Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Χειρουργοί Οφθαλμίατροι Βοιωτίας

: 8 αποτελέσματα
Βοιωτίας 13 & Θεσσαλονίκης, έναντι αστυνομικού τμήματος, Γέρακας, 15344, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οφθαλμίατροι | Χειρουργοί Οφθαλμίατροι

ME MIA MATIA:

  • Πλήρης Οφθαλμολογικός Έλεγχος -
  • Check Up Ματιών, Όρασης -
  • Επεμβάσεις Καταρράκτη, Γλαυκώματος -
  • Μυωπία, Υπερμετρωπία, Αστιγματισμός
Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Βουρδουμπά Δ. 18, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι | Χειρουργοί Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοφθαλμίατρος
Αμφίωνος 50, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι | Χειρουργοί Οφθαλμίατροι
Οι υπηρεσίες που παρέχει είναι : Πιστοποιημένος με τον ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση κολλυρίων και γυαλιών. Εξέταση υποψήφιων οδηγών. Διαθλαστική χειρουργική ( laser μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού ). Εγχείρηση καταρράκτη. Αφαίρεση πτερυγίου, χαλαζίου, ξανθελασμάτων. Ενδοϋαλοειδικές ενέσεις. Βιομετρία, YAG Laser, Argon Laser. Μελέτη γλαυκώματος, παχυμετρία κερατοειδούς. Οπτικά πεδία. Τοπογραφία κερατοειδούς. Ορθοπτική μελέτη. Βυθοσκόπηση, φωτογράφηση βυθού. Πλήρες οφθαλμολογικό τσεκάπ. Διαθλαστική μέτρηση. Contrast sensitivity. Εξέταση για την εφαρμογή φακών επαφής. Οφθαλμολογικές μικροεπεμβάσεις. Παιδοφθαλμολογικός έλεγχος.
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Κουκούλεζα Αλεξάνδρου 35, Σχηματάρι, 32009, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι | Χειρουργοί Οφθαλμίατροι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Σοφοκλέους 20, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι | Χειρουργοί Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Δημάρχου Ανδρεαδάκη Ιωάννη 21, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι | Χειρουργοί Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Γόνη Ελευθερίου 1, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι | Χειρουργοί Οφθαλμίατροι
Πιστοποίηση ΕΟΠΥΥ για τη συνταγογράφηση γυαλιών και φαρμάκων, παιδοοφθαλμολογία, καταρράκτης, μελέτη γλαυκώματος ( οπτικά πεδία ), παθήσεις βυθού ( παθήσεις ωχράς κηλίδας, ενδοϋαλοειδικές ενέσεις anti - vegf ).
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Παραλία Διστόμου, Παραλία Διστόμου - Άσπρα Σπίτια, 32003, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι | Χειρουργοί Οφθαλμίατροι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Στην ενότητα Χειρουργοί Οφθαλμίατροι μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Χειρουργοί Οφθαλμίατροι σε Βοιωτίας. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Θέλεις να αντιμετωπίσεις τα διαθλαστικά προβλήματα; Ενημερώσου για τις τεχνικές διαθλαστικής χειρουργικής που μας προτείνει ο οφθαλμίατρος κ. Μητσώνης Μιχαήλ... Οι δύο κύριες τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι η LASIK και η PRK. Και οι δύο χρησιμοποιούν το laser για να σμιλεύσουν την επιφάνεια του κερατοειδή (εξωτερικό διαφανή) χιτώνα και να αλλάξουν την καμπυλότητα του με σκοπό τα είδωλα να σχηματίζονται πάνω στο αμφιβληστροειδή χιτώνα (βυθό) του ματιού. LASIK: Ενδοστρωματική κερατοσμίλευση με laser O χειρουργός δημιουργεί έναν κρημνό (λεπτή φέτα ή flap) στον κερατοειδή σαν καπάκι και το σηκώνει προς τα πίσω. Το flap δημιουργείται με ένα ειδικό μηχάνημα ακριβείας που λέγεται μικροκερατόμος. Το laser δρα κάτω από τη επιφάνεια και πάνω στο στρώμα του κερατοειδούς, σμιλεύοντας τον χωρίς να τον τραυματίζει. Το flap κλείνει και η επέμβαση τελειώνει. PRK: Φωτοδιαθλαστική κερατεκτομή Η τεχνική δεν προβλέπει την δημιουργία κρημνού. Απλά αφαιρείται το επιθήλιο (επιφανειακό στρώμα) του κε
Ο Δρ. Γεώργιος Χρονόπουλος, Χειρούργος Οφθαλμίατρος του Οφθαλμολογικού Κέντρου EyeClinic μας δίνει χρήσιμες οδηγίες για όλα όσα πρέπει να ακολουθήσουμε αλλά και να αποφύγουμε μετά την επέμβαση για την διόρθωση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού... Η επέμβαση LASIK για την διόρθωση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού αποτελεί πλέον μια από τις πιο απλές και συνηθισμένες επεμβάσεις. Διαρκεί πολύ λίγο, μόλις 5 λεπτά και η όραση επανέρχεται αμέσως σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Μετά την επέμβαση όμως είναι απαραίτητο να ακολουθούνται μια σειρά από οδηγίες με σκοπό την αποφυγή των οποιονδήποτε προβλημάτων και την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση: Κοιμηθείτε ή ξεκουραστείτε μετά την επέμβαση Οι πρώτες ώρες μετά την επέμβαση ίσως να σας φέρουν μια κάποια δυσκολία στην όραση ή στα μάτια. Χαλαρώστε και κοιμηθείτε λίγο ή απλά ξεκουραστείτε ώστε να περάσει αυτή πρώτη μετεγχειρητική περίοδος. Χρησιμοποιήστε τα κολλύρια που σας έδωσε ο γιατρός σας Μετά την ε