Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Διαιτολόγοι Ηράκλειο

: 19 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ανωγείων 36, Ηράκλειο, 71304, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Κυρίλλου Λουκάρεως 49, 1ος Όροφος, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Πλήρη διαιτολογική υποστήριξη για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, καθώς επίσης και για κατηγορίες ατόμων με ειδικές διατροφικές ανάγκες, π.χ. παιδιά, έφηβοι, εγκυμονούσες, θηλάζουσες, αθλητές, χορτοφάγοι κ.α.
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Τρυφίτσου Αντωνίου 2, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διατροφολόγοι - Διαιτητικοί
Παπανδρέου Γεωργίου 21, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγοι, διατροφολόγοι, διαιτητικοί. Διατροφή αδυνατίσματος, έλεγχος βάρους, παθολογικές καταστάσεις, διατροφή εγκυμοσύνης και θηλασμού, παιδική διατροφή, λιπομέτρηση.
Διαιτολόγος
Μάχης Κρήτης 10, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Μιλάτου 29, Ηράκλειο, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Υγιεινή διατροφή, διατροφή για παθολογικές παθήσεις, χοληστερίνη, σάκχαρο, υπέρταση, υπερλιπιδεμία. Αδυνάτισμα, λιπομέτρηση, παιδική διατροφή, ενήλικες και τρίτη ηλικία, εγκυμοσύνη, θηλασμός, αθλητές, power plate.
Διαιτολόγος
Ανδρέου Κρήτης 1 & Ψαρομηλίγγων, Ηράκλειο, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Μετρήσεις : βασικού μεταβολισμού ( με τη συσκευή έμμεσης θερμιδομετρίας Fitmate ), ανάλυση σωματικής σύνθεσης, μέτρηση τοπικού λίπους, προσδιορισμός μυϊκής μάζας ( με τη χρήση του επαγγελματικού λιπομετρητή Tanita BC-418 ). Μέτρηση ημερήσιας κατανάλωσης θερμίδων ( με τη συσκευή Sensewear Armband ). Σχεδιασμός εξατομικευμένου διαιτολογίου ( με τη χρήση του λογισμικού Horizon).
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Καζαντζάκη Νικολάου 13, Ηράκλειο, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Σύνταξη εξατομικευμένων διαιτολογίων για : Παχυσαρκία ενηλίκων, παιδική παχυσαρκία, αθλητική διατροφή, εγκυμοσύνη και θηλασμό, τρίτη ηλικία, τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες. Αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων : Υπέρταση, σακχαρώδης διαβήτης, υπερλιπιδαιμίες, καρδιαγγειακά νοσήματα, γαστρεντερικές παθήσεις, νεφροπάθειες, αναιμίες κ.α. Πραγματοποίηση μετρήσεων : Τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος, λιπομέτρηση ( μέτρηση λίπους, μυϊκής μάζας και υγρών σώματος ), μέτρηση βασικού μεταβολισμού υπολογισμός ΔΜΣ και αξιολόγηση φυσικής δραστηριότητας.
Διαιτολόγος
Κνωσσού 210, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Έβανς 83-85, Στοά Μουρτζή - Γραφείο Α16, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Σύνταξη εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής για απώλεια βάρους, αθλητισμό, εγκυμοσύνη, θηλασμό, τρίτη ηλικία, παιδική παχυσαρκία, αύξηση βάρους και μυικής μάζας, παθολογικές καταστάσεις (σακχαρώδης διαβήτης, υπέρταση, υπερχοληστεριναιμία, στεφανιαία νόσο, παθήσεις του γαστρεντερολογικού συστήματος, νεφροπάθεια, αναιμία κ.τ.λ.). Διατροφική αγωγή και συμβουλευτική υποστήριξη (σε ατομικό ή και οικογενειακό επίπεδο). Σωματομετρικές μετρήσεις και ανάλυση σύστασης σώματος (λιπομέτρηση).
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Μάχης Κρήτης 10, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Ζωγράφου 13, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διατροφολογικό Κέντρο
Έβανς 36, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Δαιδάλου 30-32, Ηράκλειο, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διατροφολογικό Κέντρο
Καλοκαιρινού Ανδρέα & Γιαμαλάκη, 1ος 'Οροφος, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Χάνδακος 63, Ηράκλειο, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Αστερουσίων 25, Ηράκλειο - Θέρισος, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διαιτολογική υποστήριξη, συμβουλές διατροφής, τροποποίηση συμπεριφοράς, διατροφή αντιμετώπισης παθήσεων, αθλητική διατροφή, παιδική διατροφή, εξατομικευμένα διαιτολόγια, λιπομετρήσεις και ανθρωπομετρική ανάλυση, μέτρηση βασικού μεταβολισμού.
Αποστόλου Παύλου 10, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Μαυρολένης 20, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
BSc ( Hons )
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Η αύξηση της παχυσαρκίας μεγαλώνει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πάρα πολλά ανθυγιεινά φαγητά και συνήθως δεν ακολουθούμε ένα διαιτολόγιο με υγιεινές επιλογές. Έτσι πολλοί άνθρωποι δυσανασχετούν με το περιττό βάρος και προσπαθούν να αδυνατίσουν.
Κάποιοι μπορεί να επιλέξουν να ακολουθήσουν εξαντλητικές δίαιτες πιστεύοντας πως θα χάσουν πολλά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα, ή ακόμα και να δοκιμάσουν τεχνικές με βάση τις οποίες κόβουν γεύματα πιστεύοντας ότι έτσι θα αδυνατίσουν εύκολα.
Δυστυχώς, οι περισσότερες από αυτές τις δοκιμές δε πετυχαίνουν, καθώς το άτομο δεν ακολουθεί ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο με αποτέλεσμα να πεινάει και έτσι να εμπίπτει σε διατροφικούς πειρασμούς.

