Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Τζάμια - Κρύσταλλα Χανιά

: 8 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Καραμανλή Κωνσταντίνου 4, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Τζάμια & Κρύσταλλα
Διπλά κρύσταλλα, καθρέπτες, βιτρίνες καταστημάτων, γυάλινες φυσαρμόνικες, γυάλινα μπαλκόνια, fusing καθώς και οποιαδήποτε γυάλινη κατασκευή επιθυμείτε.
Περιβόλια, Περιβόλια Κυδωνίας, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Τζάμια & Κρύσταλλα , Μεταλλικές Κατασκευές
Προσφέρουμε γυάλινες πόρτες (αυτόματες, χειροκίνητες, περιστρεφόμενες, φυσαρμόνικες), κατασκευές ασφαλείας (παντός τύπου κάγκελα, αντιπλημμυρικά πανέλα, στέγαστρα), κατασκευές σκίασης (πέργολες, τέντες, οροφές) και ένα μεγάλο εύρος προϊόντων και κατασκευών από μέταλλο και γυαλί. Όμως η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς προκύπτει μέσω των ειδικών κατασκευών, τις αρχιτεκτονικές προκλήσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον κάθε επισκέπτη. Γυάλινα δάπεδα, σύνθετες κατασκευές με ιδιαίτερες γεωμετρίες, γέφυρες και ευφάνταστες άλλες κατασκευές. - Η ομάδα τοποθετήσεων απαρτίζεται από τεχνίτες διαφορετικών ειδικοτήτων (μηχανουργό, ηλεκτρολόγο, ηλεκτροσυγκολλητή, κ.α.) για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση χωρίς να σας μένουν εκκρεμότητες – μερεμέτια για άλλα συνεργεία. Στο γραφείο μας παράγουμε ηλεκτρονικά σχέδια που απεικονίζουν την κάθε παραγγελία προτού αυτή συμφωνηθεί, παρουσιάζουμε δείγματα των υλικών που προσφέρουμε και εξηγούμε αναλυτικά τις ιδιότητες τους για να επιλέξετε σωστά. - Είτε θέλετε να προσθέσετε υπεραξία στην περιουσία σας, είτε να την προστατέψετε, διαθέτουμε καινοτόμα προϊόντα και την ιδανική λύση για εσάς.
2o χλμ. Ε.Ο. Ρεθύμνου - Χανίων, Ρέθυμνο, 74100, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Τζάμια & Κρύσταλλα , Καθρέπτες
  • Τζάμια – Κρύσταλλα -
  • Ενεργειακά Τζάμια -
  • Ηχομονωτικά -
  • Plexi glass -
  • Τρίπλεξ -
  • Τζάμια ασφαλείας -
  • Ροντέ -
  • Καθρέπτες
Βιοτεχνία Επεξεργασίας Υαλοπινάκων
Βαρύπετρο, Χανιά, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Τζάμια & Κρύσταλλα
Επεξεργασία - Εμπορία Τζαμιών και Κρυστάλλων
Περιβολίων 103, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Τζάμια & Κρύσταλλα
Ιωνίας 4, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Τζάμια & Κρύσταλλα
Μάνου Κωνσταντίνου 45, Χανιά - Πελεκαπίνα, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Τζάμια & Κρύσταλλα
Ελευθερίας 47, Χανιά - Πασακάκι, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Τζάμια & Κρύσταλλα
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
 
Στην κατηγορία Τζάμια Κρύσταλλα σε Χανιά συγκεντρώσαμε τους καλύτερους τζαμάδες. Για κάθε είδους τζάμια και κρύσταλλα θερμο - ηχο μονωτικά, αλεξίσφαιρα, triplex, securit, μπιζουτέ, αμμοβολή, αντηλιακά, υαλοπίνακες, υαλότουβλα ξέρουμε τηλέφωνα και διευθύνσεις τζαμάδων. Εδώ οι καλύτεροι επαγγελματίες τζαμάδες και τα καταστήματα με τζάμια και κρύσταλλα!
Η εταιρεία TsantilasGlass L.t.d μας εξηγεί και μας βοηθαει να κατανοήσουμε τι σημαίνει τριπλή υάλωση και πως μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτή... Τα κτίρια ευθύνονται για το 40% της κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο τομέας της ανοικοδόμησης   διευρύνεται, πράγμα που μετά βεβαιότητας θα αυξήσει την ενεργειακή του κατανάλωση. Από μελέτες που έχουν γίνει έχει αποδειχθεί ότι τα μεγαλύτερα ποσοστά ενέργειας στα κτίρια χάνονται από τα ανοίγματα (κουφώματα και υαλοπίνακες). Συνεπώς η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στα σύγχρονα κτίρια είναι απαραίτητη, τόσο προς την ελάττωση των δαπανών θέρμανσης τον χειμώνα, όσο και στη μείωση των ψυκτικών φορτίων τους καλοκαιρινούς μήνες. Συγκριτικά με άλλα κατασκευαστικά υλικά, οι τριπλοί  υαλοπίνακες σε συνδυασμό με προϊόντα Climaguard προσφέρουν εξαιρετική θερμομόνωση και άριστη ηλιοπροστασία σε συνδυασμό με υψηλή διαφάνεια. Αυτό επιτρέπει στους αρχιτέκτονες την χρήση μεγαλυτέρων επιφανειών παραθύρων, με αποτέλεσμα περισσότερο φυσικό φωτισμ
Το απλό και συνάμα πολυτελές γυαλί στις κατασκευές υπερτερεί έναντι των άλλων υλικών και ενδείκνυται, μεταξύ άλλων, για τις ντουζιέρες, είτε πρόκειται για νεοδόμητο κτίριο, είτε για ανακαίνιση. Τα αξεπέραστα πλεονεκτήματά του για το μπάνιο σας περιγράφει ο Χρήστος Ευθυμιόπουλος, τεχνικός σύμβουλος της CTglass Efthimiopoulos. Το γυαλί, αν και αποτελεί ένα ακριβό και πολυτελές υλικό, στις μέρες της κρίσης γίνεται ολοένα και πιο προσιτό και τείνει να κατακτήσει ακόμα και το πιο απλό μπάνιο, προσδίδοντας του υψηλή αισθητική και διαχρονικότητα. Όταν έρχεται η στιγμή της δημιουργίας ή της ανακαίνισης του μπάνιου, ο παράγοντας ασφάλεια είναι ίσως ο πιο σημαντικός. Το γυαλί με το οποίο φτιάχνονται οι ντουζιέρες είναι ασφαλείας (securit – σκληρυμένος υαλοπίνακας) και σπάει πάρα πολύ δύσκολα. Ωστόσο, ακόμα και σε περίπτωση θραύσης έχει την ιδιότητα να θρυμματίζεται σε πολλά πολύ μικρά και μη αιχμηρά κομμάτια μειώνοντας στο ελάχιστο την πιθανότητα τραυματισμού. Το μπάνιο είναι ο χώρος στον οπο