Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Εργολάβοι Χωματουργικών Εργασιών Περιστέρι

: 10 αποτελέσματα
Αγκωνίτου Κ. 9, Αθήνα, 10445, ΑΤΤΙΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι , Άσφαλτος & Παράγωγα Προϊόντα , Κατεδαφίσεις
Τεχνικά, κατασκευαστικά έργα, κατασκευή γηπέδων, δρόμων, διαστρώσεις ασφάλτου, γενικές χωματουργικές εργασίες, κατεδαφίσεις, εκβραχισμοί, διαμορφώσεις χώρων, κηπευτικά χώματα, καθαρισμοί οικοπέδων.
Λ. Βουλιαγμένης 36, Αργυρούπολη, 16452, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αποκομιδή - Αποτέφρωση Απορριμμάτων , Κατεδαφίσεις , Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
Ειδικευόμαστε σε κάθε είδους χωματουργικές εργασίες, όπως εκσκαφές – κατεδαφίσεις, μεταφορά μπαζών, μπαζώματα, διάνοιξη χαντακιών, εκβραχισμούς, έργα οδοποιίας, δημιουργία πισινών, πεζοδρομίων, θέσεων για παρκινγκ, βόθρων κ.α. Επίσης διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε χώμα κήπου άριστης ποιότητας. Οι κάδοι για μπάζα μας μπορούν να έρθουν στο χώρο σας με ένα απλό τηλεφώνημα στην εταιρία μας. Στην κατοχή μας έχουμε και ειδικά μικρά φορτηγά για την μεταφορά και παράδοση κάδων σε μικρά στενά εκεί όπου το πλάτος του δρόμου μπορεί να είναι περιορισμένος. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε και να νοικιάσετε χωνιά για κάδους. Οι κάδοι μπαζών - απορριμμάτων ξεκινάνε από τα 3,5 και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 32κυβικά.Ακόμα ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο που λαμβάνει πάρα πολύ σοβαρά υπόψιν και στο οποίο συμμετέχει ενεργά η εταιρία μας, είναι αυτό της ανακύκλωσης, και η προστασία του περιβάλλοντος μας που για εμάς είναι ένα πρωτεύον ζήτημα. Γι αυτό τον λόγο έχουμε δημιουργήσει υπερσύχρονες, ειδικά διαμορφωμένες μονάδες, ώστε να μπορούμε να κάνουμε την κατάλληλη διαλογή και επεξεργασία που χρειάζεται των υλικών, που υπάρχει η δυνατότητα να ανακυκλωθούν.
Θεοδώρου Γεωμέτρου 15, Αθήνα - Νέος Κόσμος, 11743, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αποκομιδή - Αποτέφρωση Απορριμμάτων , Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
  • Ενοικιάσεις κάδων για μπάζα -
  • Κάδοι όλων των κυβικών -
  • Χωματουργικές εργασίες -
  • Εκσκαφές – Κατεδαφίσεις -
  • Διαχείριση στερεών αποβλήτων
Έργα Οδοποιΐας
Σφακίων 29, Περιστέρι, 12131, ΑΤΤΙΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
Ευάνδρου 9, Περιστέρι, 12135, ΑΤΤΙΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
Αναλαμβάνουμε: Κατεδαφίσεις, εκσκαφές, εκβραχισμούς, επιχωματώσεις, ανακαινίσεις, διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου. Έργα οδοποιίας, βελτιώσεις εδάφους. Μεταφορές μπαζών. Προετοιμασία φωτοβολταϊκών πάρκων. Αποψιλώσεις οικοπέδων και κτιρίων. Υπηρεσίες καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, δεξαμενών, κλιβάνων και καπνοδόχων. Υπηρεσίες απολύμανσης και εξολόθρευσης.
Χωματουργικές Εργασίες
Αρνιώτου 2, Περιστέρι, 12135, ΑΤΤΙΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
Χωματουργικές Εργασίες
Ακροπόλεως 7Α, Περιστέρι, 12134, ΑΤΤΙΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
Χωματουργικές Εργασίες
Πρωτέως 56, Περιστέρι, 12137, ΑΤΤΙΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
Χωματουργικές εργασίες, κατεδαφίσεις, καθαιρέσεις και αποξηλώσεις κτιρίων, τεχνικά έργα, εκσκαφές, εκβραχισμοί, επιχωματώσεις.
Χωματουργικές Εργασίες
Θηβών 245, Περιστέρι, 12135, ΑΤΤΙΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
Ενοικιάσεις containers, κάδοι αποκομιδής μπαζών, συλλεκτήρες μπαζών (χωνιά). Η εταιρία μας διαθέτει τις απαραίτητες άδειες για τις υπηρεσίες που παρέχει.
Πύργου 3, Περιστέρι, 12135, ΑΤΤΙΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Χωματουργικές Εργασίες Εργολάβοι μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Χωματουργικές Εργασίες Εργολάβοι σε Περιστέρι. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.