Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Υπηρεσίες Διανομής Συλλογής Δράμας

: 2 αποτελέσματα
Δράμας 9 & Κανάρη 3, Ξάνθη, 67131, ΞΑΝΘΗΣ
Υπηρεσίες Διανομής & Συλλογής , Διαφημιστικές Εταιρίες & Εργαστήρια
Οι υπηρεσίες μας χωρίζονται σε 5 κύριες κατηγορίες, κάθε μία από αυτές έχει ως στόχο την προσαρμογή και την προώθηση του προϊόντος σας στο καταναλωτικό κοινό. - Διανομή Διαφημιστικών Φυλλαδίων & Εντύπων Καταλόγου - Η εντυποδιανομή παρέχει απευθείας τοποθέτηση του διαφημιστικού σας υλικού στα σημεία της επιλογής σας. - - Προώθηση Πωλήσεων - Το promotion είναι ένας από τους τρόπους που ο πελάτης μπορεί να παρουσιάσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του στο καταναλωτικό κοινό. - MERCHANDISING - Το Merchandising είναι ένας τρόπος διαφήμισης και προβολής του καταστήματος βοηθώντας να πετύχει υψηλούς στόχους πωλήσεων. - - DIRECT MAIL - Το άμεσο marketing είναι μια ξεχωριστή προσέγγιση πελατών σε στοχευμενο κοινό. Αναπτύσσει μία προσωποποιημένη σχέση μεταξύ επιχείρησης πελάτη. - - Social Media Marketing - Η προώθηση ή μάρκετινγκ κοινωνικής δικτύωσης, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ψηφιακής προώθησης, διαφήμισης προϊόντων και ανάπτυξης μιας επιχείρησης.
Συλλογή Χρησιμοποιημένων Τηγανέλαιων
Σαρανταπόρου 24, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Υπηρεσίες Διανομής & Συλλογής
Διαχείριση συλλογής και μεταφοράς χρησιμοποιημένων τηγανελαίων από επιχειρήσεις και κατοικίες. Επικοινωνήστε για την συλλογή χρησιμοποιημένων τηγανελαίων.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Υπηρεσίες Διανομής Συλλογής μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Υπηρεσίες Διανομής Συλλογής σε Δράμας. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.