Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γυμναστήρια Ρόδος

: 27 αποτελέσματα
13ο χλμ. Ρόδου - Λίνδου, Φαληράκι, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
 • Body Building -
 • Σάουνα – Sauna -
 • Λιπομέτρηση -
 • Όργανα: Μυϊκή Ενδυνάμωση – Ελεύθερα Βάρη – Cardio
Αρχάγγελος, Αρχάγγελος, 85102, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
 • Όργανα των κορυφαίων εταιρειών hammer και life fitness. -
 • Νέα τμήματα aerobic, pilates, jumba. -
 • Body building. -
 • Αποδυτήρια Γυναικεία – Ανδρικά. -
 • Solarium. -
 • Sauna. -
 • Ιδιωτικό Parking.
Crossfit - Yoga
3ο χλμ Ρόδου - Καλλιθέας, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
Personal Training
Εθνικής Αντιστάσεως 72, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
Ενδυνάμωση μυϊκού συστήματος, σύσφιξη, ενεργοποίηση μεταβολισμού, χτίσιμο μυών, χάσιμο λίπους.
Studio Personal Training - TRX
Κομνηνών 97, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
Yoga - Πιλάτες - TRX - Aerial Yoga - Crossfit
Λεωφόρος Λίνδου 33, Ρόδος, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
Βολονάκη Μιχαήλ 83, Ρόδος, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
Ιαλυσός, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
Μαθήματα γιόγκα, τάι μασάζ, συνεδρίες ρέικι, ανθοϊάματα, μπαχ.
Λάρνακος 5 & Εθνικής Αντιστάσεως, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
Μηχανήματα υδραυλικής αντίστασης, σχεδιασμένα πάνω στο γυναικείο σώμα. Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής. Χορός σε ρυθμούς λάτιν, πολλά παιχνίδια και διασκέδαση.
Πετρίδη Μιχαήλ 104, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
Βενέζη Ηλία, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
Πρώην Asana
Πάροδος Φιλερήμου, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
Λεωφόρος Τριάντων, Εντός Ξενοδοχείου Rodos Palace Resort, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σεφέρη Γεωργίου 78-80, Σγουρού, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Κέννεντυ Τζων 76 & Διαγοριδών, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
Λεωφόρος Ελευθερίας 19Β, Κρεμαστή, 85104, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
Δωδεκανησιακής Νεολαίας 20, Ρόδος, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
Σεφέρη Γεωργίου 108, Σγουρού, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Θεσσαλονίκης 18, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
Πλατεία Αποστολίδη 1, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γυμναστήρια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
 
     
Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσουμε γυμναστήριο και να κάνουμε αυτό το δώρο στο σώμα μας και στην υγεία μας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η καθιστική ζωή καθιστούν απαραίτητο το να προσθέσουμε τη γυμναστική στην καθημερινότητα μας.

Στα γυμναστήρια σε Ρόδος θα βρείτε:

- «Κλασσικό» Γυμναστήριο: Γυμναστήρια που διαθέτουν όργανα, βάρη και μπορείτε να πάτε για να ακολουθήσετε ελεύθερο πρόγραμμα, ή πρόγραμμα με την καθοδήγηση γυμναστή. Ενημερώνεστε για το ποιες μέρες και ώρες παραμένει ανοιχτό το γυμναστήριο που θα επιλέξετε και συνήθως μπορείτε να πάτε όσες φορές θέλετε βάση της συνδρομής σας.

- Γυμναστήρια με ομαδικά προγράμματα: Υπάρχουν πολλοί χώροι γυμναστικής, στους οποίους εκτελούνται προγράμματα γυμναστικής όπως cross training, functional training, συγκεκριμένα προγράμματα που στοχεύουν στους γλουτούς και στην κοιλιά κλπ. Μπορείτε να διαλέξετε τα προγράμματα που σας ταιριάζουν, ανάλογα με τους στόχους που έχετε θέσει για το σώμα σας. Επίσης, συνήθως τα κλασσικά γυμναστήρια διαθέτουν και ομαδικά προγράμματα, όπου με μια μικρή επιβάρυνση (αν και πολλές φορές συμπεριλαμβάνονται στην τιμή) μπορείτε να τα παρακολουθήσετε.

- Παθητική Γυμναστική: Πολλά γυμναστήρια διαθέτουν μηχανήματα παθητικής γυμναστικής, όπως power plate, τα οποία ειδικεύονται στη διάλυση του λίπους, τη σύσφιξη και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους με τη χρήση ηλεκτρισμού για τη διέγερση των μυών. Η σωστή στάση του σώματος είναι απαραίτητη και γι’ αυτό πρέπει να υποδεικνύεται από τον γυμναστή.

- Ατομικά Προγράμματα Διατροφής: Σε πολλά γυμναστήρια, ανάλογα με τους στόχους του καθενός για την απώλεια βάρους, το κάψιμο λίπους ή την αύξηση της μυϊκής μάζας μπορεί να δοθεί και κάποιο εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.


Δε μένει λοιπόν παρά να επιλέξετε ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια σε Ρόδος ώστε να ξεκινήσετε την άσκηση για να αποκτήσετε ένα προσεγμένο σώμα.
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς