Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μεσιτικά Γραφεία Λιβαδειά

: 2 αποτελέσματα
Κτηματομεστικό Γραφείο
Σοφοκλέους 53, 1ος Όροφος, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Στο γραφείο μας παρέχουμε: Αγορές, πωλήσεις ξενοδοχειακών μονάδων σε όλη την Ελλάδα. Αγορές, πωλήσεις, ενοικιάσεις επιλέγμένων ακινήτων σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα στο νομό Βοιωτίας. Ασφάλιση αυτοκινήτων, μοτοσικλετών κτλ. Ασφάλιση πυρός και σεισμού για οικίες και καταστήματα. Επαγγελματική υπευθυνότητα, ταχύτητα στην εξεύρεση λύσεων των αναγκών σας, συνεργασία με άλλους κτηματομεσίτες σε όλη την Ελλάδα και κυρίως του εξωτερικού για αμοιβαία εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Μεσιτικό Γραφείο
Σοφοκλέους 36, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Ψάχνεις για σπίτι; επαγγελματικό χώρο; εξοχική κατοικία; Για αγορά, πώληση ή ενοικίαση; Η κατηγορία Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων είναι ο κτηματομεσιτικός παράδεισος για να βρεις κτηματομεσίτες - μεσίτες και μεσιτικά γραφεία (real estate) για ενοικίαση, πώληση, αγοραπωλησία ακινήτου σε Λιβαδειά. Βρες τον κτηματομεσίτη ή το μεσιτικό γραφείο που θα σου βρει σπίτι, φοιτητικό διαμέρισμα, γραφείο, επαγγελματική στέγη, οικόπεδο ή χωράφι σε Λιβαδειά.
Η Σύμβουλος Επένδυσης Ακινήτων, κ. Εβίτα Ελευθερουδάκη μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την αγοραπωλησία και ενοικίαση των ακινήτων.... Η κρίση συνεχίζεται , οι τιμές των ακινήτων πέφτουν με ταχύτητα φωτός και οι λίγοι τυχεροί που πουλάνε σήμερα είναι μόνο όσοι αντιλαμβάνονται το νόημα της παραδοσιακής ρήσης «κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και …καρτέρει» Η καρτερία για την επίτευξη μιας καλύτερης συμφωνίας σήμερα,  για όσους ιδιοκτήτες έχουν ήδη, χαμηλή μεν αξιοπρεπή δε προσφορά,  είναι η χειρότερη επιλογή. Τα ακίνητα που προσφέρονται σε τιμές κάτω της αντικειμενικής είναι ίσως τα περισσότερα και οι αγοραστές έχουν τεράστια γκάμα επιλογών. Οι τιμές έχουν πτωτική τάση, που θα συνεχισθεί όσο  οι άνθρωποι καταστρέφονται, οι επιχειρήσεις κλείνουν και  η ανεργία καλπάζει . Και ο αγοραστής που αρνήθηκε την προσφορά που του έγινε θεωρώντας τη χαμηλή, θα χάσει τη μια και μοναδική ευκαιρία που είχε να βρεθεί με μετρητά. Τα δημοφιλέστερα ακίνητα της εποχής μας είναι τα οικιστικά , σε τι