Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Τζάκια Χανιά - Κατασκευή, Καθαρισμός, Μετατροπή Τζακιών σε Χανιά

: 5 αποτελέσματα
Γογονή Αναγνώστου 120, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Τζάκια
Κάτω Σταλός & 6ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων - Κισσάμου, Χανιά, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Τζάκια
Μελέτη και τοποθέτηση τζακιού, σόμπας, φούρνου, barbeque. Έλεγχος και καθαρισμός καμινάδων. Ειδικές κατασκευές barbeque και φούρνων. Αναλαμβάνουμε παντός είδους τοποθετήσεις. Τηλεφωνική και τεχνική υποστήριξη πελατών. Φυσικά και τεχνητά πετρώματα, πυρίμαχα υλικά, πλακάκια, οικοδομικά και διακοσμητικά υλικά.
Εμπόριο Τζακιών
Πατριάρχου Γερασίμου 42, Χανιά, 73131, ΧΑΝΙΩΝ
Τζάκια
Pellet και Ενεργειακά Τζάκια
Κελαϊδή Παρθενίου 16, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Τζάκια
Καθαρισμός τζακιών, καμινάδων.
Τζάκια Ενεργειακά και Pellet
Ελευθερίας 22, Χανιά - Πασακάκι, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Τζάκια
Κατασκευή και εμπόριο μαρμάρων.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Με τις τιμές του πετρελαίου στα…ουράνια, η λύση είναι μία: επιστροφή στην παράδοση με τζάκι! Έτοιμοι για κατασκευή, καθαρισμό, επισκευή, μετατροπή απλού τζακιού σε ενεργειακό. Εσύ βάζεις τον χώρο κι εμείς τον ειδικό στα τζάκια σε Χανιά: ενεργειακά, οικολογικά, χωρίς καπνό - καμινάδα, ηλεκτρικά, προπανίου, φυσικού αερίου, βιοαιθανόλης, ενεργειακά τζάκια με υψηλή απόδοση. Όπως κι αν το προτιμάς, εμείς έχουμε τους ειδικούς στα τζάκια σε Χανιά. Κρύο; Καιρός για τζάκι!
Γιατί είναι απαραίτητος; Προκειμένου να διατηρηθεί ένα σπίτι σε καλή κατάσταση είναι αναγκαίο να πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ορισμένες εργασίες συντήρησης. Μία εξ' αυτών είναι ο καθαρισμός τζακιού.Εάν έχετε τζάκι θα γνωρίζετε καλά τα προβλήματα που δύναται να δημιουργήσει η παραμέληση της φροντίδας του. Αυτά μπορεί να είναι από πολύ απλά και ευκόλως αντιμετωπίσιμα, όπως λίγη παραπάνω σκόνη στα έπιπλά σας, έως πολύ σοβαρά και επικίνδυνα, όπως μια φωτιά στο σπίτι σας.Η διαδικασία του καθαρισμού συνιστάται να γίνεται περίπου μία φορά το χρόνο και είναι αρκετά απλή για έναν ειδικό που γνωρίζει όλα τα απαραίτητα βήματα για την αποπεράτωσή της. Είναι, επομένως, σημαντικό να προσέξετε ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή καθαριστή.Παρακάτω θα βρείτε τους λόγους για τους οποίους ο καθαρισμός καμινάδας είναι μείζονος σημασίας όχι μόνο για την οικία σας, αλλά και για εσάς τους ίδιους.1. Σκόνη στο σπίτιΗ συχνή χρήση του τζακιού αναπόφευκτα επιφέρει συνέπειες όπως περισσότερη από τη
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Τζάκια Χανίων Τζάκια Κρήτη Τζάκια