Χαλάνδρι…μια πόλη σε ρεματιά!

Το Χαλάνδρι είναι προάστιος δήμος στο βορειοανατολικό τμήμα του λεκανοπεδίου των Αθηνών, με περισσότερους από ογδόντα χιλιάδες κατοίκους το 2010, σύμφωνα με εκτιμήσεις της δημοτικής αρχής.

Η περιοχή είναι γνωστή για την ανεπτυγμένη της αγορά, με πολλά εμπορικά καταστήματα να εδρεύουν στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης και επιχειρήσεις στα Σίδερα και τη Λεωφόρο Κηφισίας. Το ιστορικό κέντρο του Χαλανδρίου καλύπτεται από εκτενείς πεζοδρόμους και ποδηλατοδρόμους, ενώ ο δήμος εκτείνεται σε βορειοανατολική ευθεία, ενώνοντας την Αθήνα με το Πεντελικό.

Το Χαλάνδρι αποτελεί εμπορικό κέντρο που συγκεντρώνει αγοραστικό κοινό από όλο το συγκρότημα βορείων προαστίων. Ο Δήμος ειδικεύεται στο εμπόριο και στην παροχή υπηρεσιών. Στο Χαλάνδρι εδρεύουν πολλές από τις μεγάλες ελληνικές εταιρείες, κυρίως σε δυο δρόμους, την Εθνικής Αντιστάσεως και την Κηφισίας. Η περιοχή προσφέρει και πληθώρα επιλογών στον ιδιωτικό χώρο της Υγείας.

Η Ρεματιά Πεντέλης- Χαλανδρίου είναι ένας από τους λίγους πνεύμονες πρασίνου που έχουν διατηρηθεί στην υπερκορεσμένη πρωτεύουσα των Αθηνών. Πηγάζει από το πλούσιο σε πηγές νερού Πεντελικό Όρος, νοτιοανατολικά του ποταμού Κηφισού και βορειοδυτικά της ρεματιάς της Παλλήνης.

 

Χάρτης: Χαλάνδρι

Ειδικές Καταχωρίσεις : Χαλάνδρι

Αποφράξεις με Πιεστικό Μηχάνημα - Αποφράξεις με Κάμερα - Απο...
Γρίβα 38Α, Χαλάνδρι, 15233, ΑΤΤΙΚΗΣ
Κατηγορίες:
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ
Δερματολογικό Κτηνιατρείο - Δερματολόγος Κτηνίατρος - Αλλεργ...
Παύλου Μελά 4, Χαλάνδρι, 15233, ΑΤΤΙΚΗΣ
Κατηγορίες:
ANIMAL DERMATOLOGY - ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δίνουμε Λύσεις Ολοκληρωμένα & Υπεύθυνα
Μεταμορφώσεως 51, Χαλάνδρι, 15234, ΑΤΤΙΚΗΣ
Κατηγορίες:
FOCUS SERVICE
 

Δημοφιλείς Αναζητήσεις Χαλάνδρι, ΑΤΤΙΚΗΣ

Σελίδα:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16