Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Διαιτολόγοι Ηράκλειο

: 20 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Ανωγείων 36, Ηράκλειο, 71304, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι

Στο διαιτολογικό γραφείο πραγματοποιείται:

  • Λιπομέτρηση και ανάλυση σύστασης σώματος καθώς και εκτίμηση βασικού μεταβολικού ρυθμού ηρεμίας. Παρέχονται διαιτολόγια για: -
  • Απώλεια ή αύξηση βάρους όλων των ηλικιών -
  • Κύηση -
  • Θηλασμό -
  • Διατροφικές διαταραχές -
  • Αθλητές -
  • Παθολογικές καταστάσεις όπως διαβήτη, νεφροπάθεια, καρδιαγγεικών παθήσεων, αναμία λιπιδαιμίες, σπαστική κολίτιδα, χολοκυστοπάθεια καθώς και σε άλλες ειδικές ομάδες πληθυσμού. -
  • Σχετικά με τη Διατροφή και ιδιαίτερα τη Μεσογειακή Διατροφή . Πάντα πρέπει να ακολουθείται το πρότυπο της Μεσογειακής Διατροφής η οποία είναι διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο με πολύ σημαντικά αποτελέσματα κατόπιν ερευνών, γιατί δεν πρέπει να εστιάζεται στην εξωτερική εμφάνιση μόνο αλλά στη βελτίωση του τρόπου ζωής, στην αλλαγή των διατροφικών συνηθειών για τη βελτίωση της υγείας και την καλύτερη ποιότητά της. Η ιδανική απώλεια βάρους για τους ενήλικες είναι 1 κιλό την εβδομάδα δηλαδή 4 κιλά το μήνα και για τα παιδιά μισό κιλό την εβδομάδα δηλαδή 2 κιλά το μήνα. Αυτό βέβαια εξαρτάται από την καμπύλη ανάπτυξης του παιδιού.
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Τρυφίτσου Αντωνίου 2, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Κυρίλλου Λουκάρεως 49, 1ος Όροφος, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Πλήρη διαιτολογική υποστήριξη για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, καθώς επίσης και για κατηγορίες ατόμων με ειδικές διατροφικές ανάγκες, π.χ. παιδιά, έφηβοι, εγκυμονούσες, θηλάζουσες, αθλητές, χορτοφάγοι κ.α.
Διαιτολογικό Γραφείο
Κομνηνών 19, Ηράκλειο, 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Εξατομικευμένα προγράμματα για : διαχείριση βάρους υποθρεψία, παθολογικές καταστάσεις ( όπως διαβήτης, καρδιαγγειακά κ.α) παιδιά και εφήβους διατορφικές διαταραχές εγκυμοσύνη και θηλασμό διατροφική αγωγή ( εξερεύνηση αιτιών και εκλυτικών παραγόντων, εκμάθηση και αλλαγή στάσης όσον αφορά τη διατροφή ) αθλητές και άτομα που ασκούνται οικογενειακά προγράμματα με σκοπό την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου διατροφής. Επίσης στο γραφείο πραγματοποιείται ανάλυση σύστασης σώματος με τη μέθοδο της βιοηλεκτρικής εμπέδησης με τον επαγγελματικό λιπομετρητή Tanita DC 360 ( μέτρηση βάρους, λιπώδους και μυικού ιστού, σωματικών υγρών, οστικής μάζας, επίπεδο σπλαχνικού λίπους, μεταβολική ηλικία ).
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Κοραή Αδαμαντίου 2Α & Περδικάρη, Ηράκλειο, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Μετρήσεις βασικού μεταβολισμού ( με τη συσκευή έμμεσης θερμιδομετρίας Fitmate ), ανάλυση σωματικής σύνθεσης, μέτρηση τοπικού λίπους, προσδιορισμός μυϊκής μάζας ( με τη χρήση του επαγγελματικού λιπομετρητή Tanita MC-780 ). Σχεδιασμός εξατομικευμένου διαιτολογίου ( με τη χρήση του λογισμικού SOMA).
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Χάνδακος 63, Ηράκλειο, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διατροφολογικό Κέντρο
Καλοκαιρινού Ανδρέα & Γιαμαλάκη, 1ος 'Οροφος, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Ανδρέου Κρήτης 1 & Ψαρομηλίγγων, Ηράκλειο, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Μετρήσεις : βασικού μεταβολισμού ( με τη συσκευή έμμεσης θερμιδομετρίας Fitmate ), ανάλυση σωματικής σύνθεσης, μέτρηση τοπικού λίπους, προσδιορισμός μυϊκής μάζας ( με τη χρήση του επαγγελματικού λιπομετρητή Tanita BC-418 ). Μέτρηση ημερήσιας κατανάλωσης θερμίδων ( με τη συσκευή Sensewear Armband ). Σχεδιασμός εξατομικευμένου διαιτολογίου ( με τη χρήση του λογισμικού Horizon).
