατάσταση είναι αναγκαίο να πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ορισμένες εργασίες συντήρησης. Μία εξ' αυτών είναι ο καθαρισμός τζακιού.Εάν έχετε τζάκι θα γνωρίζετε καλά τα προβλήματα που δύναται να δημιουργήσει η παραμέληση της φροντίδας του. Αυτά μπορεί να είναι από πολύ απλά και ευκόλως αντιμετωπίσιμα, όπως λίγη παραπάνω σκόνη στα έπιπλά σας, έως πολύ σοβαρά και επικίνδυνα, όπως μια φωτιά στο σπίτι σας.Η διαδικασία του καθαρισμού συνιστάται να γίνεται περίπου μία φορά το χρόνο και είναι αρκετά απλή για έναν ειδικό που γνωρίζει όλα τα απαραίτητα βήματα για την αποπεράτωσή της. Είναι, επομένως, σημαντικό να προσέξετε ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή καθαριστή.Παρακάτω θα βρείτε τους λόγους για τους οποίους ο καθαρισμός καμινάδας είναι μείζονος σημασίας όχι μόνο για την οικία σας, αλλά και για εσάς τους ίδιους.1. Σκόνη στο σπίτιΗ συχνή χρήση του τζακιού αναπόφευκτα επιφέρει συνέπειες όπως περισσότερη από τη
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Τζάκια Θεσσαλονίκης Τζάκια