Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Zumba Ηράκλειο

: 7 αποτελέσματα
Βοσπόρου 117, Νέα Ιωνία - Καλογρέζα, 14235, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού

Στην σχολή μας διδάσκονται:

  • Μπαλέτο Κλασικό - Σύγχρονο -
  • Pointe - Κάρακτερ -
  • Partnering -
  • Τεχνική Μπαλέτου Με Μπάλες -
  • Χορός με τη Μαμά -
  • Hip-Hop -
  • Jazz -
  • Zumba -
  • Pilates

Λειτουργούν τμήματα παιδικά - εφηβικά και ενηλίκων !

Φιξ Ιωάννη 10, Νέο Ηράκλειο, 14122, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού | Zumba
Cha Cha - Hip Hop - Mambo - Rumba - Salsa - Tango - Waltz - Zumba - Ballroom - R and B
Ευρωπαϊκοί χοροί και ελληνικοί χοροί, διασκέδαση και χορός, μάθετε Cha-cha, hip-hop, mambo, rumba, salsa, tango, waltz, zumba. Μαθήματα χορού, ομαδικά και ατομικά, χορογραφίες, ελληνικοί χοροί, γαμήλιες χορογραφίες, φωτογραφίες χορού, ευρωπαϊκοί χοροί, ζεϊμπέκικο, αργεντίνικο ταγκό, latin, latin πάρτι, hip hop, R and B, ballroom, latin international style, balletoning αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Pilates - Aerial Yoga - Personal Training - TRX - Zumba - Functional Training - Solarium - Γυμναστική για Εγκύους
Ικάρου 9, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια | Zumba
Ανωγείων 76, Ηράκλειο, 71304, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια | Zumba
Καραγεώργη Στέλιου 6, Έναντι Ηλεκτρικού Σταθμού, Νέο Ηράκλειο, 14121, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Zumba
Zumba, total body, yoga, pilates, cross training, shape up hips and ambs, fit - ball, kick boxing, TRX, bodybuilding, χοροί ( Latin - παραδοσιακοί ).
Ηρακλείου 404, Νέο Ηράκλειο, 14122, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Zumba
Ροδοκανάκη 6, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Σχολές Χορού | Zumba
Μπαλέτο σύγχρονο, μπαλέτο κλασικό, zumba, hip hop, power pilates, σύγχρονος χορός, atomic pilates, latin.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Zumba μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Zumba σε Ηράκλειο. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Zumba Ηρακλείου Zumba Κρήτη Zumba