Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Τζάκια Χανιά - Κατασκευή, Καθαρισμός, Μετατροπή Τζακιών σε Χανιά

: 6 αποτελέσματα
6ο χλμ. Ηρακλείου - Μοιρών, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Προκάτ Σπίτια , Έπιπλα Γενικά , Τζάκια , Αλουμίνια , Κεραμοσκεπές
Οι λόγοι που οι πελάτες μας έχουν επιλέξει τα προκάτ σπίτια της "ΟΙΚΟΠΡΟΚΑΤ" είναι οι εξής: Το χαμηλό κόστος σε σχέση με άλλες κατασκευές. Η παράδοση σε 3 μήνες. Η δυνατότητα ελεύθερου σχεδίου και επιλογής σε τετραγωνικά μέτρα και διαρρύθμιση. Τα άριστα υλικά μας που παρέχουν υψηλή ηχομόνωση, υγρομόνωση και θερμομόνωση. Η μεγάλη διάρκεια ζωής. Η δυνατότητα επιλογής τρόπου παράδοσης (ημιτελής - πλήρης). Η δυνατότητα χρηματοδότησης από τράπεζα της αρεσκείας σας.
Εμπόριο Τζακιών
Πατριάρχου Γερασίμου 42, Χανιά, 73131, ΧΑΝΙΩΝ
Τζάκια
Κάτω Σταλός & 6ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων - Κισσάμου, Χανιά, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Τζάκια
Μελέτη και τοποθέτηση τζακιού, σόμπας, φούρνου, barbeque. Έλεγχος και καθαρισμός καμινάδων. Ειδικές κατασκευές barbeque και φούρνων. Αναλαμβάνουμε παντός είδους τοποθετήσεις. Τηλεφωνική και τεχνική υποστήριξη πελατών. Φυσικά και τεχνητά πετρώματα, πυρίμαχα υλικά, πλακάκια, οικοδομικά και διακοσμητικά υλικά.
Γογονή Αναγνώστου 120, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Τζάκια
Τζάκια Ενεργειακά και Pellet
Ελευθερίας 22, Χανιά - Πασακάκι, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Τζάκια
Κατασκευή και εμπόριο μαρμάρων.
Pellet και Ενεργειακά Τζάκια
Κελαϊδή Παρθενίου 16, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Τζάκια
Καθαρισμός τζακιών, καμινάδων.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Με τις τιμές του πετρελαίου στα…ουράνια, η λύση είναι μία: επιστροφή στην παράδοση με τζάκι! Έτοιμοι για κατασκευή, καθαρισμό, επισκευή, μετατροπή απλού τζακιού σε ενεργειακό. Εσύ βάζεις τον χώρο κι εμείς τον ειδικό στα τζάκια σε Χανιά: ενεργειακά, οικολογικά, χωρίς καπνό - καμινάδα, ηλεκτρικά, προπανίου, φυσικού αερίου, βιοαιθανόλης, ενεργειακά τζάκια με υψηλή απόδοση. Όπως κι αν το προτιμάς, εμείς έχουμε τους ειδικούς στα τζάκια σε Χανιά. Κρύο; Καιρός για τζάκι!
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Τζάκια Χανίων Τζάκια Κρήτη Τζάκια