Αργοστόλι...στολίδι της Κεφαλονιάς!

Το Αργοστόλι είναι πόλη της Κεφαλονιάς και πρωτεύουσα του Νομού Κεφαλληνίας. Κατά την απογραφή του 2001 είχε 9.037 κατοίκους. Είναι επίσης πρωτεύουσα της επαρχίας Κραναίας που περιλαμβάνει το νότιο και νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού. Επίσης είναι η μεγαλύτερη πόλη του νησιού - πριν από το Ληξούρι - με το οποίο συνδέεται με ferry. Ο κόλπος του Αργοστολίου που το περιβάλει, είναι ένα από τα ασφαλέστερα λιμάνια του κόσμου.  Η πόλη διαθέτει και μία πλούσια σε υλικό βιβλιοθήκη, την Κοργιαλένειο.

Το Αργοστόλι είναι προστατευμένο μέσα σε ένα φυσικό λιμάνι και απλώνεται πανέμορφο σε χαμηλούς λόφους, γεμάτους από βλάστηση, που φτάνει ως τη θάλασσα.  Στην άκρη του κόλπου δίπλα στο Αργοστόλι, υπάρχει η λιμνοθάλασσα του Κούταβου, με την οργιώδη βλάστηση και το δάσος από πανύψηλους ευκάλυπτους. Το Αργοστόλι είναι μια σύγχρονη τουριστική πόλη, που προσφέρει στον επισκέπτη όλες τις ανέσεις. Εδώ θα βρείτε πολλά αξιοθέατα, μουσεία, δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες, καθώς συγκοινωνίες για ολόκληρη τη Κεφαλονιά.

Στο "Λιθόστρωτο" που είναι ένας θαυμάσιος μαρμαροστρωμένος πεζόδρομος στη καρδιά της πόλης, χτυπάει ο σφυγμός της σύχρονης αγοράς. Εδώ θα κάνετε τα ψώνια σας και ενδιάμεσα θα απολαύσετε τον καφέ η το ποτό σας, σε ένα από τα πολλά καφέ που υπάρχουν.

Χάρτης: Αργοστόλι

Ειδικές Καταχωρίσεις : Αργοστόλι

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Λ. Βεργωτή 21, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Κατηγορίες:
ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ ΕΛΕΝΗ
Διαμερίσματα Οδύσσεια στο Νησί Κεφαλλονιά - Επιπλωμένα Διαμε...
Κάτω Κατελειός, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Κατηγορίες:
ODYSSIA
Γραφείο Τελετών - 24ωρη Εξυπηρέτηση
Λ. Βεργωτή & Σουηδίας, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Κατηγορίες:
ΚΑΝΑΚΗ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 

Δημοφιλείς Αναζητήσεις Αργοστόλι, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Σελίδα:
1 2 3 4 5 6 7