Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γυμναστήρια Θεσσαλονίκη

: 93 αποτελέσματα
Καρκαβίτσα Ανδρέα 13 & Κρήτης, Θεσσαλονίκη - Μαρτίου, 54645, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Όλα τα προγράμματα εκτελούνται υπό την καθοδήγηση έμπειρων γυμναστών στην αίθουσα που διαθέτει το γυμναστήριο. Ο χώρος της αίθουσας είναι αρκετός ώστε να γυμνάζονται άνετα οι ασκούμενοι χωρίς συνωστισμό. Παρουσιάζονται διάφορα προγράμματα γυμναστικής ευκινησίας, ευλυγισίας και αεροβικής γυμναστικής για τη συνολική ή τοπική μυϊκή ενδυνάμωση συνοδεία μουσικής. Όλα τα προγράμματα αποφέρουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα ξεκούραστης άσκησης και διασκέδασης ταυτόχρονα. Παρακάτω σας αναλύουμε ορισμένα τμήματα που λειτουργούν στο γυμναστήριο. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας κάθε τμήματος. Εργομετρικά μηχανήματα Fitness (διάδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά), Όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης - βάρη, Ομαδικά προγράμματα όλες τις ώρες, Χαμάμ, Σολάριουμ, Διατροφή, Ευρύχωρα αποδυτήρια που τηρούν τους κανόνες υγιεινής, Προπόνηση αμφίπλευρης δόνησης - Power Vibro, Personal Training, Aerobics, Full Body Dynamic, Barbel, Yoga, 50/50 - 30΄ αερόβιας άσκησης και 30΄μυϊκής ενδυνάμωσης, Full Aerobic, Special Aerobic, Pilates Apparatus, Brasilian Butt, Fitball Pilates, Super Butts and Abs, Total Body Condition, Zumba, Crossfit, Aerial yoga - small group - trx.
Ποσειδώνος 47 & ΤΘ 22479, Πυλαία - Φοίνικας, 55102, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αθλητικές Εγκαταστάσεις , Γυμναστήρια , Παιδικά Πάρτυ - Παιδικές Εκδηλώσεις

Ο χώρος διατίθεται για φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου, για παιδικά πάρτυ, για τουρνουά ποδοσφαίρου. - Διαθέτουμε αναψυκτήριο, αποδυτήρια, δωρεάν parking. - Ο χώρος προσφέρεται και για σχολικές εκδρομές - 4 Γήπεδα ποδοσφαίρου: - Γήπεδα 5x5 - Γήπεδα 6x6 - Γήπεδα 7x7 - Γήπεδα 8x8 - Λειτουργεί αίθουσα γυμναστηρίου άρσης βαρών

