Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Χειρουργοί Ουρολόγοι Τρικάλων

: 4 αποτελέσματα
Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος
Κομνηνής Άννης 6, 1ος Όροφος, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ουρολόγοι | Χειρουργοί Ουρολόγοι
Κλασική ουρολογία : έγχρωμη υπερηχογραφία, βιοψία προστάτη, ουροροομετρία εύκαμπτη ανώδυνη κυστεοσκόπηση. Γυναικεία ουρολογία : ακράτεια ούρων, ουρολοιμώξεις, νεφρολιθίαση, αιματουρία. Παιδοουρολογία : φίμωση, κρυψορχία, νυχτερινή ενούρηση. Ανδρολογία : υπογονιμότητα, στυτική δυσλειτουργία, διαταραχές εκσπερμάτισης. Triplex - doppler πέους. Χειρουργική, φαρμακευτική θεραπεία.
Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος
Μιαούλη Ανδρέα 7, Τρίκαλα, 42132, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ουρολόγοι | Χειρουργοί Ουρολόγοι
Στο πλέον σύγχρονο ιατρείο εκτελούνται διαγνωστικές και θεραπευτικές πράξεις μεταξύ των οποίων: Εύκαμπτη Κυστεοσκόπηση με HD απεικόνιση. Ουροομετρία. Βιοψία προστάτη κατευθυνόμενη με υπέρηχο. Κατ’ οίκον υπερηχογράφημα. Triplex πέους. Έλεγχος για στυτική δυσλειτουργία, πρόωρη εκσπερμάτιση ή άλλες σεξουαλικές δυσλειτουργίες. Έγχρωμο υπερηχογράφημα οσχέου (διάγνωση κιρσοκήλης). Laser θεραπείες. Ουρογυναικολογία. Ουρολοιμώξεις. Παθήσεις προστάτη. Λιθίαση. Έλεγχος αιματουρίας. Περιτομή. Σε συνεργαζόμενες ιδιωτικές κλινικές ενδεικτικά διενεργούνται: Βιοψία όρχεων, κρυοσυντήρηση σπέρματος. Πεϊκή πρόθεση. TURiS προστατεκτομή. Αντιμετώπιση ακράτειας ανδρών, γυναικών.
Χειρουργός Ουρολόγος
Αγίου Κωνσταντίνου 26 & Τερτίπη, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ουρολόγοι | Χειρουργοί Ουρολόγοι
Χειρουργός Ουρολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Αμαλίας 24, Τρίκαλα, 42132, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ουρολόγοι | Χειρουργοί Ουρολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
 
 
Στην ενότητα Χειρουργοί Ουρολόγοι μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Χειρουργοί Ουρολόγοι σε Τρικάλων. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Ο χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος κ. Ιωάννης Σ. Μπουζαλάς μας ενημερώνει για την κιρσοκήλη και τη σύγχρονη μικροχειρουργική αντιμετώπισή της. Η κιρσοκήλη είναι μια συχνή πάθηση και εμφανίζεται στους νέους άνδρες. Αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες ανδρικής υπογονιμότητας, καθώς μειώνει την παραγωγή σπερματοζωαρίων. Πρόκειται για την  κιρσοειδή διεύρυνση των φλεβών του όρχεως (σπερματικές φλέβες) και εμφανίζεται στην πλειονότητα των περιπτώσεων στην αριστερή πλευρά. Είναι μια ύπουλη νόσος γιατί δε δίνει πάντα συμπτώματα. Εμφανίζεται περίπου στο 25% των ενήλικων με πρόβλημα γονιμότητας. Επηρεάζει τον αριθμό, την κινητικότητα και την μορφολογία των σπερματοζωαρίων, ενώ σε νεαρούς εφήβους μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ανάπτυξη του όρχι και την παραγωγή τεστοστερόνης. Η ακριβής σχέση μεταξύ αντρικής υπογονιμότητας και κιρσοκήλης δεν είναι πλήρως γνωστή. Μελέτες όμως έχουν δείξει ότι το σπέρμα βελτιώνεται μετά τη χειρουργική αποκατάσταση και επίσης διορθώνονται βλάβες στο DNA των
Ο Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος  κ.  Ιωάννης Κ. Βακαλόπουλος, μας πληροφορεί για την δυσλειτουργία της στύσης, τα αίτια αλλά και τους τρόπους θεραπευτικής αντιμετώπισης της... Τι είναι η Δυσλειτουργία της Στύσης; Η δυσλειτουργία της στύσης είναι η αδυναμία επίτευξης ή/και διατήρησης αρκετά σκληρής και με αρκετή διάρκεια στύσης, ώστε να επιτευχθεί ικανοποιητική σεξουαλική επαφή. Ο αυστηρά ιατρικός ορισμός της πάθησης αναφέρει, ότι η δυσλειτουργία θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον για τους τελευταίους 6 μήνες, ώστε να χαρακτηρισθεί ως πρόβλημα, που χρειάζεται διερεύνηση και αντιμετώπιση. Ωστόσο, το άγχος, που δημιουργεί στους άνδρες μια εμφανιζόμενη διαταραχή στη στύση, φέρνει τους πάσχοντες πολύ νωρίτερα στον γιατρό. Ένα πολύ συχνό πρόβλημα Το πρόβλημα είναι πολύ συχνό. Στην Ελλάδα υπολογίζεται, ότι περίπου 450.000 Έλληνες παρουσιάζουν μετρίου βαθμού προβλήματα στύσης. Από αυτούς οι 11.500 κάθε χρόνο θα μεταπίπτουν σε πλήρη ανικανότητα. Ωστόσο, συνήθως το πρόβλημα δεν αναφέρεται στ