Αποστόλου Παύλου 10, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Μάχης Κρήτης 10, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Μαυρολένης 20, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
BSc ( Hons )
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Καζαντζάκη Νίκου 13, Ηράκλειο, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Σύνταξη εξατομικευμένων διαιτολογίων για : Παχυσαρκία ενηλίκων, παιδική παχυσαρκία, αθλητική διατροφή, εγκυμοσύνη και θηλασμό, τρίτη ηλικία, τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες. Αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων : Υπέρταση, σακχαρώδης διαβήτης, υπερλιπιδαιμίες, καρδιαγγειακά νοσήματα, γαστρεντερικές παθήσεις, νεφροπάθειες, αναιμίες κ.α. Πραγματοποίηση μετρήσεων : Τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος, λιπομέτρηση ( μέτρηση λίπους, μυϊκής μάζας και υγρών σώματος ), μέτρηση βασικού μεταβολισμού, υπολογισμός ΔΜΣ και αξιολόγηση φυσικής δραστηριότητας.
Διατροφολόγοι - Διαιτητικοί
Παπανδρέου Γεωργίου 21, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγοι, διατροφολόγοι, διαιτητικοί. Διατροφή αδυνατίσματος, έλεγχος βάρους, παθολογικές καταστάσεις, διατροφή εγκυμοσύνης και θηλασμού, παιδική διατροφή, λιπομέτρηση.
Διατροφολογικό Κέντρο
Έβανς 36, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Μιλάτου 29, Ηράκλειο, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Υγιεινή διατροφή, διατροφή για παθολογικές παθήσεις, χοληστερίνη, σάκχαρο, υπέρταση, υπερλιπιδεμία. Αδυνάτισμα, λιπομέτρηση, παιδική διατροφή, ενήλικες και τρίτη ηλικία, εγκυμοσύνη, θηλασμός, αθλητές, power plate.
Διαιτολόγος
Ζωγράφου Αντωνίου 13, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Λεωφόρος Κνωσσού 210, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Έβανς 83-85, Στοά Μουρτζή - Γραφείο Α16, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Σύνταξη εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής για απώλεια βάρους, αθλητισμό, εγκυμοσύνη, θηλασμό, τρίτη ηλικία, παιδική παχυσαρκία, αύξηση βάρους και μυικής μάζας, παθολογικές καταστάσεις (σακχαρώδης διαβήτης, υπέρταση, υπερχοληστεριναιμία, στεφανιαία νόσο, παθήσεις του γαστρεντερολογικού συστήματος, νεφροπάθεια, αναιμία κ.τ.λ.). Διατροφική αγωγή και συμβουλευτική υποστήριξη (σε ατομικό ή και οικογενειακό επίπεδο). Σωματομετρικές μετρήσεις και ανάλυση σύστασης σώματος (λιπομέτρηση).
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Μάχης Κρήτης 10, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Αστερουσίων 25, Ηράκλειο - Θέρισος, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτολόγοι
Διαιτολογική υποστήριξη, συμβουλές διατροφής, τροποποίηση συμπεριφοράς, διατροφή αντιμετώπισης παθήσεων, αθλητική διατροφή, παιδική διατροφή, εξατομικευμένα διαιτολόγια, λιπομετρήσεις και ανθρωπομετρική ανάλυση, μέτρηση βασικού μεταβολισμού.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Η αύξηση της παχυσαρκίας μεγαλώνει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πάρα πολλά ανθυγιεινά φαγητά και συνήθως δεν ακολουθούμε ένα διαιτολόγιο με υγιεινές επιλογές. Έτσι πολλοί άνθρωποι δυσανασχετούν με το περιττό βάρος και προσπαθούν να αδυνατίσουν.
Κάποιοι μπορεί να επιλέξουν να ακολουθήσουν εξαντλητικές δίαιτες πιστεύοντας πως θα χάσουν πολλά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα, ή ακόμα και να δοκιμάσουν τεχνικές με βάση τις οποίες κόβουν γεύματα πιστεύοντας ότι έτσι θα αδυνατίσουν εύκολα.
Δυστυχώς, οι περισσότερες από αυτές τις δοκιμές δε πετυχαίνουν, καθώς το άτομο δεν ακολουθεί ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο με αποτέλεσμα να πεινάει και έτσι να εμπίπτει σε διατροφικούς πειρασμούς.