Καραολή & Δημητρίου 149, Εύοσμος, 56224, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Φυσιοθεραπεία , Γυμναστήρια
ΙΣΧΎΣ - η δύναμη μας ή αντιμετώπιση του κάθε ασθενούς ως ολότητα. - Η κάθε θεραπευτική προσέγγιση μας είναι αποτέλεσμα λεπτομερούς αξιολόγησης του συνόλου του μυοσκελετικού σας συστήματος και βασίζεται σε σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές φυσικοθεραπείας, χειροθεραπείας. - Για την ενίσχυση και διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας μας έχουμε δημιουργήσει την αίθουσα κινησιοθεραπείας και clinical pilates, όπου ο φυσικοθεραπευτής υποδεικνύει και επιβλέπει την ορθή εκτέλεση ειδικών ασκήσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας.
Pilates - Yoga - Personal Training
Βιζύης 56, Θεσσαλονίκη - Κάτω Τούμπα, 54454, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Trx, aerial yoga, crossfit, pilates, yoga, zumba, ορθοσωμική, χορός latin, kick boxing, kung fu wing tzun, fcs greece, παιδικά τμήματα tae kwon do και χορό.
Personal Trainer - Yoga - Pilates - Crossfit
Κούσκουρα 4, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Ξεκινώντας ένα προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής στο Vitansa, μπορεί να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες της ζωής σας. Δύο όροφοι στο πλέον κεντρικό σημείο της πόλης στην Θεσσαλονίκη, σχεδιασμένοι να σας προσφέρουν άνεση, καθαριότητα, ηρεμία και να καλύψουν τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σας ανάγκες. Το περιβάλλον του Vitansa σας προδιαθέτει να εστιάσετε και να συγκεντρωθείτε στους στόχους που έχετε θέσει στο μυαλό σας. Γι' αυτό δεν είμαστε απλά άλλο ένα γυμναστήριο αλλά «ένας ιδιαίτερος χώρος που παρέχει μοναδικές υπηρεσίες σε όσους αναζητούν ποιότητα και εξειδικευμένα προγράμματα».
Συνδίκα Πέτρου 60, Θεσσαλονίκη, 54248, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Studio Pilates
Ερμού 18Α, Θεσσαλονίκη, 54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Ο χώρος μας δημιουργήθηκε με σκοπό να σας φροντίσει και να σας δώσει μια καλύτερη ποιότητα στην καθημερινότητα σας,χωρίς πόνους. Στον χώρο μας θα βρείτε και κλειστά τμήματα των 5-7 ατόμων αλλά και personal.
Yoga - Aerial Yoga - Pilates - Personal Trainer - TRX
Τσιμισκή Ιωάννη 102, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Yoga - Pilates - Persona Trainer
Βασιλέως Γεωργίου 15, Θεσσαλονίκη, 54640, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Fitness, ομαδικά προγράμματα, yoga, pilates, virtual cycling, personal training.
Πατριάρχου Ιωακείμ 12, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Προγράμματα: fitness, βάρη, cardio theatre διάδρομοι, ελλειπτικά, ποδήλατα, ομαδικά προγράμματα : aerobic, step, yoga, pilates, kick box, δυναμικά boby, dance, belly dancing κ.ά., personal training : fit vibe ( μηχάνημα δόνησης ), pilates reformer, συνδυασμός των παραπάνω. Διατροφή : λιπομέτρηση, σωματομέτρηση, εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής. Extra υπηρεσίες : solarium ( μαύρισμα όλο τον χρόνο ), sauna, κομμωτήριο ( τα πάντα για τα μαλλιά σας ), αισθητική ( μασάζ, αποτρίχωση, παθητική γυμναστική, αδυνάτισμα, προγράμματα spa ), νύχια ( πεντικιούρ, μανικιούρ, τεχνητά ).
Παρασκευοπούλου 14, Θεσσαλονίκη, 54640, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Τμήματα Calisthenics, Cross Training, Tabata, TRX, Pilates, Pole Dancing. Ελέυθερα βάρη, διάδρομοι, ποδήλατα κ.α.
Studio Personal - TRX - Crossfit - Functional Training
Γαμβέτα 37, Πλησίον Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, Θεσσαλονίκη, 54641, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Personal Functional Training,TRX , Kettlebell. Personal Training με στόχο την απώλεια βάρους. Personal Training Health με στόχο την αποκατάσταση. Personal Strength Training με στόχο την ενδυνάμωση. Private Group Training, όταν περισσότερα άτομα μοιράζονται τον ίδιο στόχο. Personal Training Skills.
Pilates - Yoga
Σπάρτης 12 & Σαρανταπόρου, Θεσσαλονίκη, 54640, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Aerobic Fitness, ορθοσωμική Pilates, Yoga, πολεμικές τέχνες, μασάζ, σάουνα, υδρομασάζ.
Πλαστήρα Νικολάου 45Β & Αναξίμανδρου, Θεσσαλονίκη - Χαριλάου, 54250, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Στο Life Fitness Center διαλέξαμε τα καλύτερα ηλεκτρονικά δύναμης μηχανήματα των παγκοσμίως πρωτοπόρων εταιριών Cybex, Life Fitness, Nautilus, Precor, Paramount, Bodymasters, και ελεύθερα βάρη της κορυφαίας Ivanko που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό. Και για τους λάτρεις της αίθουσας, προσφέρουμε 42 ώρες ποικίλων ομαδικών προγραμμάτων την εβδομάδα σε 250 τ.μ.!!! Επίσης, στο Life θα βρείτε αίθουσα spinning, personal training σε κρεβάτι pilates reformer, solarium, sauna και φύλαξη παιδιών σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους για μικρότερα και μεγαλύτερα παιδιά (με κονσόλες playstation). Και για τους φανατικούς της αερόβιας άσκησης έχουμε μία έκπληξη! Κλειστός στίβος με ταρτάν!!!
Yoga - Pilates - Personal Training
Σεφέρη Γεωργίου 10 & Καραθεοδωρή Κωνσταντίνου, Θεσσαλονίκη - Χαριλάου, 54250, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Παλαιών Πατρών Γερμανού 24, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Yoga - Pilates
Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 16, Θεσσαλονίκη, 54640, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Μακεδονίας 69, Θεσσαλονίκη, 54644, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Κούσκουρα Ι. 7 & Τσιμισκή, 1ος Όροφος, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Power Plate: 10 λεπτά εκγύμνασης με την τεχνολογία δονήσεων του Power plate αντιστοιχούν σε 1 ½ ώρα κοπιαστικής προπόνησης με συμβατικές μεθόδους άθλησης. 3 φορές την εβδομάδα αρκούν! Cardio Wave: Το Cardio Wave έχει φέρει την επανάσταση στον χώρο της αεροβικής άσκησης. Είναι το μοναδικό μηχάνημα που προβλέπει ταυτόχρονη πολυεπίπεδη εκγύμναση και παράγει άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Vacu Power: Είναι μια μέθοδος διαμόρφωσης και επανασχηματισμού των αναλογιών του σώματος, η οποία επιτυγχάνεται συνδυάζοντας αερόβια άσκηση και συγκεκριμένα περπάτημα σε διάδρομο γυμναστικής και θάλαμο υποπίεσης μέσα στον οποίο βρίσκεται ο διάδρομος αλλά και το σώμα μας από τη μέση και κάτω.
Pilates
Σοφούλη Θεμιστοκλή 5, Θεσσαλονίκη, 54646, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια
Σελίδα:
1 2 3 4 5
 