Η καλύτερη επιλογή για να καταφέρουμε να απαλλαχθούμε μόνιμα από τα περιττά κιλά, είναι να ζητήσουμε τη συμβουλή ενός διαιτολόγου σε Ηράκλειο. Οι λόγοι για να απευθυνθούμε σε κάποιον ειδικό διατροφής, είναι πολλοί:

1) Οι διαιτολόγοι δημιουργούν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, ανάλογα με τις ανάγκες και τις διατροφικές συνήθειες του καθενός. Διαφορετικό πρόγραμμα για παράδειγμα θα ακολουθήσει ένας άντρας, διαφορετικό μια γυναίκα και φυσικά εντελώς διαφορετικό ένα παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα παχυσαρκίας και έχει κριθεί απαραίτητη η μείωση των κιλών του.

2) Ο διαιτολόγος θα μας βοηθήσει όχι μόνο να χάσουμε βάρος, αλλά και να ακολουθήσουμε και να διατηρήσουμε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Συμβάλλει δηλαδή, στο να γίνει συνήθεια η υγιεινή διατροφή και όχι αγγαρεία απλώς για την απώλεια των περιττών κιλών.

3) Στόχος δεν είναι μόνο η απώλεια των περιττών κιλών αλλά και η διατήρηση του βάρους σε βάθος χρόνου. Οι διαιτολόγοι μας δείχνουν πώς να διατηρήσουμε το επιθυμητό μας βάρος, διανύοντας ένα χρονικό διάστημα στο οποίο κάνουμε συντήρηση των κιλών μας.


Ανεξάρτητα από την απώλεια κιλών, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους είναι πιθανόν τα επισκεφτούμε έναν διαιτολόγο:

1) Αύξηση του βάρους/ Αύξηση Μυϊκής Μάζας: Περιπτώσεις που κάποιος θέλει να αυξήσει τη μυϊκή του μάζα και πρέπει να ακολουθήσει εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

2) Διατροφή Εγκυμοσύνης / Διατροφή Θηλασμού: Συγκεκριμένες οδηγίες για σωστή διατροφή κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού, έτσι ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες συγκεκριμένωων θρεπτικών συστατικών.

3) Κλινικές Παθήσεις: Εξατομικευμένη διατροφή για άτομα με κάποια κλινική πάθηση, όπως πχ ο διαβήτης.


Οποιοσδήποτε λοιπόν και εάν είναι ο λόγος επίσκεψης, δε μένει παρά να επιλέξετε έναν από τους καλύτερους διαιτολόγους σε Ηράκλειο.
Η κα. Μίαρη Παναγιώτα, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, μας εξηγεί πως τα πιστεύω μας κατα τη διάρκεια της δίαιτας μας μπορούν να επηρεάσουν και να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα... Αρχικά χρειάζεται να δοθεί μια ερμηνεία για το τι είναι η «πεποίθηση», ενώ στη συνέχεια θα κατανοήσετε με ποιόν τρόπο εμπλέκεται στην προσπάθειά μας να χάσουμε λίπος, και με ποιόν τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας  ώστε να αλλάξει τις αρνητικές πεποιθήσεις που στέκονται εμπόδιο στην προσπάθειά μας. Η «πεποίθηση» είναι η απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτό που πιστεύει ή ισχυρίζεται κανείς ισχύει πραγματικά, ενώ στο σύνολό τους οι πεποιθήσεις αποτελούν το σύνολο των αρχών στις οποίες καθένας πιστεύει με σταθερότητα.  Για παράδειγμα, μια πεποίθηση η οποία μπορεί να συνδέεται με την διατροφή και η οποία στέκεται εμπόδιο στην προσπάθειά μας για δίαιτα μπορεί να είναι η εξής: «Έφαγα περισσότερο φαγητό από όσο έπρεπε, συνεπώς χάλασα τη δίαιτα, άρα αφού την χάλασα δεν έχει νόημα να συνεχίσω να προσπαθώ…» και ως εκ
Γιατί… με όποιον δάσκαλο καθίσει, τέτοια γράμματα θα μάθει Η παραπάνω φράση, θα έλεγε κανείς, ταιριάζει «γάντι» και στην περίπτωση της διατροφής ενός παιδιού. Με λίγα λόγια, κάθε γονέας αποτελεί «δάσκαλο»- πρότυπο διατροφής για το παιδί του. Ολο και περισσότερα ερευνητικά δεδομένα δείχνουν ότι οι γονείς παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των διατροφικών συνηθειών των παιδιών τους. Επίσης, φαίνεται ότι οι τροφικές προτιμήσεις των μικρών παιδιών μπορεί να σχετίζονται με τον κίνδυνο εμφάνισης παχυσαρκίας στη μετέπειτα ενήλικη ζωή τους. Πώς μπορούμε λοιπόν ως γονείς να επηρεάσουμε θετικά τo διαιτολόγιο του παιδιού μας και να το οδηγήσουμε σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ενδεικτικά: Γινόμαστε το ζωντανό παράδειγμα. Λειτουργούμε ως θετικά πρότυπα, καταναλώνοντας ποικιλία φρούτων και λαχανικών. Εμπλέκουμε το παιδί μας στα ψώνια στο σουπερμάρκετ και κατευθύνουμε τις επιλογές του ενθαρρύνοντας τις πιο “υγιεινές” και ισορροπημένες. Μαγειρεύουμε υγιεινά και ενθαρρύνουμε το πα