Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Εργολάβοι Χωματουργικών Εργασιών Αθήνα

: 11 αποτελέσματα
Θεοδώρου Γεωμέτρου 15, Αθήνα - Νέος Κόσμος, 11743, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αποκομιδή - Αποτέφρωση Απορριμμάτων , Ανακύκλωση , Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
  • Ενοικιάσεις κάδων για μπάζα -
  • Κάδοι όλων των κυβικών -
  • Χωματουργικές εργασίες -
  • Εκσκαφές – Κατεδαφίσεις -
  • Διαχείριση στερεών αποβλήτων
Αγκωνίτου Κ. 9, Αθήνα, 10445, ΑΤΤΙΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι , Άσφαλτος & Παράγωγα Προϊόντα , Κατεδαφίσεις
Τεχνικά, κατασκευαστικά έργα, κατασκευή γηπέδων, δρόμων, διαστρώσεις ασφάλτου, γενικές χωματουργικές εργασίες, κατεδαφίσεις, εκβραχισμοί, διαμορφώσεις χώρων, κηπευτικά χώματα, καθαρισμοί οικοπέδων.
Λ. Βουλιαγμένης 36, Αργυρούπολη, 16452, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αποκομιδή - Αποτέφρωση Απορριμμάτων , Κατεδαφίσεις , Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
Ειδικευόμαστε σε κάθε είδους χωματουργικές εργασίες, όπως εκσκαφές – κατεδαφίσεις, μεταφορά μπαζών, μπαζώματα, διάνοιξη χαντακιών, εκβραχισμούς, έργα οδοποιίας, δημιουργία πισινών, πεζοδρομίων, θέσεων για παρκινγκ, βόθρων κ.α. Επίσης διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε χώμα κήπου άριστης ποιότητας. Οι κάδοι για μπάζα μας μπορούν να έρθουν στο χώρο σας με ένα απλό τηλεφώνημα στην εταιρία μας. Στην κατοχή μας έχουμε και ειδικά μικρά φορτηγά για την μεταφορά και παράδοση κάδων σε μικρά στενά εκεί όπου το πλάτος του δρόμου μπορεί να είναι περιορισμένος. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε και να νοικιάσετε χωνιά για κάδους. Οι κάδοι μπαζών - απορριμμάτων ξεκινάνε από τα 3,5 και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 32κυβικά.Ακόμα ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο που λαμβάνει πάρα πολύ σοβαρά υπόψιν και στο οποίο συμμετέχει ενεργά η εταιρία μας, είναι αυτό της ανακύκλωσης, και η προστασία του περιβάλλοντος μας που για εμάς είναι ένα πρωτεύον ζήτημα. Γι αυτό τον λόγο έχουμε δημιουργήσει υπερσύχρονες, ειδικά διαμορφωμένες μονάδες, ώστε να μπορούμε να κάνουμε την κατάλληλη διαλογή και επεξεργασία που χρειάζεται των υλικών, που υπάρχει η δυνατότητα να ανακυκλωθούν.
Αθανασίου Τσίγκου 82, Ασπρόπυργος, 19300, ΑΤΤΙΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι , Άσφαλτος & Παράγωγα Προϊόντα , Χωματουργικά Μηχανήματα
Αναλαμβάνονται έργα όπως κατασκευές οδών - προαύλιων χώρων - καθαρισμοί οικοπέδων - εκσκαφές - μπαζώματα. - Επιπρόσθετα κατασκευάζουμε ασφαλτικά έργα σε: γήπεδα, ποδηλατοδρόμους, parking.
Ενοικιάσεις Κάδων
Διστόμου 72, Αθήνα, 10444, ΑΤΤΙΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
Χτίζετε, ανακαινίζετε, θέλετε να καθαρίσετε οποιοδήποτε χώρο ή θα θέλατε να απαλλαχθείτε από οτιδήποτε μπάζα- απορρίμματα, (τα οποία δεν πρέπει να είναι εύφλεκτα υλικά, τοξικά ή άλλα που δεν επιτρέπεται η εναπόθεση τους στα ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων) τότε η ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ θα είναι κοντά σας. Σας ενοικιάζει κάδο-Containers και χοάνες (Συλλεκτήρες μπαζών, με δυνατότητα ρίψης μπαζών από κάθε όροφο ταυτόχρονα) γρήγορα, οικονομικά και υπεύθυνα. Με την τεράστια εμπειρία της στον χώρο της αποκομιδής μπάζων προσφέρει εγγύηση συνέπειας και ταχύτητας. Σήμερα, όλοι όσοι συνεργάζονται με την εταιρία μας αποτελούν τη ζωντανή απόδειξη της συνέπειας που τη διακρίνει.
Χωματουργικές Εργασίες
Νηλέως 20-22, Αθήνα, 11851, ΑΤΤΙΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
Ενοικιάσεις Κάδων Μπαζών
Ορφέως 126, Αθήνα, 11855, ΑΤΤΙΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
Χωματουργικές εργασίες. Ενοικιάσεις κάδων για μπάζα. Εκσκαφές. Κατεδαφίσεις. Καθαρισμοί οικοπέδων, χωραφιών, κήπων, κτιρίων, επαγγελματικών χώρων. Μεταφορά χώματος. Διαμόρφωση κήπων. Μπαζώματα, μπάζα. Επιχωματώσεις.
Μεταξά Αγαμέμνωνος & Χατζοπούλου, Αθήνα, 11524, ΑΤΤΙΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
Εκσκαφές, αντιστιρήξεις, κατεδαφίσεις, αιολικά πάρκα.
Γανυμήδου 8, Αθήνα, 11364, ΑΤΤΙΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
Γενικές και ειδικές κατεδαφίσεις, εκσκαφές και διαμορφώσεις χώρων.
Δυαλέων 21, Αθήνα - Κεραμεικός, 11854, ΑΤΤΙΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
Κατεδάφιση, εκσκαφή, μεταφορές, πιστοποιητικό ανακύκλωσης, εκτίμηση κόστους, μελέτη.
Χωματουργικές Εργασίες
Τρουπάκη 5, Αθήνα, 10445, ΑΤΤΙΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
Πλακοστρώσεις πεζοδρόμων, κυβόλιθους, κατασκευή κρασπέδων, κατασκευή ποδηλατοδρόμων, λοιπές κατασκευαστικές εργασίες.
Σελίδα:
1
 
Στην ενότητα Χωματουργικές Εργασίες Εργολάβοι μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Χωματουργικές Εργασίες Εργολάβοι σε Αθήνα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.