Η καλύτερη επιλογή για να καταφέρουμε να απαλλαχθούμε μόνιμα από τα περιττά κιλά, είναι να ζητήσουμε τη συμβουλή ενός διαιτολόγου σε Ηράκλειο. Οι λόγοι για να απευθυνθούμε σε κάποιον ειδικό διατροφής, είναι πολλοί:

1) Οι διαιτολόγοι δημιουργούν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, ανάλογα με τις ανάγκες και τις διατροφικές συνήθειες του καθενός. Διαφορετικό πρόγραμμα για παράδειγμα θα ακολουθήσει ένας άντρας, διαφορετικό μια γυναίκα και φυσικά εντελώς διαφορετικό ένα παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα παχυσαρκίας και έχει κριθεί απαραίτητη η μείωση των κιλών του.

2) Ο διαιτολόγος θα μας βοηθήσει όχι μόνο να χάσουμε βάρος, αλλά και να ακολουθήσουμε και να διατηρήσουμε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Συμβάλλει δηλαδή, στο να γίνει συνήθεια η υγιεινή διατροφή και όχι αγγαρεία απλώς για την απώλεια των περιττών κιλών.

3) Στόχος δεν είναι μόνο η απώλεια των περιττών κιλών αλλά και η διατήρηση του βάρους σε βάθος χρόνου. Οι διαιτολόγοι μας δείχνουν πώς να διατηρήσουμε το επιθυμητό μας βάρος, διανύοντας ένα χρονικό διάστημα στο οποίο κάνουμε συντήρηση των κιλών μας.


Ανεξάρτητα από την απώλεια κιλών, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους είναι πιθανόν τα επισκεφτούμε έναν διαιτολόγο:

1) Αύξηση του βάρους/ Αύξηση Μυϊκής Μάζας: Περιπτώσεις που κάποιος θέλει να αυξήσει τη μυϊκή του μάζα και πρέπει να ακολουθήσει εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

2) Διατροφή Εγκυμοσύνης / Διατροφή Θηλασμού: Συγκεκριμένες οδηγίες για σωστή διατροφή κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού, έτσι ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες συγκεκριμένωων θρεπτικών συστατικών.

3) Κλινικές Παθήσεις: Εξατομικευμένη διατροφή για άτομα με κάποια κλινική πάθηση, όπως πχ ο διαβήτης.


Οποιοσδήποτε λοιπόν και εάν είναι ο λόγος επίσκεψης, δε μένει παρά να επιλέξετε έναν από τους καλύτερους διαιτολόγους σε Ηράκλειο.
Ο κοροναϊός είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό θέμα συζήτησης, παντού. Όμως, ακόμα ξέρουμε πολύ λίγα γι’ αυτόν, για το πώς θα προφυλαχθούμε και πως θα τον αντιμετωπίσουμε. Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, δεν υπάρχει κάποιο τρόφιμο ή συμπλήρωμα διατροφής που αποδεδειγμένα μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσουμε από το COVID2019. Ωστόσο, το να έχουμε ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα, μπορεί να μας βοηθήσει στην αντιμετώπιση, όπως και σε όλες τις ιώσεις. Σύμφωνα λοιπόν με τον British Dietetic Association, μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να βελτιώσει την ψυχολογία μας. Η διατροφή αυτή περιλαμβάνει: 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα. Ιδανικά, θέλουμε τα φρούτα και λαχανικά που θα καταναλώσουμε, να έχουν διαφορετικά χρώματα, ώστε να προσλάβουμε ποικιλία αντιοξειδωτικών ουσιών. Τρόφιμα που αποτελούν καλές πηγές πρωτεΐνης, όπως για παράδειγμα κρέας, ψάρι και θαλασσινά, γαλακτοκομικά. Τρόφιμα που αποτελούν καλές πηγές σιδήρου, όπως
Η κα. Μίαρη Παναγιώτα, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, μας εξηγεί πως τα πιστεύω μας κατα τη διάρκεια της δίαιτας μας μπορούν να επηρεάσουν και να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα... Αρχικά χρειάζεται να δοθεί μια ερμηνεία για το τι είναι η «πεποίθηση», ενώ στη συνέχεια θα κατανοήσετε με ποιόν τρόπο εμπλέκεται στην προσπάθειά μας να χάσουμε λίπος, και με ποιόν τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας  ώστε να αλλάξει τις αρνητικές πεποιθήσεις που στέκονται εμπόδιο στην προσπάθειά μας. Η «πεποίθηση» είναι η απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτό που πιστεύει ή ισχυρίζεται κανείς ισχύει πραγματικά, ενώ στο σύνολό τους οι πεποιθήσεις αποτελούν το σύνολο των αρχών στις οποίες καθένας πιστεύει με σταθερότητα.  Για παράδειγμα, μια πεποίθηση η οποία μπορεί να συνδέεται με την διατροφή και η οποία στέκεται εμπόδιο στην προσπάθειά μας για δίαιτα μπορεί να είναι η εξής: «Έφαγα περισσότερο φαγητό από όσο έπρεπε, συνεπώς χάλασα τη δίαιτα, άρα αφού την χάλασα δεν έχει νόημα να συνεχίσω να προσπαθώ…» και ως εκ