Μοιράσου το:
       
Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσουμε γυμναστήριο και να κάνουμε αυτό το δώρο στο σώμα μας και στην υγεία μας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η καθιστική ζωή καθιστούν απαραίτητο το να προσθέσουμε τη γυμναστική στην καθημερινότητα μας.

Στα γυμναστήρια σε Θεσσαλονίκη θα βρείτε:

- «Κλασσικό» Γυμναστήριο: Γυμναστήρια που διαθέτουν όργανα, βάρη και μπορείτε να πάτε για να ακολουθήσετε ελεύθερο πρόγραμμα, ή πρόγραμμα με την καθοδήγηση γυμναστή. Ενημερώνεστε για το ποιες μέρες και ώρες παραμένει ανοιχτό το γυμναστήριο που θα επιλέξετε και συνήθως μπορείτε να πάτε όσες φορές θέλετε βάση της συνδρομής σας.

- Γυμναστήρια με ομαδικά προγράμματα: Υπάρχουν πολλοί χώροι γυμναστικής, στους οποίους εκτελούνται προγράμματα γυμναστικής όπως cross training, functional training, συγκεκριμένα προγράμματα που στοχεύουν στους γλουτούς και στην κοιλιά κλπ. Μπορείτε να διαλέξετε τα προγράμματα που σας ταιριάζουν, ανάλογα με τους στόχους που έχετε θέσει για το σώμα σας. Επίσης, συνήθως τα κλασσικά γυμναστήρια διαθέτουν και ομαδικά προγράμματα, όπου με μια μικρή επιβάρυνση (αν και πολλές φορές συμπεριλαμβάνονται στην τιμή) μπορείτε να τα παρακολουθήσετε.

- Παθητική Γυμναστική: Πολλά γυμναστήρια διαθέτουν μηχανήματα παθητικής γυμναστικής, όπως power plate, τα οποία ειδικεύονται στη διάλυση του λίπους, τη σύσφιξη και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους με τη χρήση ηλεκτρισμού για τη διέγερση των μυών. Η σωστή στάση του σώματος είναι απαραίτητη και γι’ αυτό πρέπει να υποδεικνύεται από τον γυμναστή.

- Ατομικά Προγράμματα Διατροφής: Σε πολλά γυμναστήρια, ανάλογα με τους στόχους του καθενός για την απώλεια βάρους, το κάψιμο λίπους ή την αύξηση της μυϊκής μάζας μπορεί να δοθεί και κάποιο εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.


Δε μένει λοιπόν παρά να επιλέξετε ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια σε Θεσσαλονίκη ώστε να ξεκινήσετε την άσκηση για να αποκτήσετε ένα προσεγμένο σώμα.
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς