Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γραφεία Συνοικεσίων Γνωριμιών Θεσσαλονίκη

: 6 αποτελέσματα
Πλατεία Δημοκρατίας 1, Θεσσαλονίκη, 54629, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών

Αφού κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες και τα θέλω σας, θα κινηθούμε άμεσα, υπεύθυνα και με διακριτικότητα για να σας φέρουμε σε επαφή με τον σύντροφο που σας ταιριάζει. - Η ανθρώπινη προσέγγιση, η απόλυτη εχεμύθεια και το φιλικό κλίμα συνεργασίας είναι θεμελιώδεις αρχές του γραφείου μας. - Τα μέλη του γραφείου είναι κάθε κοινωνικοοικονομικού επιπέδου και ηλικίας και ο αριθμός τους τεράστιος από Ελλάδα - Εξωτερικό. - Εσείς ως μέλη έχετε τη δυνατότητα απεριόριστων επιλογών. - Σας περιμένουμε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

  • Γνωριμίες γάμου -
  • Απόλυτη εχεμύθεια -
  • Υπευθυνότητα - σοβαρότητα -
  • Πολυετής εμπειρία -
  • Συνεχής υποστήριξη -
  • Ανταγωνιστικές τιμές
Δωδεκανήσου 10Α, Θεσσαλονίκη, 54626, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαθέσιμους τύπους υπηρεσιών

  • Συμβουλευτικό πρόγραμμα γνωριμιών (Personal Consulting Matchmaking) -
  • Πρόγραμμα διαδικτυακών γνωριμιών (Armonia Online) ή, φυσικά, τον συνδυασμό και των δύο.

- Στο Personal Consulting Matchmaking, εξειδικευμένοι σύμβουλοι σχέσεων σας γνωρίζουν προσωπικά, διαμορφώνουν το προφίλ σας, επιλέγουν τα κατάλληλα άτομα για εσάς και σας φέρνουν σε επαφή μαζί τους, παραμένοντας πιστοί σύμβουλοι σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας σας. - Στο Armonia Online, κάνοντας την εγγραφή σας, γίνεστε μέλος της ασφαλέστερης διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών στην Ελλάδα. Αποκτάτε το δικαίωμα να συνδέεστε στο πρόγραμμα, να έχετε πρόσβαση στα προφίλ των υπολοίπων μελών, τα οποία είναι απολύτως ταυτοποιημένα και επαληθευμένα, διατηρώντας παρ’ αυτά όλα τα προσωπικά δεδομένα απόρρητα, και να έρχεστε σε επαφή με άτομα της επιλογής σας.

