Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Θωρακοχειρουργοί Θεσσαλονίκη

: 9 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Ασκληπιού 10, εντός Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Πυλαία, 55535, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χειρουργοί Θώρακα , Καρδιολόγοι

Η Ίασις είναι μια επιστημονική ομάδα που αποτελείται από Καρδιοχειρουργούς και Θωρακοχειρουργούς με πολυετή πείρα σε καταξιωμένα κέντρα της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης όπως η Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Αυστρία. Δραστηριοποιείται σε όλο το αντικείμενο της Χειρουργικής του Θώρακα είτε αφορά:

  • Καρδιοχειρουργική, διενεργώντας όλο το φάσμα της χειρουργικής των καρδιοπαθειών των ενηλίκων, είτε στην -
  • Θωρακοχειρουργική, η οποία έχει ως αντικείμενο την άσκηση της χειρουργικής στα ενδοθωρακικά όργανα π.χ. πνεύμονες και στο χώρο του μεσοθωρακίου.

Γίνεται κατανοητό ότι οι πνεύμονες, η καρδιά, ο οισοφάγος, το διάφραγμα, τα μεγάλα αγγεία και η τραχεία είναι οι «στόχοι» για τα χειρουργεία μας. Πληθώρα από κακοήθεις αλλά και καλοήθεις παθήσεις μπορούν να διαγνωστούν, να αντιμετωπιστούν και κυρίως να θεραπευτούν αν προσέλθουν εγκαίρως στο χειρουργείο. Είναι αυτονόητο ότι για την πλήρη υποστήριξη όλων των περιστατικών η ίασις πλαισιώνεται από νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο, αλλά και από συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων όπως:

  • Επεμβατικούς καρδιολόγους, οι οποίοι διενεργούν όλο το φάσμα της επεμβατικής καρδιολογίας και αρρυθμιολογίας -
  • Αναισθησιολόγους, ειδικευμένους στην καρδιο-θωρακο αναισθησία -
  • Εντατικολόγους, με πολυετή εμπειρία σε καρδιο-θωρακο χειρουργημένους ασθενείς -
  • Επεμβατικούς ακτινολόγους, για διαδερμικές βιοψίες όγκων με καθοδήγηση αξονικού τομογράφου ή υπερήχων πνευμονολόγους, οι οποίοι διενεργούν βρογχοσκοπήσεις για τη λήψη βιοψιών, σπιρομέτρηση, πνευμονολογικό έλεγχο, και εργοσπιρομετρία -
  • Ογκολόγους, για τις ακτινο- και χημειοθεραπείες των ασθενών
Καρδιοχειρουργός
Τσιμισκή 99, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χειρουργοί Θώρακα
Ιατρείο Καρδιοχειρουργών
Εγνατίας 125, Θεσσαλονίκη, 54635, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χειρουργοί Θώρακα
Καρδιοχειρουργός
Εγνατίας 88, Θεσσαλονίκη, 54623, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χειρουργοί Θώρακα
Καρδιοχειρουργός
Βιθυνίας 35, Θεσσαλονίκη - Κάτω Τούμπα, 54453, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χειρουργοί Θώρακα
Χειρουργός Θώρακα και Καρδιάς
Σουρμένων 10, Θεσσαλονίκη, 54636, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χειρουργοί Θώρακα
Χειρουργός Θώρακα
Ερμού 73, Θεσσαλονίκη, 54623, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χειρουργοί Θώρακα
Προεγχειρητική εκτίμηση. Παθήσεις των πνευμόνων. Παθήσεις της υπεζωκοτικής κοιλότητας. Παθήσεις του μεσοθωρακίου. Παθήσεις της τραχείας. Παθήσεις του διαφράγματος. Παθήσεις της περικαρδιακής κοιλότητας. Παθήσεις του οισοφάγου. Τραύμα θώρακος. Υποστήριξη ογκολογικών ασθενών. Οι κυριότερες εγχειρητικές τεχνικές που εφαρμόζονται σήμερα στην διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση των θωρακοχειρουργικών ασθενών είναι οι εξής : Video-assisted Rigid Bronchoscopy. Video-assisted Mediastinoscopy ( VAM ). Video-assisted Thoracoscopic Surgery ( VATS ). Robotic-assisted Thoracoscopic Surgery ( RATS ). Hyperthermic Intra-Thoracic Chemotherapy ( HIThoC ).
Χειρουργός Θώρακα
Βασιλέως Ηρακλείου 47, Θεσσαλονίκη, 54623, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χειρουργοί Θώρακα
Χειρουργική αντιμετώπιση των παθήσεων των πνευμόνων, της υπεζωκοτικής κοιλότητας και του υπεζωκότα, του μεσοθωρακίου, του θωρακικού τοιχώματος και των άλλων οργάνων του θώρακος. Χειρουργική Ογκολογία Θώρακα. Θωρακοσκοπική (VATS) χειρουργική.
Καρδιοχειρουργός
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χειρουργοί Θώρακα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Χειρουργοί Θώρακα θα βρεις χειρουργούς θώρακα σε Θεσσαλονίκη. Για παθήσεις του θώρακα, πνεύμονα, οισοφάγου, μεσοθωρακίου, θωρακικού τοιχώματος στην κατηγορία Χειρουργοί Θώρακα θα βρεις τον θωρακοχειρουργό που ψάχνεις.