Αριστοτέλους 24, Θεσσαλονίκη, 54623, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Πρωταρχικός μας στόχος ως γραφείο Έλξις είναι η γνωριμία της ζωής σας με σκοπό τον γάμο ή τη συμβίωση μέσα από μία σοβαρή σχέση. Έχετε στενό κοινωνικό κύκλο; Είστε νεοεισερχόμενος στον τόπο κατοικίας σας; Έχετε απογοητευθεί από προηγούμενες σχέσεις - γάμο; Επιδιώκετε στη ζωή σας μια καινούργια αρχή; Γάμος - συμβίωση - σοβαρή σχέση είναι κάποιοι από τους στόχους του γραφείου Έλξις αλλά και των μελών του, όσον αφορά το ταίρι τους. Θα χαρούμε να συμβάλουμε στην επιλογή για το ιδανικό σας ταίρι. Η προσωπική - φιλική σχέση που υπάρχει με κάθε μέλος μας υπερνικά κάθε δισταγμό! Καλέστε μας για μια προσωπική συνάντηση! Θα χαρούμε να γνωριστούμε... όπως σας εξυπηρετεί!
Ερμού 65, Θεσσαλονίκη, 54623, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Το speed dating είναι το πιο σύχρονο και πιο αποδοτικό σύστημα γνωριμιών!
Πλατεία Δημοκρατίας 2 & Δωδεκανήσου, Θεσσαλονίκη, 54630, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Απόλυτη διακριτικότητα - εχεμύθεια. Η απόλυτη εμπιστευτικότητα της συνεργασίας μας είναι αυτονόητη και απόλυτη αρχή της λειτουργίας του γραφείου μας. Σεβασμός στις επιλογές σας. Κατανοούμε και σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας, δεν σας προτείνουμε άσχετες - άσκοπες συναντήσεις. Δεν σας πιέζουμε άμεσα ή έμμεσα (με "ωραία λόγια") να βγείτε με κάποιο άτομο. Εμείς απλά σας δίνουμε πληροφορίες και σας κάνουμε προτάσεις - εσείς αποφασίζετε!Απεριόριστος αριθμός γνωριμιών. Γνωρίζετε όσα άτομα θέλετε (αν και αυτό δεν είναι αυτοσκοπός) μέχρι να βρείτε το κατάλληλο άτομο - το ταίρι της επιλογής σας. Ποικιλία μελών.
Τσιμισκή 11, 4ος Όροφος, Θεσσαλονίκη, 54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Απόλυτη διακριτικότητα - εχεμύθεια. Η απόλυτη εμπιστευτικότητα της συνεργασίας μας είναι αυτονόητη και απόλυτη αρχή της λειτουργίας του γραφείου μας. Σεβασμός στις επιλογές σας. Κατανοούμε, σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας, δεν σας προτείνουμε άσχετες - άσκοπες συναντήσεις. Καμία "ώθηση" για κάποια συγκεκριμένη γνωριμία. Δεν πιέζουμε άμεσα ή έμμεσα να γνωριστείτε με κάποιο άτομο. Απλά δίνουμε πληροφορίες, κάνουμε προτάσεις - εσείς αποφασίζετε! Απεριόριστος αριθμός γνωριμιών. Γνωρίζετε όσα άτομα θέλετε (αν και αυτό δεν είναι αυτοσκοπός) μέχρι να βρείτε το κατάλληλο άτομο. Ποικιλία μελών.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Στην ενότητα Γραφεία Συνοικεσίων Γνωριμιών μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Γραφεία Συνοικεσίων Γνωριμιών σε Θεσσαλονίκη. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Αναζητάς τρόπους για να κάνεις μία νέα αξιόλογη γνωριμία με καλές προοπτικές; Η κ. Αθανασία  Κανταρτζή, μας  εξηγεί με ποιο τρόπο μπορεί ένα γραφείο συνοικεσίων να σε βοηθήσει …. Οι ανθρώπινες σχέσεις, έχουν πλέον γίνει μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση και η μοναξιά είναι  ένα καθημερινό φαινόμενο στους ανθρώπους. Τα προβλήματα της καθημερινότητας, οι απαιτητικοί ρυθμοί στην καριέρα και ο μειωμένος ελεύθερος χρόνος, δεν αφήνουν τα περιθώρια στους ανθρώπους να δικτυωθούν, να έρθουν σε επαφή με νέους ανθρώπους και να κάνουν ουσιαστικές γνωριμίες. Τόσο πριν, όσο και τώρα κατά την περίοδο της  κρίσης, οι συνθήκες δεν είναι πλέον ευνοϊκές για συντροφικότητα είτε πρόκειται για άγαμους, είτε για διαζευγμένους ή χήρους, είτε για νέους, είτε για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, είτε για αστούς, είτε για ανθρώπους της επαρχίας. Οι γνωριμίες από το φιλικό ή συγγενικό περιβάλλον τις περισσότερες φορές δεν έχουν ευτυχή κατάληξη, ενώ οι διαδικτυακές γνωριμίες ελλοχεύουν κινδύνους και δεν αποτελούν τ
Πες αντίο στη μοναξιά καλωσορίζοντας στη ζωή σου τη μεγάλη αγάπη που αξίζεις! Ακολούθησε τις χρήσιμες προτάσεις που μας έδωσε η κ. Ευρυπία Λαμπάκη, υπεύθυνη γραφείου συνοικεσιών .... Η εποχή που διανύουμε δεν είναι εύκολη,  τα προβλήματα, οι προκλήσεις και τα εμπόδια της καθημερινότητας , έχουν κάνει κυρίαρχη τη μοναξιά και την εσωστρέφεια! Στις ανθρώπινες σχέσεις υπάρχει η  καχυποψία, ο φόβος  και η έλλειψη εμπιστοσύνης και αυτά τα συναισθήματα είναι αρκετά για να κάνουν το άτομο να κλείνεται στον εαυτό του! Ο προσωπικός ελεύθερος χρόνος, ο κοινωνικός κύκλος  αλλά και οι ευκαιρίες για κοινωνικές γνωριμίες περιορίζονται και για αυτό το λόγο γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, η αναζήτηση και η εύρεση του κατάλληλου συντρόφου! Κάθε άνθρωπος όμως,  έχει ανάγκη από την συντροφικότητα, τον έρωτα,  την αγάπη και την ευτυχία στο πλευρό ενός συντρόφου που θα του «ξυπνήσει» τα πιο όμορφα συναισθήματα και θα φέρει στη ζωή του την πλήρη ολοκλήρωση! Μπορεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, να μας έχει απομακρύνε